Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.11.2008 03:25 - ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С.........
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 515 Коментари: 0 Гласове:
0



ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И КРАТКИ ОТГОВОРИ В СВЕТЛИНАТА НА ТЕОРИЯТА ЗА БАЗОВАТА СЪЩНОСТ НА ВЕЧНОСТТА/ НА ВСЕМИРА, НА КОСМОСА, НА БОГА И ПР./ 

                                   / Продължение/ 

 

Въпрос 85:

   Къде и защо се използува аеро и хидро  комуникацията между системите с гравитационно обоснован променлив обем и маса, при директните гравитационни двигатели?

Кратък отговор:

  1. Аеро комуникацията се използува ,при  директните гравитационни двигатели, предназначени за работа във водна среда.

2. Хидро комуникацията се използува при директните гравитационни двигатели, предназначени за работа на суша.

   Използуват се за да може с една и съща система с гравитационно обоснован променлив обем и маса да могат да се постигат по големи мощности , при директните гравитационни двигатели.

 

 

Въпрос 86 :

 

                                                 35

 

  Коя е третата , четвъртата и петата  прогнози, които направих във връзка с постигнато от мен, като резултат, откритие, изобретение, конкретно техническо решение?

                                                               

Кратък отговор:

  Първите две прогнози, които направих още в 1960 год. когато достигнах до откритието “Наличие на условия, при които гравитационното поле не е консервативно “ и до първите варианти на директни гравитационни двигатели бяха:

П ъ р в а т а :

 Че докато съм жив, с единични изключения, моите достижения и тяхната фундаментална значимост в теоретичен и практичен аспект за науката и техниката няма да се разберат.

В т о р а та:

 Че след мен, както след Коперник, Галилей, Р.Майер, Ж.Блунао се разбрало до какво те са достигнали и неговата значимост за обективното човешко познание, така и това до което достигнах аз, сам и с моите съавтори, ще се разбере .

Т р е т а т а     п р о г н о з а  е:

  Поради наличието на заблудата, че гравитационното поле е консервативно, а директните гравитационни двигатели са вечен двигател, какъвто е невъзможен , при отрицателното отношение, в продължение на вече половин век, от страна на научните институции, техническите специалисти, административните институции, включително и съдебната, много , принципни и конкретни достижения до които достигнах и след мен някой от тях трудно ще достигнат до съзнанието на специалистите, а други възможно е изобщо да не стигнат  и оползотворят.

Ч е т в ъ р т а т  а     п р о г н о з а   е :

  Въпреки отрицателното отношение на постигнатото от мен  директна гравитационна енергетика, ще има, както днес има атомна такава, защо както днес без атомната енергетика  не бихме могли да  си  осигурим необходимата енергия  за нашето съществувате, така бъдещето съществуване на човечеството ще е немислимо без бъдещата директна гравитационна енергетика със своите неограничени възможности за икономически изгоден и безопасен добив на енергия, каквато и с атомните електроцентрали не може да се реализира.

П е т а т а    п р о г н о з а   е:

 Че както с разрастването на атомната енергетика , консумацията на петрола и природния газ не намаляха и цените им се увеличиха, съответно и печалбите на техните собственици, така и при директната гравитационна  енергетика за значително дълъг период от време консумацията на тези

                                                      36

естествени енергоизточници ще продължи да расте , като цените им също ще растат и собствениците им няма да стават по бедни, а по богати.

 

 



Тагове:   Обективната,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3301182
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031