Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.06.2016 01:09 - КАКВО ОСИГУРЯВАТ ОТКРИТИЕТО И ИЗОБРЕТЕНИЕТО, КОЕТО ОТРИХ, УСТАНОВИХ И ДОКАЗАХ В 1960 ГОДИНА?
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 2987 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 08.06.2016 02:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 ОСИГУРЯВАТ НИ:
 Осигуряват ни нова ера в познанието ни за света, в който жием с несравними моного по големи възможности от тия, кито имаме сяга., както по големи възможности в минлото хората са получили с новите понания за същнвостта на Вечността. като непрекъсднат о движеща се в пространството земя, деленето на атома и пр.
Осигуряват отпадане на заблуди в науката, като: "Консервативно гравитаационно поле,",
"изкривено простронство", "Липса на пространство" и пр.
Осигуряват ни теоретично и експериментално обективно РЕШЕНИЕ НА ПРОБЛЕМА"вечен двигатетел" и пр.
Осигуряват  ни нова дирекстна гравитационна енергетика, която сега , повече от 55 години учени и лаици все още я разбират толкова, колкото , докато Коперник е бил жив са разбирали, че земята не е център на всемира.
  Още доста време ще трябва да изтече, хораа да могат да се освободят от заблудата, че гравитационното поле е консервативнто и учени и всезнайковци "знаят че гравитационното поле е консерватовни и да не повторят тази човешка заблуда, като обективна истина, като латерни, без да мислят и анализират конкретно и обективно сама конкретна реалност.
  Ще мине време и хората ще погледнат и ще видят, че системите с гравитаационно обоснован променлив обем и маса имат , при падане , при движение по затворен пън в гравитационното поле, сумарната енергя може да не бъде равна на нула номоже да бъде и неравна на нула.Когао видят това и проумеят неговото значение заблудата, че гравитационното поле е консервативно ще отпадне и директните гравитационни дивгатели ще станат възможни, без да  са Вечен двигател. 
 




Гласувай:
3


Вълнообразно


1. doctora - доктора
01.06.2016 01:55
В съвременният свят има " много " " истини " и съответно на човек лъжа изобщо не му е необходима. Тези полуистини и лъжи се въвеждат доста често и изкуствено за да може да се прикрие единствената истина. В конкретния случай визирам това за което говорят любителите на лунните мистерии и то една от тях - " замъка " за която се говори, че е устройство за контрол на гравитацията, защото този артефакт си виси вече неизчислимо количество години закотвен за лунната повърхност. Първо възможно ли е това да е заблуда на привържениците на конспиративните теории ? Възможно е и още как. Второ възможно ли е да е истина ? Също е възможно и още как. Гравитацията като механизъм и физическа реалност може да разхвърля огромни маси в пространството като кибритени клечки ... И още как. Как е възможно от гледна точка на Теоретикопрактическия комплекс на Учителя. Има два варианта от които втория е по - вероятен, но и двата са базирани на физически принципи, които реално съществуват, но съвременната Научна парадигма просто не може да осъзнае и разбере. Първия вариант е вътре в тъй наречения замък да има центробежен двигател ... доста мощен, който да поддържа тази сграда закотвена във " въздуха " на Луната ... ниска вероятност защото до сега лагерните части и на магнитен принцип да бяха при каквато и поддръжка да са щяха да се скапят и артефакта отдавна щеше да се е " прилунил ". Много по - вероятния факт е самия материал на " замъка " да има вложени в себе си на тъй нареченото и любимо за физиците квантово ниво центробежни механизми на принципите на реализирана едностранна центробежна сила. Тези реализирани принципи след време ще създават възможност за реализация на изключително големи сгради ... от рода на тези посочени от Артър Кларк в романа Фонтаните на Рая. Сигурно няма и аз да съм жив това да го видя, но ще ми е интересно дали ще може основата да се положи. Един Господ знае, но истинския Господ, който е само един и винаги е бил само само един и така во веки. Амин.
цитирай
2. gmihov - От къде идват итините и забмлудите в човешкото обектвно познание за света в който живеем.?
19.06.2016 07:41
Истините в обективното познание идват от реалностите , който всичико в света изграждат. Забблудите в обективното човешко познание идват от ограничените човешки възможности за пълен, тотател анализ на реалностите , да бъдат отразени пълно и точно в нашето съзнание. На този терен и неговите възвожности ,за пълно обективно опознаване на реалносттите е вечната борба в човешкото познание.
Днес човешките познания се базаират не само на обективни истини, но и на обективни заблуди с огромно фундаментално значение за обективното човешко познание. Днес "голямата обективна истна" в човешкото познане е , че гравитационното енергийно поле на телата е консервативно. И на тази база днес в науката е прето, че гравитационното поле е консервативно, че сумарната му гравитационна енергия е константна величена, каквато никога не е била и няма да бъде. Но! Докато зази човешка аблуда не падне , новата обективна истина, че гравитационното енергийно поле никога не е било и няма да бъде консервативно .Това е възлова обективна истина , която да да се види и проумее, за да може моята теория за базавата същност на Вечността да се разбере. Да се разбере съхраниението на движнието, което изключва всякакъв консерватизъм. Няма и не мвоже а има гравитационно енергийно поле ,което в даден момент сумарната гравтационна енергия да е равна на нула. Плето два не е в състояние да върши, каквато и да било работа. Вечното движение не позволява това. На тази база няма и не може да има състояние на гравитационното излъчвания от телата, което формира гравитационите им енергийни полета, което два не може да върши работа.- да не може да предвижва в пространството телата. Няма и не може да има тяло в гравитационно поле, което за миг да няма ,не само потенциална ,но и кинетична гравитационна енергия.Когато хората това разберат, ще разберат, че гравитационното поле не не е консервативно, ще разберат , че гравитационното поле на телата е плац дар , който гарантира на всички тела вечно движение в пространтво
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3314033
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930