Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.05.2008 06:54 - НЕВИДИМИ И НЕ ПРЕДСКАЗУЕМИ СА.....
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 978 Коментари: 0 Гласове:
0



НЕВИДИМИ И НЕ ПРЕДСКАЗУЕМИ СА ПЪТИЩАТА НА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА ДО СЪЗНАНИЕТО НА ХОРАТА.

 

   Много са реалностите и явленията, които будят учудване и недоумения . Учудване и недоумение будят и трънливите пътища на обективната истина до съзнанието на хората.

  Далеч в древността Архимед достига до открития и резултати, които още по негово време дават възможност, преди да е открита гравитацията да се достигне до директен достъп до гравитационната енергия, ако по това време някой би анализирал ролята и резултата от мехура, при рибите и би го свързал с законите открити от Архимед при лоста , при потапянето на телата във флуиди и други истини, които по това време се знаят.

   От времето на Архимед до наши дни се натрупват много обективни знания, които все повече и повече разкриват възможности за директен достъп до гравитационната енергия, но въпреки това до 1960 год. хилядолетната  мечта на човечеството за директен достъп до гравитационната енергия си остава само мечта.

  В 1960 год. , при опитите със системи с гравитационно обоснован променлив обем и маса мечтата за директен достъп до гравитационната енергия става реалност. Но !... Въпреки ,че в  опитите и резултатите с които се достига до директния достъп до гравитационната енергия няма нищо непонятно за науката и невъзможно за съвременната техника трънливият път за обективната истина до съзнанието на хората продължава.

  На базата на хилядите неуспешни опити за директен достъп до гравитационната енергия, както преди откритието й от Нютон, така и след него обезверява хората и им насажда не знание, а вяра, че директния достъп до гравитационната енергия е невъзможен. И те слушат за истината, но не чуват и не искат да чуват. Гледат това, което им се показва, но не виждат и не искат да видят. Така е било и по отношение на обективната истина относно подвижността на земята, наличието на закон за съхранение на енергията и пр. Защо това е така си има своите обективни обяснения, но и по отношение на тези обяснения пътят също е дълъг и трънлив.

 Въпреки дългият и трънлив път на обективната истина до съзнанието на хората идва един момент, когато тя преодолява упоритата инертна

                                                      2

 

 съпротивата на хората и достига до съзнанието им. Но това  идване до съзнанието на хората обикновено е по не видим път, неподозиран до тогава, както пътя по който Р.Майер достига до закона за съхранение на енергията, Нютон до закона за гравитационната сила и пр.

  Невидими и не предсказуеми са пътищата на обективната истина в съзнанието на хората, които първи достигат до тях.

  Такъв е и пътят на обективната истина, че гравитационното поле не е консервативно, а директните гравитационни двигатели не са вечен двигател срещу които в продължение на 48 години , като скала стой заблудата , че гравитационното поле е консервативно, а директните гравитационни двигатели са вечен двигател, солидно подкрепена от Решението на Френската академия на науките от 1775г., което и след като се показа и видя, че атома е неделим все още много учени и лаици с наслада го повтарят на висок глас и всеослушание, по повод и без повод, без да се замислят до колко е достоверно и до колко не е.

 2007г            д-р Г.Михов

 



Тагове:   невидими,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3313983
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930