Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.04.2009 00:49 - Въпрос с кратък отговор
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 1134 Коментари: 2 Гласове:
0



Въпрос:
 Какво може да се направи на базата на постигнатото от мен и моите съавтори, като резултат, откритие, изобретения и теория, при наличие на съответно сериозно финансиране, което и аз вече , при моята възраст и наличие на инертността на човешкото мислене с което се посрещат все още моите достижение трудно бих могъл да направя, но за в бъдеще ще се вамеярят млади хора, които ще го направят?
Кратък отговор:
1. Могат да се изградят научно производствени центрове за реализация на директна гравитационна енергетика за икономически изгоден и безопасен неограничен добив на енергия на земята и други небесни тела.
2. На базата на тази енергетика ще могат да се реализират програми за:
а. За радикално решение енергийния проблем на зеимята в съответствие с растящия брой на човечеството и неговите растящи нужни за по добър живот.
б. За радикално решение на назрелите на земята екологични проблеми.
в. За реализация на изкуствени екосистеми за труд и бит на значими човешки общности на земята и на други небесни тела.
г. За по плноценно и по разумно използуване на природните богаства на океаните, пустините, полюсите на земята.
д. За радикално решение на транспортия проблем от който чевечеството вече осезаемо се задушава и плаща с значителен брой човещки жертви.
е. За населяване на луната и оползотворяване на наличните природни богаства, които се намират на нея.
ж. За нови глобални производства във връзка с директното използуване на гравитационната енергия.
 з. За радикално решение на проблема с водата за питейни и производствени нужди във всяка точка на земята.
и.  И за радикалното решение на още много други проблеми в по конкретен план. 



Гласувай:
0



1. frontier - Здравейте,
23.04.2009 23:54
бих желал да попитам : Водите ли активна научна кореспонденция с някой?
цитирай
2. gmihov - Отговор
24.04.2009 01:10
Всеки път когато такъв се появи. Но за жаласт все още единици са тези, които могат да излезат от заблудата, че гравитационното поле е консервативно, а директинте гравитационни двигатели вечен двигател, какъвто е невъзможен и преди коресподунцията да стане сериозна обекновенно се прекратява, без да може да се види същността на реалностите, които обуславят наличието на условия, при които гравитационното поле не е консервативно и директните гравитационни двигатели не са вечен двигател.
Голяма трудност ,при мен е не само заблудатау но и надмеността на спициалистите, които не допущат, че не специалист може да стигне до обективна истина в тяхната специалност вместо тях, каквато трудност е имал и Р.Майер, като лекар,при откриването на закона за съхранение на енергията с техническите специалсти на своето време в резултнат на което в литературата за откриватели на закона за съхранение се споменават освен него и други. Вероятно и по отношение на откритието, "Наличие на условия, при които гравитационното поле не е консервативно" и изобретяаването на директните гравитационни двигатели до които достигнах в 1960госвен мен и на варианти в последствие с моите съавтори ще има много други, като първооткриватели ,първоидобретатели.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3313905
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930