Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.04.2009 09:08 - Въпрос с кратък отговор
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 1068 Коментари: 5 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Въпрос:  Какво направих и какво още, при съответно финансиране мога да направя след което директната гравитационна енергетика ще тръгне стремително напред и заеме своето достойно място в глобалната енергетика и обективното човешко познание? Кратък отговор: 1. В продължение на половин век написах и съобщих достатъчно обективни истини, гарантиращи бъдещата директна гравитационна енергетика. Въпреки, че срещу мен застана в заблуда и с цялата си мощ на инертно и инерциално мислене цялата научната, административната и лаическа общност и никой до сега не повтори и провери тези обективни истини още ,при първата сериозната и отговорна проверка нещата ще се променят и развитието на директната гравитационна енергетика ще тръгне с много по големи темпове в своето развитие от колкото атомната енергетика ,през 19-я, 20-я и 21-я век. 2. При съответно финансиране мога да реализирам научно популярен филм с който в кратко време необходимата информация за бъдещата директна гравитационна енергетика и нейните неограничени възможности за кратко време ще достигне до глобалното съзнание на цялото човечество и по цялата планета ще се появят директни гравитационни двигатели, както днес има водни колела, като индиректни гравитационни двигатели, на базата на които за в бъдеще ще се реализират и директни гравитационни електрически централи със несравнимо по големи и безопасни възможности от съвременните АЕЦ-ли, ТЕЦ-ли и др. 3. При съответно финансиране мога да положа основите на Национален, Европейски и Глобален Научно производствен център за реализация на необходимите научни и технически проучвания във връзка с директният достъп до гравитационната енергия и тяхното оползотворяване, като очертая главните насоки в тяхната теоретична и практична дейност.   Забележка:  Ако комунистическата мафия не беше лишила народа от собственост и не беше го превърнала в тотален наемен работник, в това число и моите родители, ако настоящата политическа,икономическа и криминална мафия не бяха до ограбили народа повече от колкото и комунистическата мафия не направи и бяха реализирали реституция в пълен размер на ограбеното ,днес директната гравитационна енергетика отдавна щеше да е реалност и светът щеше да бъде по различен, с много по големи възможности за радикално решение на своите глобални проблеми от които зависи неговото бъдеще.      



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. vmir - Честно казано, звучи ми мегаломански,
24.04.2009 13:43
няма ли начин да направим някакъв опит за доказване на тази възможност с наличните ресурси и с достъпен за изработка модел?

Бях чел навремето предложение за препострояване на цялата физика на базата на инерционния принцип, това, струва ми се, трябва да има съществена връзка с гравитацията, ако се не лъжа проф. Коцо Христов май го предлагаше. Има ли наистина връзка с гравитационната енергетика?
цитирай
2. gmihov - Отговор
25.04.2009 00:26
Няма нищо мегаломанско защото мощността и възможностите на гравитационното поле на земята,което държи на достаотъчно голяма разстояние на орбита луната никак не са малки.
На времето ИНРА отпусна 1000лв. и с тях се изработиха два броя системи с гравитационно обоснован променлив обем и маса, но заблудата, че гравитационното поле е консервативно се оказа толкова голяма, че вече близо 30 години нито една институция , нито един инвеститор не е проявил интерес да види какво конкретно представляват тези системи и какви точно са обективните резултати, които се получават, но всички, както по времето на Копелник, Галилей, Р.Майер се считат за непогрешими в знанието си, че гравитационното поле е консервативно и като , проверни мюсюлмани, християни и пр. никакви обективни истини освен собствената им "неуспорима истина" не ги интерекува и всичко което и противоречи не е истина не ги интерезува и дор погледа им не заслужава, а мото от тях, които посетехи моите три изложби в Съюза на учените просто, както и Научния съвет , при ИФГГ просто бяха слепци. Гледаха и не виждаха в
това, което покаднах наличие на истини още от времето на Архимед , които са им добре известни, но не ги видяха и ги отричаха.
За да се разберат резултатите , които обуславят и гарантират бъдещата директна гравитационна енергетика не са необходими никакви опити устоновки, защото те се базират на много добре познати обективни истини, хиляди пъти проверявани. Нужно е учени и лаици да свалят черните очила на заблудата и да ги прочетат с отворени очи, на базата на собствените си обективни и досоверни познания, които, при много от тях са много по големи от моите лични познания.
Ако сумата ,която навремето отпусна ИНРА не беше 1000лв., а 10000лв., каквото поискаха от замода където изработиха двата броя систеими с гравитационно обоснован променлив обем и маса, първият работещ директен гравитационен двигател, гтотов за публична демострация щеше да бъде готов преди 25 години. А асо разполагах с необходими бични средства щеше да е готов още в 1960 година.



