Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.02.2009 08:29 - ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С.........
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 559 Коментари: 0 Гласове:
0



ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОНГОВОРИ В СВЕТЛИНАТА НА ТЕОРИЯТА ЗА БАЗОВАТА СЪЩНОСТ НА ВЕЧНОСТТА /НА ВСЕМИРА,НА КОСМОСА, НА БОГА И ПР./

                           / П р о д ъ л ж е н и е/

 

Въпрос 223:

Има ли дискриминационно отношение към научните достижения в сравнение с достиженията в спорта и до какво води това?

Кратък отговор:

  Определено има.

  Не ми е известно на учен и на постигнатото от него със световна научна стойност да е отделено такова внимание и да са осигурени такива разходи, както за шампионите в спорта.

Шампионите в спорта  разнасят слава, но не създават икономика и работни места.

                                                   95

Ако на научните достижения с глобално значение се обръщаше такава внимание  и даваха такива средства, както за шампионите в спорта и за тези шампиони щяха да могат да се отделят още повече внимание и средства.

 Преди половин век аз открих , установих и доказах наличие на условия, при които гравитационното поле не е консервативно и изобретих директните гравитационни двигатели. С това аз реших проблем, които човечеството се е стремило да реши от хилядолетия насам.

  Какво осигуряват тези мои достижения, и какво биха могли да осигурят

за изтеклото време от половин век , ако я нямаше дискриминацията по отношение на научните достижения в сравнение с достиженията в спорта?

1.     Неограничен , икономически изгоден и безопасен добив на енергия , като всеобща база за нов производствен подем, в съответствие с демографския ръст на населението.

2.     Радикално решение на значимите за бъдещето на човечеството  проблеми в сферата на енергетиката, икономиката, демографията,екологията, трудовата заетост, културата, морала и пр.

3.      По висок жизнен стандарт за милиони хора, при които не само аз нямаше да работа, като през зимните месеци, при липса на необходимото отопление , при 10 -15 градуса ,облечен пред

                                                    96

компютъра, като за навън, при сняг и вятър, но и много, много други хора.

   Наличието на приоритет за консумацията и удоволствието пред производството на блага, каквито са и научните достижение, води до добро за малцина, но общото благополучие при човечеството се решава от благополучие за всички. Това не се постига с песни, танци, събори и гуляи а с адекватна трудова заетост и съответно производство на блага за всички, на базата на принципа” От всички за всички”, а не от принцип “От всички за малцина”.

 

 



Тагове:   Обективната,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3300434
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031