Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.01.2009 23:56 - ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С.........
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 584 Коментари: 1 Гласове:
0



  ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОНГОВОРИ В СВЕТЛИНАТА НА ТЕОРИЯТА ЗА БАЗОВАТА СЪЩНОСТ НА ВЕЧНОСТТА /НА ВСЕМИРА,НА КОСМОСА,НА БОГА И ПР./

                           / П р о д ъ л ж е н и е/

 

Въпрос 162:

Какво не може да направи човек в светлината на ОТБСВ каквато и гениалност да притежава?

Кратък отговор:

1. Не може да открие нещо, което да не произтича от неделимото и съхранимо триединство от: пространство – материя – движение. 

2. Не може да открие природен закон, които да не произтича от това триединство.

3. Не може да открие нещо, което да е в противоречие с това триединство, като всеобща базова същност на всемира.

4. Не може да изобрети нещо и да получи резултат, които да е в противоречие с това триединство и произтичащите от него природни закони.

5. Не може да създаде пространство, без да ползува част от всеобщото пространство.

6. Не може да създаде материя, без тя да е част он всеобщата метерия.

7. Не може да създаде движение без то да е част от всеобщото движение.

8. Не може по никакъв начин на унищожи част от неделимото триединство.

9. При наличието на  всеобщата проникваемост на гравитационните лъчения, формиращи съответните гравитационни полета на телата от които изхождат не може да открие ,не може и да реализира  праволинейно движение .

10. Не може да открие , установи и докаже наличие на енергия извън пространството и при липса на структура, притежаваща маса и движение.

 

                                                       77

 

11. Не може да открие, установи и докаже наличие на импулс, ускорение, сила, при липса на структура притежаваща маса и движение.  

12. При невъзможността права да се наложи върху крива, квадрат върху кръг, никой и по никакъв начин не може да определи с абсолютна точност квадратурата на кръга.

13. При съхранението на неделимото триединство от : пространство – материя – движение и произтичащия от него закон за съхранение на енергията никой и по никакъв начин не може да изобрети и създаде вечен двигател, без да използува съответен енергоизточник.

14.  При неопределеният брой гравитационни сили, които действуват върху телата  никой и по никакъв начин не може да определи броя на вълните, които те  налагат върху реалните движение в пространството .

15. При всеобщата проникваемост на гравитационните лъчения едно в друго никой не може да открие , установи и докаже чисто инерциално и чисто ускорително движение.

16. Най – общо казано никой и по никакъв начин не може да открие  и изобрети нещо, което неделимото и съхранимо триединство от: пространство – материя – движение и произтичащите от него природни закони , като всеобща база на Всемира, като творец и рушител на всичко, като Бог не разрешава.              



Тагове:   Обективната,


Гласувай:
0



1. gmihov - Кратък коментар
03.02.2009 07:32
Когато хората ,не на базата на собствените си обективни познания, а на базата на вяра, обосвована от заблуда подхождат към новите обективни истини те и най - големите гении да са не могат даги видят и проумеят, въпреки простотата и очевидността им.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3300702
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031