Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.05.2016 00:53 - ЗА ИТИНАТА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ В СНВЕТЛИНАТА НА УЧЕНИЕТО И ОБЩАТА ТЕОРИЯ А БАЗОВАТА СЪЩНОСТ НА ВЕЧНОСТТА
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 1448 Коментари: 6 Гласове:
1



 ВЪПРОС:
   НА КАКВА БАЗА ИЗГРАДИХ УЧЕНИЕТО И ОБЩАТА ТЕОРИЯ ЗА БАЗОВАТА СЪЩНОСТ НА ВЕЧНОСТТА?
КРАТЪК ОТГОВОР:
1. НА БАЗАТА НА  ВСЕОБКЩАТА БАЗОВА СДЪЩНОСДТ НА ВЕЧНОСТТА, БЕЗНАЧАЛНА, И БЕЗКРАЙНА, НЕСЪЗДАЕМА И НЕУНИЩОЖАЕМА ,КЪМ КОЯТО НИЩО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРИБАВИ И НИЩО НЕ МОЖЕ ДА СЕ  ОТНЕМЕ., СЪСТОЯЩА СДЕ ОТ: НЕДЕЛИМО И СЪХРЛАНИМО ВЕЧНО ТРИЕДИНСТВО ОТ: ПРОСТРАНСТВО-МАТЕРИЯ-ДВИЖЕНИЕ, ОТ КОЯТО ВСИЧКО ПРОИЗТИЧА И ТЯ ВЪВ ВСИЧКО СЕ НАМИРА, КАТО ЧАСТ ОТ НЕЯ.
2. НА БАЗАТА НА ЗАКОНА ЗА СЪХРАНЕНИЕ НА ВСЕОБЩАТА  СЪЩНОСТ НА ВЕЧНОСТТА, КАТО ВСЕОБЩ МАТЕРИАЛ ОТ КОЙТО И В КОЙТО ПРОИЗТИЧА ВСИЧКО И В КОИТО СЕ НАМИРА ВСЕОБЩАТА СЪЩНОСТ НА ВЕЧНОСТТА, КАТО ЧАСТ ОТ НЕЯ.
3. НА БАЗАТА НА ОБЕКТИВНИТЕ ПРИРОДНИ ЗАКОНИ И РЕАЛНОСТИ , КОИТО ПРОИЗТИЧАТ ОТ ВСЕОБЩАТА БАЗОВА СЪЩНОСТ НА ВЕЧНОСТТА.

ВЪПРОС :
  КАКВО ЩЕ ПРОМЕНЯТ УЧЕНИЕТО И ОБЩАТА ТЕОРИЯ ЗА БАЗОВАТА СЪКЩНОСТ НА ВЕЧНОСТТА И КАКВО ЩЕ СЪЗДАДАТ?
КРАТЪК ОТГОВОР:
  1. ЩЕ ПОМЕНЯТ ВСЕОБЩИЯТ МИРОГЛЕД ЗА КОСМОСА В КОЙТО ЖИВЕЕМ.
  2. ЩЕ СЪЗДАДАТ НОВ ВСЕОБЩ МИРОГЛЕД ЗА КОСМОСА В КОЙТО ЖИВЕЕМ.
 3.  ИСТИНВАТА, ГРАВИТАЦИОННОТО ПОЛЕ НЕ  Е КОНСЕРВАТИВНО ЩЕ ДОСТИГНВЕ ДО СЪЗНАНИЕТО НА ХОРАТА И ЗАБЛУДАТА, ЧЕ Е КОНСЕРВАТИВНО , ЩЕ ОТИДЕ НА БУНИЩЕТО НА ЧОВЕШКОТО ПОЗНАНИЕ, ПРИ НЕПОДВИЖНАТА ЗАМЯ, КАТО ЦЕНТЪР НА ВСЕМИРА,ОКОЛО КОЙТО СЕ ДВИЖИ ВСИЧИКО.
 4. ЩЕ ОТПАДНЕ ЗАБЛУДАТА, ЧЕ ДИРЕКТНИТЕ ГРАВТАЦИОННИ ДИВТЕЛИ, НА БАЗАТА НА ГРАВИТАЦИОННОТО ПОЛЕ, КАТО ЕСТЕСТВЕН ИЗТОЧНИК НА ЕНЕРГИЯ ,  ДО КОИТО ДОСТИГНАХ,КАКТО ОТПАДНА ЗАБЛУДАТА, ЧЕ АТОМА Е НЕДЕЛИМ.
 5. НА СЦЕНАТА НА ЕНЕРГЕТИКАТА ЩЕ СЕ ПОЯВИ ДИРЕКТНАТА ГРАВИТАЦИОННА ЕНЕРГЕТИКА  С НЕОГРАНИЧЕНИ ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ДОБИВ НА ЕНЕРГИЯ С КОЯТО ЧОВЕЧЕСТВОТО СЕ МОЖЕ НЕ САМО ДА СТИГНЕ ДО ДРУГИ НЕБЕСНИ ТЕЛА, НО И ДА СЕ ЗАДЪРЖИ НА ТЯХ .
6. КАКТО  ВЯТЪРА  С ПЛАТНОХОДИТЕ ОСИГУРЯВА БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРЛТ  НА ЗЕМЯТА, ТАКА ГРАВИТАЦИОННИЯТ ВЯТЪР ЩЕ ОСИГУРИ БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРТ ВЭВ ВСЕОБЩОТО КОСМИЧЕСКО ПРОСТРАНСТВО, КЕОЕТО ПЛЪТНО ИЗПЪЛВА.
З А Б Е Л Е Ж Е К А:
   ДА СЕ РАЗБЕРЕ И ОПОЛЗОТМВОРИ ИСТИНАТА ЗА ТОВА, КОЕТО ,БЕЗ ПОДРОБНОСТИ ПУБЛИКУВАМ. ТРУДНО  ЩЕ СТАНЕ. мНОГО БИ ПОМОГНАЛИ , АКО БЕШЕ ВЪЗМОЖНО  С ПОМОЩ ОТ ДЪРЖАВАТА ДА ВОЖЕХ ДА ОРГАНИЗИРАМ И ПРОВЕДА КУРС ЗА ОБУЧЕНИЕ.. нО И ЗА НЕГО ВЕЧЕ Е КЪСНО.. НО! АКО ВЕЧНОСТТА Е РЕШИЛА  ВМСИЧКО ЩЕ СИ ДОЙДЕ , ПО ВРЕМЕ И МЯСТО.





