Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.05.2008 22:32 - ЕДИН ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН РЕЗУЛТАТ, КОЙТО.......
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 654 Коментари: 0 Гласове:
0



ЕДИН ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН РЕЗУЛТАТ , КОЙТО ПО  НАУЧНА  И  ПРАКГИЧЕСКА ЗНАЧИМОСТ НЕ ОТСТЪПВА НА РЕЗУЛТАТА С КОЙТО БЕКЕРЕЛ ОТКРИВА РАДИОАКТИВНОТО ЛЪЧЕНИЕ.

 

     Откриването на радиоактивното лъчение от Бекерел  доведе до отпадане на заблудата , че атома е неделим, до съвременната атомна енергетика , до радиологията и пр.

      Експерименталният резултат , който по научна и практическа значимост не отстъпва на резултата с който Бекерел открива радиоактивното лъчение бе получен в 1960 год., при провеждане на опити със системи с гравитационно обоснован променлив обем  и маса  и при повторение на тези опитни в 1984 год. 

     Този резултат при конкретни теоретични изчисления  в периода 1960 – 2008г.също бе получен многократно, и като конкретен теоретичен, възможен за многократно  реализиране, като експериментален такъв.

     Самият резултат се състой в следното:

    Изразходва се определен гравитационен потенциал с който се преодолява по малък такъв и се възстановява , на базата на енергията на гравитационното поле равен на изразходвания или многократно по голям от него с значима , за теорията и практиката печалба на енергия от гравитационното поле, като естествен и неизчерпаем източник на енергия.

     С  този резултат отпада заблудата, че гравитационното поле е консервативно и се открива пътя на бъдещата директна гравитационна енергетика с много по големи и неограничени възможности за безопасен добив на енергия на земята и други небесни тела, на базата на гравитационните им полета, като естествени и неизчерпаеми източници на енергия.

    С теориите, които бяха създадени за теоретично обяснение на този резултат и директните гравитационни двигатели до които доведе той, ще отпаднат и много заблуди относно обективната всеобща , вечна, несъздаема и неунищожaeма същност на Всемира от която и в която произтича всичко и която се намира във всичко, което съществува във Всемира, включително и у човека ,с тяло, ум и чувства.

    Поради заблудата, че гравитационното поле е консервативно теоретичната и практична значимост на този резултат все още не се разбира и от най-  добрите специалисти и учени, както дълго време не се е разбирало , че атома е делим и значимостта на неговото деление.

   Ще мине време и значимостта му ще се разбере и човечеството ще има своята директна гравитационна енергетика с неограничени възможности за икономически изгоден и безопасен добив на енергия , на базата на

 

                                                          2

 

гравитационните полета на земята и други небесни тела, като естествени и неизчерпаеми източници на енергия.

  Поради заблудата, че гравитационното поле е консервативно, солидно подкрепена, както и заблудата, че атома е неделим  от Решението на Френската академия на науките от 1775г. все още не се е намерила институция, която да повтори моите опити от 1960 и 1984г. за да види резултата и да проумее неговата значимост. Но и това ще стане и още след първата официална научна проверка на този резултат и неговото обявяване  ще започне една значителна по обем научно практична дейност, която  по  резултати и значимост не само няма да отстъпва на дейността във връзка с проучванията и използуването на атомната енергия, но и ще я превъзхожда. Ще я превъзхожда и с теоретичните и практически резултати, които ще се получат.

     




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3315588
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930