Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.08.2008 18:02 - НА КРАТКО ЗА ТОВА,.........
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 2464 Коментари: 12 Гласове:
0



НА КРАТКО ЗА ТОВА, КОЕТО В ОБЩ И КОНКРЕТЕН ПЛАН  ПРОИЗТИЧА ОТ БАЗОВАТА СЪЩНОСТ НА ВЕЧНОСТТА, КАТО БОГ И ПРИРОДА И КАКВО ПРЕДЛАГА ТО НА ЧОВЕЧЕСТВОТО ЗА ДА БЪДЕ СЪЩЕСТВУВАНЕТО МУ ПО СИГУРНО.

 

   Съгласно теорията за базовата същност на Вечността / на Всемира/ , която създадох за да дам най фундаменталното теоретично обяснение на постигнато от мен и съавтори, което обуславя и гарантира икономически изгодна и безопасна директна гравитационна енергетика с неограничени възможности за добив на енергия на земята и други небесни тела, на базата на гравитационните им излъчвания, формиращи гравитационните им полета, като естествени и неизчерпаеми източници на енергия , базовата същност на Всемира е : неделимото и съхранимо триединство от : пространство – материя – движение.

 

  В общ план от това триединство, в него и от него,  като Бог и природа произтича:

 

1. Всичко вечно и преходно и то самото, като всеобщ геном е във всичко, което реално съществува във Всемира.

2..Всички вечни и ненарушими природни / божи/ закони.

3. Всеобщото безначално и безкрайно вместилище, което побира всичко в себе си и се намира във всичко и всяко вместилище е част от него.

4. Материята/ веществото/, като всеобщ инертен строителен материал на Всемира и всяка материя е част от всеобщата материя.

5. Движението, като единствен всеобщ строител и рушител  на всичко във всемира и всяко движение в естествени и изкуствени условия е част от всеобщото движение, част от Бога, от природата, като творец и рушител.

 

  В конкретен план от неделимото и съхранимо триединство от : пространство – материя – движение произтича:

 

1. Всички , живи и мъртви структури на материята, в това число и човека с тяло , ум и чувства.

2. Вечният сблъсък между структурите на материята, като единствен всеобщ механизъм на тяхното непрекъснато изграждане и разграждане.

3. Формирането на корпускуларни енергийни потоци / полета/ , като продукт от изграждането  и разграждането на структурите на материята от движението, в това число гравитационни, светлинни и др.

4. Формирането на трептящи, вълнови енергийни потоци/ полета/ в резултат на корпускуларните такива, при прехода им през материална среда.

 

                                                        2

 

5. Енергията, импулса, ускорението и силата, като количествени изрази на материята и движението от които се обуславят и без които те не съществуват.

6. Принципите на Нютон, обосновани от инертността на материята, без която тях  не може да ги има.

7. Относителността на енергията, импулса, ускорението, силата, обосновани от относителността на движението.

8. Независимите една от друга характеристики на пространството, материята, движението, независимо от това , че те са неделими.

9. Независимостта на материята от скоростта и обратно на скоростта от материята.

10. Наличието на инерциални и неинерциални движения.

11. Наличието на центростремителни и центробежни гравитационни движения.

12. Наличието на орбиталните движения на структурите на материята в макро и микрокосмоса.

13. Липсата на чисто инерциални и чисто неинерциални движения.

14. Наличието на условия, при които енергийните полета, в това число и гравитационното  не са консервативни.

15. Наличието на възможността на човека да изработва полезна за себе си техника, обоснована от същността на базовата същност на Всемира и произтичащите от тея вечни и ненарушими природни закони, в това число и директни гравитационни двигатели, директни гравитационни енергийни магистрали, директни гравитационни електроцентрали

16. Човешката мисъл и творчество във всички области на обективното човешко познание.

   Във Всемира няма и не може да има реалност, включително и мисълта и чувствата на човека, която да не произтича от базовата същност на Всемира и произтичащите от нея вечни и ненарушими природни закони.

  Неделимото и съхранимо триединство от : пространство – материя – движение и произтичащите от него вечни и ненарушими природни закони  обуславя , обективно , наличието на само на един  единствен Бог и съществуването на втори такъв не допуща.

 

  

 

 

     




Гласувай:
0



1. physnews - добре,
30.08.2008 18:22
айде по-сериозно.
можеш ли реално да създадеш експериент за гравитационен двигател? ще го платя.
цитирай
2. gmihov - отговор на коментара
31.08.2008 03:08
Мога реално да създам експериментален директен гравитационен двигател, заедно и с Вас, при следните условия:
1. Ако в стратегически план имате възможност да вложите в рамките на две години един милион евро .
2. Приемете официално нашите условия не само за реализация на експериментален образец на директен гравитационен двигател , а и за изграждането на Научно производствен център - АД за реализация на директна гравитационна енергетика на територията на България.
цитирай
3. gmihov - отговор на коментара
31.08.2008 03:08
Мога реално да създам експериментален директен гравитационен двигател, заедно и с Вас, при следните условия:
1. Ако в стратегически план имате възможност да вложите в рамките на две години един милион евро .
2. Приемете официално нашите условия не само за реализация на експериментален образец на директен гравитационен двигател , а и за изграждането на Научно производствен център - АД за реализация на директна гравитационна енергетика на територията на България.
цитирай
4. physnews - да. мога.
01.09.2008 18:32
тази и другата седмица имам свободно време в петък между 10 и 12 сутринта. обадете се поне ден по-рано.

