Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.08.2008 17:13 - НЕ ВИНАОГИ Е НУЖЕН.......
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 649 Коментари: 0 Гласове:
0



НЕ ВИНАГИ Е НУЖЕН СЛОЖЕН ОПИТ ЗА ДА СЕ ВИДИ И РАЗБЕРЕ КОНКРЕТНА ОБЕКТИВНА ИСТИНА.

 

  Не винаги е нужен сложен опит за да се види и разбере конкретна обективна истина. Но винаги е нужно не само да може да гледаме, но и да може да виждаме това, каквото гледаме ,такова,каквото е то и това, което ни показва.

  По някога и най – простият  и очевиден опит ни показва значима обективна истина. Такъв прост опит ни показва и обективната истина относно максималната мощнощ, която има гравитационното поле, на земята , на базата на което ще се реализира бъдещата директна гравитационна, икономически изгодна и безопасна енергетика с неограничени възможности за добив на енергия на земята и други небесни тела. Този опит по простота и очевидност на резултата не отстъпва на опита на Галилей от кулата в Пиза с който открива и доказва, че гравитационното ускорение не зависи от масата на телата, които падат в гравитационното поле. Състои се в следното:

   На базата на принципа на щангиста по който се изчислява максималната мощност на щангистите  от определена височина пущаме все по големи и големи тежести и изчисляваме количеството работа за единица време, която извършва гравитационното поле, като се стреми да установим  коя е най- голямата тежест по отношение на която гравитационното поле не може да извърши работа, не може да я принуди да падне.

  При този опит установяваме, че , както , при щангиста с увеличение на тежестта расте и мощността, с тази разлика, че при щангиста установяваме максимална тежест, по голяма от която той не може да вдигне. При нашия  опит винаги експериментално и теоретично няма тежест по голяма от която гравитационното поле не може да придвижи към центъра на земята.

  Този експериментален резултат налага следните изводи :

   1. Мощността на гравитационното поле на земята и други небесни тела клони към безкрайност.

   2. На базата на голямата, клоняща към безкрайност мощност на гравитационните полета на земята и други небесни тела, възможностите  на директната гравитационна енергетика за икономически изгоден и безопасен добив също клонят към безкрайност.




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3308970
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930