Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.02.2009 08:27 - ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С.........
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 778 Коментари: 2 Гласове:
0



ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОНГОВОРИ В СВЕТЛИНАТА НА ТЕОРИЯТА ЗА БАЗОВАТА СЪЩНОСТ НА ВЕЧНОСТТА /НА ВСЕМИРА,НА КОСМОСА, НА БОГА И ПР./

                           / П р о д ъ л ж е н и е/

 

Въпрос 224:

  Какво не биха могли и какво биха могли да докажат медиите и други институции в България, които биха приели моите предложения за дарителски фонд за подпомагане на научните достижения в неравностойно и дискриминационно положение и за изграждане на  територията на България на Научно – производствен център , с национално, европейско и международно значение за реализация на директна гравитационна енергетика с неограничени възможности за икономически изгоден и безопасен добив на енергия на базата на директен достъп до неизчерпаемата енергия на  гравитационното поле на земята и други небесни тела?

Кратък отговор:

 Не биха могли  да докажат , че в тях работят по умни хора от колкото в други институции, но при всички случаи в крайна сметка ще докажат наличие на разумност и обективна обществена  отговорност .

 



Тагове:   Обективната,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - относно
28.02.2009 08:45
Като идея звучи добре. Дали обаче е целесъобразно предвид прекомерното навлизане в тайните на материята. Да не забравяме че и тя си има граници на познание!!!
цитирай
2. gmihov - Отговор
01.03.2009 01:09
За същността на Вемира, на Вечността има две базови, недостижими граници: нулата и безкрайността
За всичко вътре във Всемира, включително и за човешкото познание има по тесни граници между тнези недостижими граници.
Както в математиката при делението на едно число никога не можем да достигнем нулата, а при умножението му не може да достигнем безкрайността, така и реалността, при деленето на структурите на материята не може да стигнем до нулата, до нейното изчезване, а при нарастването на струтурите не може да стигнем до безкрайността.
Всемира- Вечността, като цяло няма начало и край и не се променя. Но вътре в него, в резултат на движението, като неделима част от базовата същност на Вемира всичко се променя с хода на движението, което отчитаме , като време, но общото количество на движението и на йота не се променя. На йота не се променят и материята и пространстмото, като базови части от неделимото и съхранимо триединство от: пространство - материя - движения.
Пространството ,материята, двежението в светлината на теорията за базовата същност на Вечността, на Всемирра са три обективни, независими една от друга характеристики на една единна и неделима базова същност,част от която е всяко тяло и каточаст от тази всеобща същност и то има тези три независими една от дуга храктеристики.
Характеристиката на всяко няло,като пространство не зависи от характеристиките му , кто материя и движение. Характеристиката на всяко тяло, като материя не зависи от характиристиката му, като пространство и движение . характеристиката на всяко тяло, като движение не зависи от характеристиките му, като пространство и материя.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3300553
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031