освен финансови възможности, имам и образование по физика, така че откровено смешния грешен закон от поста по-горе не може да ме убеди.
цитирай
5. gmihov - В отговор на коментара.
02.09.2008 07:49
Поради обективни причини трудно ми е и не мога да напущам града. Тези за които моите достижения представляват интерес и желаят да се срещнат с мен, след предварителна уговорка идват в града и се срещат с мен.
Ако желаете да се срещнете с мен и станете един от реализаторите на бъдещата директна гравитационна енергетика и имате такава възможност да дойдете ,срещата може да стане през всеки ден от седмицата , в удобно за Вас време .
цитирай
6. physnews - нали знаеш,
02.09.2008 07:54
търси този, който има нужда. а струва ми се, че ти искаш един милион евро и се чудиш защо не ги получаваш.

предложението остава - този или другия петък, само се обади малко по-рано. но нямам намерение аз да се разкарвам до някъде, ако желаеш, заповядай при мен.
цитирай
7. gmihov - В отговор на коментара.
02.09.2008 11:26
Моето предложение също остава в сила. Но, ако не сте съгласни с Вашата инвестиция от един милиов евро да получите 10% участие в Научно производственият центар - АД , на базата на който предлагам да се реализира бъдещата директна гравитационна енергетика, като моят принос в изграодането му се оцени на 90%э, по добре не идвайте.
цитирай
8. physnews - :-)
02.09.2008 13:30
тези 10% ще ги обсъдим. но за това трябва разписан бизнес план и т.н. донеси ги с теб, ако решиш че ти се занимава с проекта сериозно, а не само на общ лаф.

и пак повтарям - търси този, който иска да получи. един от първите уроци в бизнеса.
цитирай
9. gmihov - В отговор на коментара.
02.09.2008 23:15
Значимите достижения в обективното познание стават без бизнес план.
Без бизнес план открих и установих:
1. Завикимост на обемите, масите, теглата, гравитационните потенциали , при системите с гравитационно обоснован променлив обем и маса от положението им спрямо направлението на гравитационната сила.
2. Промяна на обемите, масите, теглата, гравитационните потенциали , при системите с гравитационно обоснован променлим обем и маса от максимални до минимални и обратно под влияние само на собственото им тегло.
3. Вйзстановяването на гравитационни потенциали по големи от изразходваните такива с печалба на енергия от гравитационното поле на земята.
4. Наличието на условия, при които гравитационното поле не е консервативно.
5. Че дириктните гравитационни двигатели до които достигнах не са вечен двигател.
6.др.
Когато назреят необходимите условия за превръщането на тези достижения в стока, тогава ще има съответните бизнес планове.
цитирай
10. physnews - :-)
02.09.2008 23:35
не си установил нищо, докато то не бъде проверено и издържи на сериозен научен анализ. а твоите изводи се пукат по шевовете.
цитирай
11. gmihov - В отговор на коментара.
03.09.2008 07:31
Възможно е някой от моите изводи да се пука по шевовете.
Посочете един от тях със съответният научен анализ за да приема, че той не отговаря на конкретната обективна истина. Ще Ви бъда благодарен защото това ще ми позволи да се корегирам.
цитирай
12. physnews - например,
03.09.2008 08:11
цитирам:

9. Независимостта на материята от скоростта и обратно на скоростта от материята.

Материята зависи от скоростта. при скорост блзика до скоростта на Вселената, масата (материалния носител) се увеличава спрямо масата си на покой. тоест ти не може да има материално тяло, което да се движи със скорост c, защото то би трябвал ода иа мбезкайан маса.

именно това е причината фотонтие (носителите на квант светлина) да са безмасови частици.

сега за гравитаицята: от всичктие четири фуднаментални природни взаимдоействия, едиснтвено гравитацията мжое да нараства до безкрайност (и да образува феномени като черни дупки или неутронни звезди).

би трябвало, скоростта на гравитационните вълни т.е. пренасянето ан гравитационното взаимдоействие да е общо взето мигновено. това изисква нелоклана Вселена (или поне не - локален Хъбълов мехур в койт оживеем).

с думи прости: съвременната физика показва, че най-вероятно Вселената е причинно свързана моментано чрез по-бързо взаимдоействие от скоростта ан светлианта (имаеш една статяи в NAture, виж ми и в блога преди един-два псота, там съм копнал популярняи вариант).

то трябва да бъде включено във всяка една теория, която описва някое от взаимдоействията.

сега, ако звучи сожно, пиши, ще ти го обясня още по-просто.

а, и още: другите изводи също иамт тривиални грешки, но ще караме един по един. все пак за какво говоря: ти не включваш нит втория принцип на термодианиакта в каквато и да е форма, нито ентропията (прицнипа на хаоса.)

което е голям минус за номер от 1 до 16 в твоето разглеждане. ако не го осзънаеш сам, кажи ще ти обясня.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3301012
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031