Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.07.2008 16:38 - ЗА ФИЗИЧЕСКИТЕ ЗАКОНИ, КОИТО.......
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 610 Коментари: 0 Гласове:
0



ЗА ФИЗИЧЕСКИТЕ ЗАКОНИ, КОИТО СЕ ЗНАЯТ ОТ ГИМНАЗИЯТА, ЧИЕТО ИЗПОЛЗУВАНЕ Е ДОСТАТЪЧНО ЗА РЕАЛИЗАЦИЯТА НА ДИРЕКТНИТЕ ГРАВИТАЦИОННИ ДВИГАТЕЛИ И БЪДЕЩАТА ДИРЕКТНА ГРАВИТАЦИОННА ЕНЕРГЕТИКА.

 

1.  Законите за съхранение.

2. Законите за гравитационната енергия, импулс, ускорение и сила.

3. Закона за работата.

4. Законите за лоста.

5. Закона за гравитационната подемна сила във флуидите.

6. Закона за зависимостта на обема на газовете от налягането върху тях.

7.  Закона за зависимостта на големината на действието на силата от ъгъла под който действува спрямо пътя.

8. Независимостта на гравитационното ускорение  и зависимостта на гравитационната сила от масата на телата, които падат в дадено гравитационно поле.

   Тези закони обуславят следните теоретични и експериментални резултати, които обуславят и гарантират бъдещата директна гравитационна енергетика с неограничени възможности за безопасен добив на енергия от гравитационните полета на земята и други небесни тела, като естествени и неизчерпаеми източници на енергия.

1. Неограничена мощност на гравитационното излъчване от единица площ на земята и други небесни тела.

2. Зависимост на обемите, масите, теглата и гравитационните потенциали , при системите с гравитационно обоснован променлив обем и маса от положението им спрямо направлението на гравитационните сили.

3. Преобръщане на системите с гравитационно обоснован променлив обем и маса под влияние само на собственото им тегло с промяна на обемите, масите, теглата и гравитационните им потенциали от определен максимум до определен минимум и обратно.

4. Наличие на разлика в теглата на системите с гравитационно обоснован променлив обем и маса , при падане и издигане , при движението им по затворен път по голяма от наличното триене, обуславяща постоянна работна сила и неизчерпаем гравитационен потенциал.

5. На базата на закона за съхранение на енергията възстановяване на гравитационни потенциали по големи от изразходваните такива  с печалба на енергия от гравитационното поле, като естествен и неизчерпаем източник на енергия.

6. Наличие на постоянна работна гравитационна сила , при липса на челно съпротивление, при движение на безконечна лента през флуид.

7. Други, конкретни, очевидни и понятни резултати значими за реализацията на бъдещата директна гравитационна енергетика.

  Повече информация , при конкретни въпроси и коментарии.

.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3314287
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930