Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.07.2008 17:11 - ЗА ФУНДАМЕНТАЛНИТЕ.....
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 541 Коментари: 0 Гласове:
0



ЗА ФУНДАМЕНТАЛНИТНЕ ТВЪРДЕНИЯ НА ДЕИСТИТЕ И АТЕИСТИТЕ В СВЕТЛИНАТА НА ТЕОРИЯТА ЗА БАЗОВАТА СЪЩНОСТ НА ВЕЧНОСТТА

 

  Фундаменталното твърдение на деистите,вярващите в Бога е: Всичко е от Бога, в Бога и Бог е във всичко, включително и човека с тяло, ум и чувства.

  Фундаменталното твърдение на атеистите, които не приемат съществуването на Бог е: Всичко е от природата, в природата и природата е в него, включително и човека с тяло, ум и чувства.

   Тези две фундаментални твърдения в теорията за базовата същност на Вечността / на Всемира/ , която създадох за да дам необходимите най – фундаментални теоретични обяснения на резултатите, откритията и изобретенията до които достигнах, които обуславят и гарантират бъдещата директна гравитационна енергетика с неограничени , икономически изгодни и безопасни възможности за добив на енергия на земята и други небесни тела, на базата на гравитационните им излъчвания, формиращи гравитационните им полета, като естествени и неизчерпаеми източници на енергия , поставят един общ въпрос с един общ отговор. Този въпрос е:

  Съществува ли такава обективна същност в която и от която да произтича всичко в безкрайният Всемир и която да е във всичко вечно и преходно?

  Отговора на този въпрос в теорията за базовата същност на Вечността е  положителен. Да ! Съществува такава същност / такава реалност/ в която и от която произтича всичко вечно и преходно и която е във всичко, което изпълва безначалният и безкраен Всемир от кванта до мега галактиките, вселените. И това е неделимото и съхранимо триединство от пространство –материя – движение. В него и от него произтича всичко във Всемира и то, като всеобщ геном ,се намира във всичко.

  Това триединство с пространството, като част от неговата същност побира всичко в себе си. С движението от материята, като части  също от неговата същност то изгражда и разгражда непрекъснато  всяка структура на материята , жива и мъртва.

  С инертността , която го характеризира , като материя това триединство обуславя принципите на Нютон, като едно от най- значимите достижения в обективното човешко познание.

  Като цяло това триединство е обективната база на която изградих теорията за базовата същност на Вечността, като значимо обективно познание , базов фундамент на всичко, включително и на самия Бог , като обективно съществуваща реалност, обуславяща със своята същност всичко от себе си, в себе си и налице във всичко, което изпълва безначалния и безкраен Всемир.

    Повече информация в отговор на въпроси и коментарии.

 

 




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3300128
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031