Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.06.2009 07:21 - Въпрос с кратък отговор
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 1115 Коментари: 2 Гласове:
0




Въпрос:
 Какво е значимото предимство на директните гравитационни двигатели и енергйни магистрали  на базата на системи с гравитационно обоснован променлив обем и маса, без тежести , по леки от водата?
Кратък отговор:
  Могат да бъдат изработени от леки и евтини материяли, което ги прави икономически конкоретноспособни. Бърза реализация с малки капиталовложения ибъзо въстановяване на вложениете капитали.



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - онзи
26.06.2009 08:20
представял съм си го така: едно поле от 100 декара. на него стоманена конструкция разпределена обемно на клетки и на няколко етажа. във всяка клетка има касета от ДГД свързана чрез трансмисия с всяка друга клетка. отстрани до конструкцията завод за качествени пластмасови изделия. той произвежда детайли за заменяемите касети ДГД и едновременно за бита съдове и материали. веднъж направени матриците ще му служат много дълго време защото боравят с пвц материал и съответно са с ниска изхъбяемост.
цитирай
2. gmihov - В отговор на онзи
27.06.2009 00:31
Техниката , която ще се ползуаа при бъдещата директна гравитационна енергетика по своето разнообразие, като конкретно техническо решение с най различни предназначения , като двшгтотел, генератор на ток, апаратура за измерване и контрол по своето разнообразие няма да отстъпва на тази, която днес се използува във връзка с използуването на ядрената енергия.
Още сега при съответен инвеститорски отговор могат да се реализират над стотичи варианти на работеща техника на базата на директен достъп до гравитационната енегия. Но ,това ще се разбере, когато се разбере ,че гравитационното поле не е консервативно, както се разбра, че атома е делим за да я има атомната енергетика.
Това, което ми се иска специалисти и лаици да разберат докато още съм жив е това, което вече 50 години , априорно отричат и като правоверни вярващи не искат да видят е да видят и проумеят опитите и резултатите, които нагледно показват, че гравитационното поле не е консервативно, като тия за възтановяването на по големи гравитационни потенциали от изразходванете такива, което аз видях в реалн условия още в 1960 и 1984г, при моите опити, както и след съответно финансиране да видят как точно ще работят директните гравитационни двигатели, което аз още в 1960г. видях, а моите съвременици вси още не искат да висят, както къвременицете на Галилей не са искали да видят и да се замислят и проумеят резултатите от неговите опити, при които е налице обективната истина, че гравитационното ускорение не зависи от маката на падащите в него тела, което и до днес все още , включително и високо квалифицирани специалсти не са видели достатъчно добре, дори и Нютон и Айнщайт не се го забелязали досдстатъчно добре и не са го анализирали достатъчно задълбочено, въпреки , че са го ползували.
Базовите обектимни истини ,въпреки своята простата техният обсег е толкова голям, че и най - големите умове не са в състояние да го обханат напълно.
Например, като обективна истина движението е единственият творец във всемира и твори с един единствен механизъм , като сблъсква струткурите на материята в макро и микрокосмоса, но обсега на тази истина е толкова голям, че и независимостта на гравитационното ускорени от масата на телата падащи в гравитационните полета не чможе да обясним задълбжочено и достоверно без този механизъм на нворчество и разруха.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3317218
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930