Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.05.2016 00:49 - ЗА ИТИНАТА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ В СНВЕТЛИНАТА НА УЧЕНИЕТО И ОБЩАТА ТЕОРИЯ А БАЗОВАТА СЪЩНОСТ НА ВЕЧНОСТТА
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 866 Коментари: 0 Гласове:
-1

Последна промяна: 08.05.2016 01:03


 Въпрос:
  Защо изобщо , при наличните реалности, при тгравитацията , не може да де говори за праволинвейно и равномерно гравитационно движение на телата,под вмлияние нва  гравитационната сила?+
Кратък отговор.
  Следните реалности изключват гравитационно движение с еднаква скорост и праволинейно двежение.
1. В пространството няма само една гравитационна сила, което да упражнвява силово въздействие върху дадено тяло. Върху всяко тяло упражняват гравитационна сила всичики гравитационни полета , които изхождат от всичики структтури на съкщността на Вечнвостта. и от различни посоки.Това води до много вълново движение във всичики посоки с различни отклонения от праволинейното движенвие.
2. Всяко гравитационно ускорение е обратно пропорционално на скоростта на падане..с граниица скоростта на гравитацията, при която ускорението става равно на нула.Тази промяна на големината на ускорението на безбройния брой гравтационни сили, които действуват върхпу телата, води до непрекъсвати помени в посоките на действие и големината на действие. Тази реалност също изключва всяко праволинеино и всяко равномерно движение/ с еднаква снкорост/.
3. При тези реалности  Нито зактона на Нютон, нито закона за енергията на Айнщайн могат  да имат пълна достоверност, с пълно отражение голеемината на стойностите за силата на гравитацията..
  Забележка:
  Ако твърдението, че водните и въздушни потоци нито за миг остават същи в дадено пространство е истина, , то  гаравитоните, които формират гравитационните потоци/ гравитационият вятър /, също  с много по голяма скорост се сменят в даденото пространство, през  което преминават..

Въпрос:
  На какво се дължи гравитационното излъчване от телата, което формира гравитационнитеи им енергийни полета?
Кратък отговор:
  дължи се на сблъсък на граавитони от пространството с  гравитони вътре в структтурите на телата, които гравитоните от пространството ги избиват и заемат тяхното място.

Въпрос:
   Какъв е резултата от сблъсъка на гравитон с гравитон вътре в телата?
Кратък отговор::
1. Избитите гравитони формират гравитационните полета на телата от които ги избиват гравитоните от пространството.
2. Като преминават през телата упражняват реактивна граавитационна сила върху телата през които преминават. чийто посока е обратна на посоката на движение на избитите гравитони, формиращи гравитационните полета на телата.
.
.






Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3309817
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930