Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.12.2008 07:14 - ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С.........
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 455 Коментари: 0 Гласове:
0



ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И КРАТКИ ОТГОВОРИ В СВЕТЛИНАТА НА ТЕОРИЯТА ЗА БАЗОВАТА СЪЩНОСТ НА ВЕЧНОСТТА/ НА ВСЕМИРА, НА КОСМОСА, НА БОГА И ПР./ 

                                 / Продължение

 Въпрос 125:

   Какво бих направил , в общ и конкретен план, ако имах още един живот и необходимите средства, което до сега не можах да направя поради липса на необходимите средства?

Кратък отговор:

  В общ план:

1. Поетапно изграждане на Научен и производствен център , с оглед прерастването му в национален, европейски и международен такъв с съответни филиали за реализация на широко мащабна научна и производствена дейност  и  директна гравитационна енергетика с неограничени възможности за икономически изгоден и безопасен добив на енергия на земята и други небесни тела, на базата на гравитационните им полета, като естествени и неизчерпаеми източници на енергия.

2. Реализация на широко мащабна научна дейност по отношение на неделимото и съхранимо триединство от : пространство – материя/ вещество/- движение, като всеобща база/ геном/ на Всемира от която и в

 

                                                      60

 

която произтича всичко, което реално съществува във Всемира и всичко, което се намира в него и този геном е във всичко от кванта до галактиките.

3. Широка мащабна научно – експериментална дейност за реализация и масово производство на техника за обучение и производство на енергия на базата на директен достъп до неизчерпаемата енергия на гравитационните полета на земята и други небесни тела.

 

В конкретен план:

1. Патентоване  и узаконяване на постигнатото от мен и съавторите ми , като техническо решение, изобретение, технология .

2. Производство и пласмент на техника за обучение и производство на енергия  по директен път от гравитационното поле на земята и други небесни тела.

3. Реализация на директни гравитационни електроцентрали, директни гравитационни енергийни магистрали, директни гравитационни ускорители на структури на материята

4. Поетапно изграждане на уникален музеи на вечното движение , като всеобщ творец и рушител във Всемира на всичко преходно , в това число и на човека с тяло, ум и чувства.

 



Тагове:   Обективната,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3309001
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930