Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.07.2008 10:53 - ЗА ОБЩОТО И РАЗЛИЧНОТО С.......
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 2434 Коментари: 7 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

ЗА ОБЩОТО И РАЗЛИЧНОТО С ФУНДАМЕНТАЛНО ЗНАЧЕНИЕ ПРИ ИНДИРЕКТНИТЕ И ДИРЕКТНИТЕ ГРАВИТАЦИОННИ ДВИГАТЕЛИ.

 

   Теорията за базовата същност на Вечността различава два вида гравитационни двигатели: индиректни и директни.

   Индиректни са тези , при които гравитационните енергийни потоци , изхождащи от телата и формиращи гравитационните им полета първо отдават енергия на определена материална среда, която с получената от гравитацията енергия предава на съответния двигател. Такива индиректни гравитационни двигатели са водните колела, които от най дълбока древност и до сега , при ВЕЦ-ли се ползуват.

   Директните гравитационни двигатели са тези , при които гравитационните енергийни потоци/ полета/ отдават предимно директно енергия на двигателите. Такива са изобретените от мен и моите съавтори директни гравитационни двигатели на базата на системи с гравитационно обоснован променлив обем и маса, на базата на безконечни ленти , при липса на челно съпротивление и др.

  Общото при двата вида гравитационни двигатели е:

1. Общият естествен източник на енергия/ гравитационното поле/,  които използуват и без наличието на които те не могат да работят, като гравитационни двигатели.

2. Наличие на условия, при които, при движение по затворен път в гравитационното поле сумата на отдадената и отнета от гравитационното поле енергия не е равна на нула.

3. Липса на всякакво нарушение на законите за съхранение, при наличието на каквото тези двигатели са невъзможни.

4. И при двата вида  гравитационни двигатели имаме противоположни гравитационни / директни и индиректни / гравитационни сили с различна големина, обуславящи постоянен въртящ момент, по голям от нула и от наличното триене.

   Различното между двата вида двигатели е в разликата на  механизма на силово въздействие на индиректните и директните гравитационни сили върху двигателите:

-         При индиректните гравитационни двигатели гравитационните индиректните сили, които обуславят работата на  двигателите са пропорционални на напречното сечение и форма на определени части от двигателите и не зависят от масата им.

-         При директните гравитационни двигатели , директните гравитационни сили са пропорционални на масата на определени части от двигателите и не зависят от формата и големината им.

-         При индиректните гравитационни двигатели гравитацията не променя обеми и маси на части от двигателите

-          

                                                        2

 

-         При директните гравитационни двигатели има промени в обемите и масата на определени части  от двигателите.

-         Индиректните гравитационни двигатели могат да работят само при наличие на флуидна среда, под влияние на гравитацията.

-         Директните гравитационни двигатели могат да работят, както при наличие на флуидна среда, така и извън нея. Вариантите на директни гравитационни двигатели “АМФИБИЯ” могат да работят, както във флуидна среда, така и извън нея.

 

Повече информация , при въпроси и коментарии по отразеното в текста.

 

 



Тагове:   общото,


Гласувай:
0



1. анонимен - Ама тук верно всеки луд може да си ...
20.03.2009 15:02
Ама тук верно всеки луд може да си публикува глупостите. До Автора - Гравитацията не е сила, никога не е била и никога няма да бъде. Гравитация се нарича изменение на пространството поради наличие на материя в него. От тук се поражда сила на привличане, която поради неразбиране в класическата механика се нарича гравитационна сила.
И да се пишат такива статии за двигатели и прочие..... на база каква теоретична обосновка?
Написал нашия разни класификации, вероятно с copy paste и хоп тук......
цитирай
2. gmihov - Глупост срещу лудост.
20.03.2009 23:46
Глупостта !
На глупости вярва и с нея се изявявя. С нея за непогрешма се обявява, както папи и кардинали -"непогрешими" и от собственият си Бог по добре са зваяли, че земята неподвижна стои и всичко около нея сеи върти.
Лудостта!
На "непогрешими" не вярва. Не вярва на лидери в наука и религия със самочуствие за непогрешимост и още по малко на "летерни," които заблуди за истини приели и ги повтарят без да мислят.
Щом в знаията си сте така "непогрешим" можете ли да ми обясните, как пространството се провеня , асо престава за това имате и с опит може да го докажете.
Щом от "непогрешими " глупости се пишат. Не е беда,че от "луди", "лудости" се пишат. Важно е в кое е истината, в лудостта или в глупостта.
Лудост е да се пише за двигаел,който "непогрешимите" не са видели и не са разбрали и считат за невъзможен , но глупост на глупостите е когато учен и лайк отричат нещо ,което не са видели и представа нямат за него.