Тагове:   сила,   енергия,   гравитация,


Гласувай:
1


Вълнообразно


1. gmihov - Когато хората са в дълбоа заблуда.
09.05.2016 08:53
Когато хората са в дълбока тотална заблуда . заблудата, ксато истина величаят. истината Истината, за ксоято са слепи и глухи и за заблуда тотално обавили , без жал с глупаво чувство за превъзходство и над Вечността рутгаят, "знание и анторитет" да защитават, носителите на истината за луди да обявяват, без с реалностите, за които са слепи и глухи да се съобразяват. Така е бело. Така е. И така ще бъде, докато Вечността думата си не каже и заблудите на бунището, на обективното понание не изпрати..
цитирай
2. doctora - доктора
11.05.2016 03:22
Всъщност за протокола ще спомена, че Ломоносов формулира и закона за съхранение на материята, макар че Лавоазие десетилетия след него обяснява опита на Ломоносов за взаимодействие на оловото и въздуха и защо съда/колбата и преди и след загряването остава с едно тегло и като и отвориш запушалката съска поради навлизането отвън на въздух за да запълни частичния вакуум образуван поради " изгарянето " на въздуха при химическата реакция олово/кислород. Има какво да научи съвременната физика от умовете на древността, включително има какво да научи от Архимед, Галилей, Коперник, Декарт / сега попрочетох любопитни неща за неговите формулировки за движението ... Великолепие / , Нютон, Ломоносов ... За да се поучи от тях вагони със хляб и сол ще трябва да изяде. Великолепната чистота на Теоретикопрактическия Комплекс на Учителя ... не знам години ли, десетилетия ли, столетия ли, хилядолетия ли ще са необходими за да я схванете и разберете. Ние с Учителя не си четкаме Егото както се изрази един читател, че много искаме вие да питате. На мен конкретно изобщо не ми пука дали искате да питате или не и отново ще ви заявя, че когато Учителя си отиде от тази Земя вероятно към теоретичната дискусия ... моноскусия ще изгубя всякакъв интерес, но за Вас Птичките на 666 раса е важно да питате защо светът е направен само от три и само от три качества при всички възможни условия и това е Вечния и Безкрайния Бог като Супер Физическа, а не имагинерна духовна величина. В дадената ситуация си позволявам да поразсъждавам вместо вас защото без Учитяла вероятно изобщо не ще ви обърна внимание ... не се сърдете. Анализирам ... забелязах, че когато поради вирусна генеза той загуби достъп до своя блог за няколко месеца и аз губя интерес към теоретизирането. Даже не можете да си представите колко е важно за вас да питате, а не да спорите за правопис и стил ... Голям прас ... аз утре ще изтрезнея, но спорещите за глупости ще си останат неуки во веки. Енергийното тяло носи поетото познание и там отвъд.
цитирай
3. doctora - доктора
11.05.2016 03:45
... И не случайно при сеанс на Слава Севрюкова с Айнщайн всъщност с неговата енергийна матрица, която живее като на всеки от нас не в ноосферата на Вернатски / какво Великолепно все пак прозрение ... интуитивно, но непълно / , а в гравитосферата на Земята същия енергиен остатък от Човека Айнщайн изразява съжаление, че не е схванал истината за света и е въвел заблуда. На този етап енергийните матрици не могат да направят кой знае какво за органичния кръговрат на Земята поради паразитна информационна програма, която доста " добре " за нея, но не и за Човека е отрязала възможността да ползваме това милярдолетно позннание. Халхабер си нямат хората за тези възможности. Някои от търсещите на духовното като им кажеш Акаша и едва ли не са видели лицето на господ, но като им обясняваш, че йогите чрез изчистване на днк грешките си правят по - изчистени каталитични системи и съответно конверсията на гравитационен енергиен поток, а от там и на информация става по - изчистена и мощна, а и това се отразява върху живота на енергийната матрица, която също си прави каталитични системи макар и с много по - ниска ... безкрайно по - ниска маса / абе не съвсем щом душата са я премерили на