Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.01.2009 22:30 - ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С.........
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 794 Коментари: 2 Гласове:
0



ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И КРАТКИ ОТГОВОРИ В СВЕТЛИНАТА НА ТЕОРИЯТА ЗА БАЗОВАТА СЪЩНОСТ НА ВЕЧНОСТТА/ НА ВСЕМИРА, НА КОСМОСА, НА БОГА И ПР./ 

                                 / Продължение/

                                               70

 

Въпрос 145:

   Какво бих направил ако разполагах с необходимия капитал?

Кратък отговор

1. Ще изградя Научно производствен център с необходимата база и кадри , на базата на това до което, като обективен и достоверен резултат ,откритие, изобретение и теория достигнах в периода 1960- 2008 г.

2. Ще организирам и реализирам широко мащабна научно производствена дейност в две  направления : теоретично и практично.

3. Ще реализирам производство на техника за:

- научни изследвания.

- онагледяване и обучение

- директни гравитационни двигатели

- директни гравитационни магистрали

- директни гравитационни ускорители

- директни гравитационни електроцентрали за добив на енергия.

- битови и транспортни нужди.

- уникален научно – технически музей

- друга.

4. Ще изградя необходимата база за обучение и подготовка на кадри за бъдещата директна гравитационна енергетика.

5. Ще организирам разработване на проекти за :

- радикално решение на назрели проблеми, които днес вече осезаемо засягат бъдещето на човечеството на земята и в космоса.

- разработване и реализация на проекти за изграждане на земята и други небесни тела на изкуствени екосистеми с възможности за труд и бит на значими човешки общности.

- Ще се опитам да изградя институция , за преодоляване инертността и инерцията на човешкото мислене, както ежедневно преодоляваме инертността и инерцията на нашето тяло за да се придвижим в желаната посока с оглед обединяването на науката и религията ,на базата  на всеобщата база на всемира,състояща се от неделимо и съхранимо триединство от: пространство – материя – движение, от което и  в което произтича всичко, включително и човека и което се намира във всичко от: кванта до мега галактиките.

  З а б л е ж к а :

   На бодлива крава Господ рога не дава. Въпреки това бодливи крави с “рога”/ пара/ има. Ако аз без “ рога”/пара/ не мога да го направя упоменатото, те ще го направят. 

 



Тагове:   Обективната,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - доктора
11.01.2009 00:23
вярно ли е твърдението , че флуида бил той течност или газ при въздействие в/у него на реактивната директна центроустремителна гравитационна сила превръща част от нея в праводестваща индиректна центробежна гравитационна сила ( по линия на закона - на всяко действие има равно по големина и обратно по посока противодействие ) и поради тази причина втората сила практически зависи от обема, а не от масата. моля за по-подробен отговор.
цитирай
2. gmihov - Отговор
11.01.2009 02:13
Вярно е.
Центростремителната гравитационна сила обуславя флуидното налягане по отношение на което е в сила закона : "Всяко действие има равно на себе ли противодействие".
При наличието на опора , каквата е дъното на съдовете , повръхността на земята, по отношение на атмосферата , флуидите противодействуват на центростремителната гравитационна сила със своята маса, което в условията на скачени съдове може да се провери опитно. На тази база имаме живачния барометър.
В БГ- наука - форум има интересно съобщение за реализиран гравитационен двигател . Влез в форума и отвори Теоретична физика и прочети.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3309614
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930