Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.08.2008 16:31 - ЗА ДВЕТЕ ГОЛЕМИ БАРИЕРИ НА ПЪТЯ НА......
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 619 Коментари: 0 Гласове:
0



 ЗА ДВЕТЕ ГОЛЕМИ БАРИЕРИ НА ПЪТЯ НА ОБЕКТИВНОТО ЧОВЕШКО ПОЗНАНИЕ.

 

   На базата на инертността на нашето мислене и неговите ограничени възможности , като продукт на неделимото и съхранимо триединство от пространство – материя- движение , като всеобщ геном от който и в който  произтича всичко и който се намира във всичко на пътя на човешкото обективно познание има две големи бариери , за преодоляването на които са необходими много труд и  усилия :

1.     Това е наличната неграмотност на базата на ограничените възможности на човешкия мозък и натрупаните в него познания на базата на които може  да види и възприеме обективната истина.

2.     Това е наличието на някаква масова заблуда, която преди всичко от знаещи и можещи хора се възприема, като обективна истина, а обективната истина , се възприема , като заблуда.

  От тези две бариери на пътя на обективното човешко познание по масова е неграмотността и ограничените възможности на човешкия мозък, но по трудна за преодоляване е втората: заблудата в съзнанието на знаещите и можещите , приета, като аксиома, което и в личен план ги кара упорито да се противопоставят на обективната истина. На това ни учи и историческият опит.

  Упоритата съпротива на новите обективни истини, които идват с новите открития изхождат не от неграмотните, а от грамотните хора, които със авторитета на своето обществено положение увличат в съпротивата и неграмотните.

   За щастие на обективното човешко познание обективните истини са вечни и ако за ден, месец, година, столетие не могат да минат през бариерата на заблудата , за хилядолетия успяват да направят това.

  Хилядолетия са биле нужни да отпаднат заблудите, че има много богове, че земята е неподвижна, че атома е неделим, че тежките тела падат винаги по бързо от леките  и др.

   Хилядолетия продължава борбата на човека да достигне до директен достъп до гравитационната енергия и си осигури неограничено черпене на енергия от гравитационното поле , не само при естествени , но и при изкуствени условия. На пътя на тази борба стой голямата заблуда, приета, като аксиома от знаещите , че гравитационното поле е консервативно, каквото то не е и не може да бъде, при наличието на вечното движение, неговото съхранение и законите за съхранение които произтичат от него, като най фундаменталния закон за съхранение на енергията.

 Но !.. С откритието “ Наличие на условия, при които гравитационното поле не е консервативно”, което направих през 1960г. в реални условия, с реални опити и резултати идва времето да отпадне и заблудата, че гравитационното поле е консервативно, както и обоснованата на базата на него заблуда, че директните гравитационни двигатели до които достигнах

са вечен двигател, каквито те не са и не могат да бъдат, при наличието на вечното движение.

  В последните 48 години , от 1960 година до сега знаещите упорито се противопоставят на обективните истини съдържащи се в откритието “Наличие на условия, при които гравитационното поле не е консервативно”  и изобретените на базата на него директни гравитационни двигатели.

  Колко още ще продължи тази упорита съпротива не знам, но се надявам тя да е за по малко време отколкото съпротивата на обективните истини, че земята е подвижна, че се върти около оста си, че атома е делим и пр




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3300123
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031