Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.05.2016 01:46 - За СВЕТА ВКОЙТО ЖИВЕЕМ С ВЪПРОСИ И КРАТКИ ОТГОВОРИ
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 2065 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 25.05.2016 09:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 ВЪПРОС:
   Какво представляма светът в който се раждаме, живеем и умираме ?
Кратък отговор:
   Представлява вечната същност на Вечността от  която и в която всичико произтича и тя, вчността, като част от нея във всичико се намира,.като същност и като природен закон.
  
ВЪПРОС:
   Какво представлява Вечната същност на Вечността за да може всичико да е от нея в нея и тя да е налице във всичико, което реално го има, като структура /жива и "мъртва"/ и като природен закон?
Кратък отговор:
  Представлява неделимо и съхранимо триедивстно от: пространство-материя-движение, което, като цяло е неделимо и вечно. Няма начало и край. Не се създава и не се унищожава
  Всичко, ктоето реално, като реалност и природен закон го има,произтича от това триединство. При тази реалност вечното и преходното също са неделимо единство. и светът в който се раждаме, живеем и умирааме и преминаваме от битието небитието също е триединна и неделима същност- вечна и несъздаема и неунищожаема.

ВЪПРОС:
  Какво осигурява със своята същност неделимото и съхраниммо триединство?
Кратък отговор:
 1. С пространството осигурява всеобщо , безначално и безкрайно вместнилище, което побира всичко в себе си и се намира във всичко, като част от него.
2. С материята осигурява формите и структурите на всяка реалност, като вечност и като преходност.
3. С движението осигурява строителят, който извършва от вечната базова сщност на света всичко преходно.Без движението няма и не може да има: енертия, сила, разграждане и изграждане на преходните форми на структурите на Вечноста, притежаващи : обем, маса, сила, енергия и движение. Без движението няма не снамо човеk творец , но и Бог- творец.

ВЪПРОС: 
  Какво представлява светът в който се раждаме, жиеем и умираме?
Кратък отговор:
  На базата на вечната същност и преходните форми на съществуване на същността на  Вечността , светът е еинство неделимо от вечност и преходност.  
  
ВЪПРОС:
  На базата на обетивните истини до които достигна УЧЕНИЕТО И ТЕОРИЯТА  ЗА 
БАЗОВАТА СЪЩНОСТ НА ВЧНОСТТА , налагат корекци в достиженията на Галилей,във връзка с падането на телата във вакуум, дотиженията на Нютон   и Айнщайн, във връзка с недостоверността на изведенит от тях закони за гравтационната сила, при Нютон и общия закон за енергията, при Айнщайн, в които не е отразево промените в ускорението с увеличението на ускорителното двиежение. на базата на бобщия закон за силата,които , при ускорителни движение води промени в големината на ускорунията.
/I =m/v1-v2/.



  


Тагове:   сила,   енергия,   гравитация,


Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3299983
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031