цитирай
3. vmir - Честно казано, не съм чувал за идеите Ви, но от друга страна,
25.04.2009 08:51
експертното мнение е последното, което може да се примири с революционни нововъведения, защото, по дефиниция, експертът "знае", а неизвестното го поставя в позиция на незнаещ, която му е нетипична, неудобна и в някои случаи - враждебна.
Иначе съм убеден, че ако гравитационното поле притежава свойството циклично и достатъчно рязко да променя характеристиките си, това дава възможност за лесно и безотпадъчно осигуряване на неограничено количество енергия, но не съм наясно това има ли отношение към Вашите идеи. Не знам дали е удачно да коментираме такива идеи публично, след като за 50 години май освен лесни критики, друго не са привлекли, а не ми е присъщо да участвам в дебат с подигравчии, на които аргументацията и мисленето са им неподвластни.
цитирай
4. vmir - Колкото до ИНРА, тяхното отношение като държавни експерти се свежда до проверката: "Да не би да се мислиш за по-умен от цяла фирма?" и,
25.04.2009 10:17
недай Боже да им се стори така, почват да реват за заплащане, че работят с психопати. Е, не знам всъщност как е през последните години, но факта, че изобретенията за година в България са наполовина по-малко от изобретенията в някои чуждестранни университети, май не говорят за положителна промяна.
цитирай
5. gmihov - Отговор
25.04.2009 12:10
Упоритата съпротива срещу новите фундаментални достижения в сферата на обетивното човешко познония, които водят до съществени промени в няуката, вярата, религиите, икономиката, политиката и идват да заличат вековни хилядалетни заблуди си има и своята обективна основа.
В човешкото обощество най-голямото зло и в същото време най- голямото добро е насилието на човека над човека,физическо, деховно, морално и не морално, без което не може да го има човешкото общество.
Всяка власт по съвоята същност е насилие. без нея има атархия, която е още по голямо некотролирано насилие, при което бедите за хората са още по големи.
Всяка власт, в политика, администрация, религия, дори и в семейството привлича , като маяк хората и у всеки властник обективно се оформя съзнание, че той е нещо повече от другите над които може да упражнява определена власт, опредерелено насилие, да им нареди нещо, да им забрани и пр.
Ако внимателно анализираме действието на всички властвуващи, отдадени с желания и страст на саответната власт ще видим, че в тяхното съзнъние на първо мясно е властта и страста с всички възможни средства да я защкитават, като преди всичко се стремят да защитят авторита си като властници.
Ако внимателно , аналитично се вгледаме в борбите, които водят по настоящем партийте у нас в моменто ще видим, че те не се борят какво по добро да направят за род и родина, а как и по какъв тачин да излезат пред своите противници във властта и си запазат позициите във власта, с която на повече от тях е и тясно свързано личното им икономически положение, което извън власта не биха могли да имат.
И това за тях ,в съответствие с природата на човека в личен план е по важно за всеки един от тях отколкото всякакви интереси на род и родина. За лидерите във влъстта интересите на род и родина са до толково от значение, доколкото съвпадат с личните им ентереси да бъдат във властта.
Така е в тауката и там всеки лидер по всички възможни начини държи наговото мнение и становище да годподствува и това го противопостава на противните мнения и становища, дори и тогава, кагото те могат да бъдат в негова полза по отношение на материалното му благополучие, но накърняват самочуствието му на непогрешим.
В истрически план ярки са примерите на упорита, дори и жестока съпротива по отношение на обективната истина относно подвижната земя, наличието на условия , при които и тежките и леките тела падат с еднаква скорост, наличието на закон за съхранение на енергията, делемостта на атома и други. В момента от векове наред упорита е съпротивата в обективното човешко позноние по отношение на наличието на условия ,при които гравитационното поле не е консервативно. Красноречиво доказателство за това е ,че лидерите в науката в продължение 50 години ги отричат,без да ги проверяват, пазейки "неоспорими" знания и авторитет на знаещи.
Въпреки тази упорита съпротива идва време, когато развитието на чавешкото общество не може да се побере в рамките на съществуващите догми и въпреки съпротивата на лидерите новите обективни истини достигат до съзнанието на хората и дават своите положителни резултати.
Така ще бъде и с наличието наусловия, при които гравитационното поле не е консервативно и с директната гравитационна енергетика.
Както всеки човек идва и си отива, като го замества друг, така и васяка преходна догма идва и си отива, заместена от друга. Оснават само истините, които нито идват , нито си отиват защото са вечни, независимо от това дали се знаят или не знаят от хората.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3313991
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930