цитирай
3. анонимен - доктора
25.04.2010 21:47
избягвам да се връщам и да пиша толкова назадвъв времето, но наистина учителю по-горните редове на господина са съвсем истински израз на коренната разлика в "мисленето" на старата и новата научни парадигми. амин.
цитирай
4. gmihov - Кое може да се изкриви?
28.11.2010 23:56
Сомо това върху което може да се упражни сила.
Никой и нищо не може да упражни сшла върху пространтството за да го изкриви, в това число и гравитацията.
Главитацията може да отклони посоката на светлината, което Айнщайн предсказа и се доказа , защото може и упражнява сила върху нея, но не може да упражни сила върху пространството.
Пространството е пълно с матеиря и двшжение, но самото то не е нито материя ,нито е движение и самото то ,както нищо не може върху него да упражни силово въздействие и да го изкриви и то неи не може да упрожни силовж вэздиствие върху нищо.
Никой не е регестрила сила и енергия от пространството и не може да установи такава, но всеки е получовал и получава сила и енерпия от това, което е в пространството/ гравитация, светлина, вятър, вода ш пр./
Истината е очевидна, но трудно може да се обясни на "непогрешими", които и от самата Вечност - Бог по добре знаят, както папите и кардиналите от времето на Коперник и Галилей, че земята е неподвижна.
цитирай
5. анонимен - Кое може да се изкриви
18.01.2011 19:59
Може да се изкриви това което може да се огъне.това което не се криви се чупи. Или пък се огъва. Моите ПОЗДРАВЛЕНИЯ Гн МИХОВ. В годината 1960 Вие сте прозрял СИЛАТА на земното привличане . Тогава съм се родил и аз.Днес 50 год.по-късно стигам до изводите които сте направили тогава. И нека господин АНОНИМЕН-ДОКТОРА ми отговори на един въпрос --кое е по-тежко 10 кг.желязо или 15 кг. вълна и тогава можем да дискутираме.Следняколко годишен труд съм изработил няколко гравитационни двигателя и те кой по-бавно кой по-бързо си вършат работата. А на г-н ДОКТОРА-АНОНИМЕН много здраве от мен ТЕНЮ НЕДЕЛЧЕВ. Очевадно е нагълтъл много формули които МУ тежат и неможе да ги преглътне камо ли да ги носи. АМАН от дървени философи.ЧАО
цитирай
6. анонимен - доктора
03.02.2011 00:14
странно нещо е силата. защо отново ме върна към тази станица в тази нощ. случайност или не. господин неделчев или теню, надявам се че обръщението няма кой знае колко голямо значение за теб или за вас. за мен няма. аз съм наистина прост доктор. и така въпросът със килограмите на двата вида структурни форми на материята - желязото и вълната е наистина интересен. реално килограмите са доста условна и едновременно неусловна величина. условна са за това защото на повърхността на юпитер ще са повече, на повърхноста на слънцето още повече, а на повърхността на луната ще са по-малко и съответно на земята 15 килограма ще са повече от 10 - те, но ако 15 са на луната, а 10 - те на земята съответно 10 - те ще са повече от 15 - те, ако 15 - те са на земята, а 10 - те на юпитер съответно 10 - те ще са повече от 15 - те. всичко е до отправната система в която се намират. толкоз за условноста. по отношение на неусловността нещата стоят по следния начин.тези 10 и 15 килограма независимо на чия повърхност ги сложим, дали единия ще е на земята, а другия на майната си, или и двата ще са на майната си, или и двата ще са на земята, тъ тези структури на материята винаги ще са с едно и също количество материя в себе си тоест те ще са с едно и също количество инертност и тяхното тегло при определени условия ще е еднакво, при други ще е различно като в едни случаи 15 ще е повече от 10, а в други 10 ще е повече от 15, но независимо от този привиден парадокс, който изобщо не е парадокс винаги при всички възможни условия количеството материя в двете структурни форми на материя - и желязото и вълната ще е в полза на вълната. мисли и разбирай. успех тотю..... сега ще чукна в интернет да видя дали някъде ще "изкочиш" и там ще предизвикам твоето разбиране..... имай предвит тотю, че се връщам към тази страница по-случайност. ако искаш дискусия премини напред към страниците на доктор михов от 2011 година. пак ти пожелавам успех в разбирането. формулите без вътрешно познание са нищо и думите също.
цитирай
7. анонимен - доктора
03.02.2011 00:23
жалко теню, че нямаш блог за да поспорим в реално време. аз вероятно няма да се върна към тази страница. за това ще те помоля ако има нещо неясно с килограмите мини напред "във времето" и страниците на доктор михов от 2011 година. приеми предизвикателството истински.....редки са птиците, които решават да оставят името си във вечността. амин.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3314530
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930