няколко грама / ... Странното е, че виждащите виждат частично тази реалност на фините материи, а не могат да видят гравитацията като Любовта Божия. От моя гледна точка е много странно да се разделя света на материален и духовен и за това Кастанеда ми е изключително близък по сърце с изказванията, че виждащите от неговата кохорта са много прагматични същества и не случайно те са видели Мартеницата в плът и кръв ... само за протокола за да не си мислите, че изпускам нишката Мартеницата е пълнокръвния символ на Енергията .. Мартеницата е абсолютния еквивалент на Акробата на Кастанеда и Кохорта .. и още по - точно на Действието и Противодействието правещи Енергията ... Движението и Материята на едно. Да преговорим: когато Великия Нютон открива Инертността на материята, всъщност той открива самата Материя.
цитирай
4. doctora - доктора
11.05.2016 03:56
Един призив и той е само и само заради молбата преди година на Учителя. Преди година, а и няколко пъти през това време говорих с моя приятел професор Дамян Попхристов да говори с господин Стойчо Керев за предаване с Учителя, но той така и не свърши работа. Не му се сърдя ... Инертността на средата не е шега работа. Тъ молбата ми е ако някой може да помогне за реализирането на такова предаване да помогне, ако не може здраве. В такова предаване може да ни видите в плът и кръв, а не като една писменоелектронна идея ... Времето лети приятели и ни отнася във Вечността .... в Това от което сме дошли. Амин.
цитирай
5. doctora - доктора
17.05.2016 11:45
Не се получаа с практическата страна на помоща ??? Здраве както се казва. Успехи в разбирането и осъзнаването.
цитирай
6. gmihov - За истината за гравитацията ,в светлината на учението и теорията за базовата същност на Вечността със въпроси и отговори ,в светлината на учението и теорията з
18.05.2016 23:41
Въпрос:
На каква база хората правят открития и иѝзобретения?
Кратък отговор:
На базата на натрупани в съзнанията им на обективни познания и на известни открития и изобретения. Без познание в наличното човешко познание не може да се направи отксритие и изобретение и стине до ново познания за обективно съкществуваща реалност и закон.
Не мчоже и без разрешение от същността на Вечността и това, което произтича от нея, като реалност и природен закон.
Галилей открива и установява условията /вакуума/ при които и тежките и леките тела падат с еднакво ускорение. Но! Не откриива и не установява истинската причина за падането на и на тежксите и леките тела с еднакво ускорение. Нютон открива големината на теглото на телата, че е пропорционална масата на телата. Но! и той не вижда истинската причина за еднаквото ускорение с ксоето падат телата в гравитационните полета, нвезцовисимо от масата им. На базата натова, до което достигнал Галилей, Нютон, Архимед и Боил- Мариот аз стигнах до откритието "НАЛИЧИЕ НА УСДЛОВИЯ, ПРИ КОИТО ГРАВИТААЦИОННОТО ПОЛЕ НЕ Е КОНСЕРВАТИВНО" и до ДИРЕКТНИТЕ ГРАВИТАЦИОННИ ДВИГАТЕЛИ , 1960 ГОДИНА. Това ми позволи , на базата на познанията, които имах и възможнжстите ми за теоритичнен анализ и експериментално доказателство в 1960 година да открия, че граавитационното поле не е консерсервативно, а директните гравитационни двигатели, които от времето на Архимед хиляди хора се мъчат да ги създадат не са Вечен двигател, а директен гравитационен двигател, каквито директни двигатели във водните и въздушни потоци са вятърните двигатели и водните колела, на базата на , което имаме при съкщата реалност - сумарта енергия , по затворен път различна от нула, я имаме и при гравитационните директни двигатели.
Да достигна до директният достъп до гравитационната енеригя, ми помогнаха, както знанията ми от гимназията, така и реалността на гравитационното излъчване от тела, в които се извършва обмен на гравитоните/ матнериалните носители на гравитацията/ ,
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3309647
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930