Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.06.2008 06:57 - ЗА ОБЩОТО, ПРИ ........
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 657 Коментари: 0 Гласове:
0



ЗА ОБЩОТО, ПРИ ЕСТЕСТВЕНИТНЕ И ИЗКУСТВЕНИ УСКОРИТЕЛИ В СВЕТЛИНАТА НА ТЕОРИЯТА ЗА БАЗОВАТА СЪЩНОСТ НА ВЕЧНОСТТА / НА ВСЕМИРА/

 

    Естествени, ускорители са всички енергийни протоци и формираните от тях енергийни полета, които ускоряват движението на телата  в тях. Такива са : водните, въздушните, светлините , гравитационните и други.

   Изкуствени ускорители са тези с които се ускоряват микроструктури на материята.

   Общото , при естествените и изкуствени ускорители в светлината на теорията за базовата същност на Вечността / на Всемира/ , на кратко е:

1. Общият им произход. Всички те произтичат от неделимото и съхранимо триединство от пространство-материя-движение, без което не може да ги има, без което не може да ги има и звездите, планетите и човека.

2. Общите природни закони, които важат, както за естествените, така и за изкуствените ускорители .

3. При свободно директно силово въздействие върху структурите на материята които ускоряват, както естествените, така и изкуствените ускорители не могат да придадат по голяма скорост на структурите на материята в тях от собствената си скорост.

4. При свободно ,директно силово въздействие върху структурите на материята и естествените и изкуствените ускорители коригират скоростите на телата в тях до собствената си скорост.

5. При всички тях има структури на материята и движение,  носители на енергия и импулс, обуславящи ускорение и сила, без които ускорителите не може да ги има.

6. При всички тях масата, като мярка за количество на материя не е и не може да бъде относителна, а движението е относително и не може да не бъде относително.

7. При всички тях относителността на движението обуславя силовото въздействие, което те упражняват върху телата намиращи се в тях.

8. При заемането на едно и също пространство, както при естествените, така и при изкуствените ускорители надмощие има по силният, по мощния , независимо от това, че всеки от тях упражнява своето силово въздействие ,независимо от другия.

9. Енергията и импулса , както ,при естествените, така и при изкуствените ускорители е неизчерпаема докато те съществуват.

10. От всички ускорители, естествени и изкуствени, които по своята същност са енергийни потоци, изпълващи част или цялото пространство може да се черпи  полезна за хората енергия. За сега несъзнателно и съзнателно най- много енергия човек ползува от гравитационното поле на земята, без която не само той, но и самата земя не може да съществува.

 



Тагове:   общото,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3314732
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930