Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.07.2008 06:08 - НА КРАТКО ЗА.......
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 1226 Коментари: 2 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

НА КРАТКО ЗА СЪЩНОСТТА НА ГРАВИТАЦИЯТА И ФУНДАМЕНТАЛНИТЕ ОБЕКТИВНИ ПОЗНАНИЯ И ЗАБЛУДИ ВЪВ ВРЪЗКА С НЕЯ В СВЕТЛИНАТА ТА ТЕОРИЯТА ЗА БАЗОВАТА СЪЩНОСТ НА ВЕЧНОСТТА.

 

1. Както всичко в безначалният , безкраен и вечен Всемир е продукт на неделимото и съхранимо триединство от : пространство –материя-движение, така и гравитацията е продукт на това триединство.

2. Същността й, като продукт от същността на триединството от : пространство – материя – движение  е корпускуларно радиално реактивно излъчване на гравитони от най – малките структури на материята, изграждащи телата.

3. Фундаменталните обективни познания и заблуди във връзка с гравитацията идват от най дълбока древност и съпътстват обективното човешко познание от древността до днес и за в бъдеще.

  По значимите от тях в светлината на теорията за базовата същност на Вечността са:

1. Наличието на тегло – сила и неговата зависимост от масата на телата,  ,обосновано от наличието на центростремителна гравитационна сила, до което хората достигат далеч в древността , преди Нютон да открие гравитацията и без което от древността до днес и за в бъдеще живота на човечеството е немислим без ползуването на теглото - сила, в обмена на благата, които хората ползуват.

2. Наличието на центробежна подемна сила във флуидите на земята, продукт на директното центростремително силово въздействие на гравитацията върху флуидите, която далеч в древността ,преди Нютон да открие гравитацията, открива Архимед , без ползуването на което в миналото, днес и за в бъдеще живота на човека е немислим.

3. Независимостта на гравитационното ускорение от масата на телата, които падат в гравитационното поле под влияние на неговото центростремително реактивно силово въздействие , обосновано от механизма на гравитационното силово въздействие, открито от Галилей,  също преди Нютон да открие гравитацията и да формулира своя закон за гравитационната “ притегателна” сила, която в същност е реактивна отблъскваща сила.

4. Откриването на гравитацията от Нютон и формулирането на закона за гравитационната “ притегателна” сила между две тела, която в същност е реактивна отблъскваща сила , обоснована от реактивно силово въздействие на гравитоните, носители на гравитационната енергия, преминаващи през телата, които за тях са напълно прозрачни

5. Откриването на наличие на условия, при които гравитационното поле не е консервативно, което бе направено в 1960 год. и доказано, както с обективни изчисления, така и с реални експериментални резултати.

                                                        2

 

 Значимите заблуди по отношение на гравитацията в светлината на теорията за базовата същност на Вечността са:

1. Приемането, че гравитационното поле е консервативно ,при всички възможни условия, узаконено  индиректно с Решението на Френската академия на науките  от 1775 год. във връзка с проблема за вечния двигател.

2. Обоснованите с математически решения, без физическа достоверност изводи в различните теории за гравитацията, като: че гравитацията е продукт на изкривено пространство и др.

3. Че гравитационното силово въздействие е слабо, обосновани от непълни математически изчисления, което пречи да се видят конкретни очевидни реалности в природата и като конкретен резултат от конкретни реални опити, каквито са обективните експериментални резултати от 1960г и в периода 1960 -2008г., обуславящи и гарантиращи бъдещата директна гравитационна енергетика с неограничени възможности за икономически изгоден и безопасен добив на енергия от гравитационните полета на земята и други небесни тела, като естествени, мощни и неизчерпаеми източници на енергия.

   Въпреки, че изразеното на кратко до тук в много случаи е очевидно, обективната истина за него не е така очевидна. Като тема то е твърде обширно и за достигането до обективната истина на по широк кръг от хора за да може да се оползотворява повече в полза на хората , уважаеми читатели, са необходими Вашите конкретни въпроси и коментарии за да може заедно с Вас да изясним обективни истини значими за бъдещето на хората на земята и в космоса, чието заселване от хората вече започна.




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. mitokupona - Мисля, че сте напьлно прав, но кои ли ...
31.07.2008 16:36
Мисля, че сте напьлно прав, но кои ли стои зад тази голяма коспирация?
цитирай
2. gmihov - Отговор
15.01.2009 07:23
Кой стои в близко време ще започне да вижда в лицето на тнези, които упорито , с чуство на превъзходство и непогрешимост се противопоставиха на постигнато от мен и моите съавтори, представяйки се сами за автори ,на това, което отричаха.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3300987
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031