Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.05.2016 00:44 - Директна гравитнационна енертгетика
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 748 Коментари: 0 Гласове:
1



 Г.К.Михов

 

ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И КРАТКИ ОТГОВОРИ В СВЕТЛИНАТА НА ОБЩАТА ТЕОРИЯ ЗА БАЗОВАТА СЪЩНОСТ НА ВЕЧНОСТТА.

 

Въпрос:

  Защо твърдението в религията, че всичко е от Бога, в Бога и Бог е във всичко е най – значимата обективна истина, на базата на която изградих моята обща теория за базовата същност на Вечността за да дам възможните най обективни и достоверни теоретични и експериментални доказателства за това, което сам и със съавтори достигнах, като теоретичен и експериментален резултат, откритие ,  изобретение и теория в периода 1960- 2013г.?

Кратък отговор:

  Истина е защото има такава реалност от която и в която произтича всичко и тази същност е налице във всичко, което реално изпълва безначалният и безкраен, несъздаем и не унищожим Всемир, Космос, Бог и пр., същност, която не може  да се обясни с нищо друго, освен със самото й наличие, но с нея може да се обясни всичко, защото всичко поизтича от нея и в нея и тя е във всичико, което изпълва Всемира.

 

Въпрос:

  Коя е тази същност , тази Вечност, този Бог, от който и в който да произтича всичко и той да е на лице във всичко”

Кратък отговор:

  Тази същност, този Бог е неделимото и съхраним о триединство от: пространство-материя – движение.

 

Въпрос:

  Какво осигурява тази Вечност –Бог със своята вечна същност за да може всичко реално да е от него, в него и той да е във всичико?

Кратък отговор:

  С пространството осигурява всеобщо вместилище с което побира всичико в себе си и извън него няма нищо друго.

 

                                       2                                                           

 

  С материята осигурява всеобщият инертен материал от който изгражда и разгражда всичко преходно, като форма, структура, явление. И няма нищо друго от което това би могло да стане.

--С движението е всеобщ творец с който изгражда и разгражда всичко преходно от себе си, в себе си.

Със същността си тази Вечност – Бог е налице във всичко, което реално го има във Всемира от безначалието до безкрая.

 Във Всемира няма и не може да има структура от кванта до галактиките и мега галактиките, които да не са от Вечността. Да нямат обем, като част от пространството, да нямат маса, като част от всеобщата материя, и да нямат движение, като част от всеобщото движение.

 

Въпрос:

  Какво притежава всеки човек за да бъде истина, твърдението че всички хора са от Бога, в Бога и Бог е в тях?

Кратък отговор:

  Всеки човек притежава обем, като част от пространството и от нищо друго.

 Всеки човек притежава маса, като част от всеобщата материя и от нищо друго.

  Всеки човек притежава движение, без което изобщо не може да го има, като част от всеобщото движение и от нищо друго.

  На тази база :пространство-материя-движение, като неделимо единство, твърдението, че всички хора са чеда божи е обективна истина.

  Ако я няма същността на Вечността, която вярващите наричат Бог, а атеистите Природа , няма от какво и в какво да са хората и кой да ги изгражда и разгражда. Без тази Вечност-Бог няма биологични програми/ гени, геноми, сперматозоиди, яйцеклетки, зачеване, раждане, живот, умиране./

Без същността на Вечността, конкретно без движението няма и не може да има енергия, сила, като произведение от маса и скорост/път приет за единица мярка: за път и време/.

 

 

                                                    3                                                     

 

 Без енергия и сила, като произведение от маса и скорост няма и не може да има творчески процес/ изграждане и разграждане на

структури и явления: Не може да се зачени, роди , живее и умре човек.

  Всяко твърдение , което се обуславя от  същност на Вечността е обективна истина, както и всяко твърдение , което е в разрез със същността на Вечността и вечните и ненарушими природни закони, които произтичат от нея не е истина, а човешка заблуда..

  Твърдението след Коперник, че земята се движи в пространството непрекъснато произтича от същността на Вечността е истина. Твърдението преди това, че земята е неподвижна е в противоречие с базовата същност на Вечността и произтичащите от нея вечни и ненарушими природни закони, което владее в плен съзнанието на хората  повече от две хиляда летия не е истина, а човешка заблуда, поради което и отпадна, като „истина” в съзнанието на хората.

  Моето твърдение от 1960година, че гравитационното поле, в съответствие с базовата същност на Вечността и произтичащите от нея вечни и ненарушими природни закони не е  консервативно е ИСТИНА и ще достигне един ден до съзнанието на хората/ учени и лаици/. Твърдението на моите опоненти, че гравитационното поле е консервативно е в противоречие с базовата същност на Вечността и произтичащите от нея вечни и ненарушими природни закони  не е истина, а човешка многовековна заблуда и след време ще отпадне, както отпаднаха заблудите за неподвижната земя, за неделимостта на атома, за падането на тежките тела винаги по бързо от леките и пр.

  Когато моята обща теория за базовата същност на Вечността  пробие бронята на инертността на човешкото мислене  и стигне до съзнанието на хората/ на учени и лаици/ и  други заблуди в религията и науката ще отпаднат, като: Бог-личност, вместо Бог- същност, частици без маса, изкривено пространство, зависимост на масата от скоростта  други. Ще се проумее , че истината е в реалностите, а в езика, на словото и на числата, те са налице само тогава, когато са отразени такива, каквито са в реалностите.

 

                                                4                                                   

 

  Ще се проумее, че не може две различни реалности, каквито са пространството и пътя на светлината да ги обединяваш в едно и на базата на  отклонението на пътя на светлината от гравитацията да извежда „истина” – изкривено пространство”.

  Ще се проумее, че на базата на реалността, когато една сила създава ускорително движение  нейната големина, на базата на относителността на движението намалява до нула и е чиста заблуда да се прави извод, че масата със нарастване на скоростта на телата нараства до безкрайност  и всеки вечен и ненарушим природен закон, като законите за съхранение да се изпащат на бунището .

   Когато се проумее моята обща теория, за базовата същност на Вечността ,както и моята обща теория за енергийните потоци/полета/ ще се проумее, че гравитационното поле е най –големият и най мощният естествен, общодостъпен, безплатен и безопасен източник на енергия , от които хората директно от гравитационния „вятър”/ излъчване/ ще могат да черпят неограничени количества енергия, както директно днес черпят  енергия от вятъра, без да могат да я изчерпят докато вятърът съществува, от светлинния вятър, без да могат да я изчерпят. Ще  черпят енергия и от гравитационното поле на земята, без да могат да я изчерпят, което съхранението на всеобщата базова  същност на Вечността им  гарантира.

Забележка:

  Истините отразени в тази публикация са прости и очевидни, но поради наличието на тотални заблуди в човешкото съзнание, като: „Консервативно гравитационно поле“, „Изкривено пространство“, „Наличие на структури без маса“ и пр. и учени и лаици са слепи и глухи а тях, както в миналото са биле слепи и глухи за истините, че земята се движи в пространството, че атома е делим и пр. За да се разберат и приемат от учените и администраторите ще трябва да мине още доста време, което няма да стане, ако не се освободят от цитираните заблуди, което

няма да стане лесно, защото гледаме с очите си, но истините виждаме с мозъка си. Не винаги реалностите са такива, каквито очите ни ги показват. Слънцето не е толкова голямо, колкото очите ни го показват. Това го знам с мозъка си  и натрупаните в него обективни познания за света, такъв, какъвто в същност е той. 

  



Тагове:   сила,   енергия,   гравитация,


Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3300840
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031