Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.05.2016 00:37 - техника за директна гравитационна енергетика
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 1203 Коментари: 3 Гласове:
1



   За да достигна до директната гравитационна енергетика  в 1960 година, теоретичеки и експериментално трябваше да осгуря и съответната техника, която осигурява директният достъп до енергията на гравиитационното поле на земята , която поставяна по подходящ начин в гравтационното поле се задвижва и не спра, докато човек не промени положението и спрямо направлението на ггравитационната сила.
   За всички големи фундаментални открития, в сферата на науката и техниката е било нужно да се преодоляват вноовековни заблуди, което не е било лесно.. Така и днес е. И днес да се реализира нвова фундаментална истина в науката и техниката нужно е да се преодолее трудна заблуда, която преди това векове нваред се е приемала за обективна истина.. Така е било в миналото,. Така и днес.. В миналото голяма трудност  с човешки жертви трябвало да се преодолее за да може заблудата да се преодолее от хората/ учени и лаици/ . И днес пак е налице голяма трудност  да се преодолее заблуда внауката, приета за истина..
  В 1960 година , по теоретичен и експериментален  път доказах, че гравитационото поле не е консервативно.. Но! Както в миналото човечеството е посрещало новите истини за заблуди, а заблудите , приети за истини и днес това прави, по силата човешкото слово
което ежедневно му повтаря заблудата, като "%истина".
  И след Коперник няколко века , учени и лаици са продължавали да твърдят, че земята е неподвижна и е център ооло, който се движат :слънцето, луната, , звездите и пр.
   Вече повече от 55 години учени и лаици ,четат  това, което публикувам и чуват това, което казвам, но все още не могат да проумеят  защо моето твръдение, че гравитационното поле не е консервативно., а директните гравитационни двигатели, които ползуват енергията на гравитационното поле на земята и други небесни тела не са и не могат да бъдат вечен двигател., въпреки, че  учените имат много повече конкретни знания по отношение на гравитацията за да го проумеят..
  Не е лесно, ако си професор и учител по физика и  в продължение на 20 и повече години  си повтарял пред учениците и студентите, че гравитационното поле е консервативно, сега и при невъзможноостта да опровергаеш моите ,прости, но знаачими обективни резултати с които даказах и доказвам  ,че гравитационното поле не е консервативно и директните равитационни двигатели не са вечен двигател да прозрештова и да приемеш обекстивната истина..Това се птвърди  и с такива изказвания на най-авторитетните професори , при моитесрещи  на научни конференции  и др.:"Виждам разликата в теглата, но на веждам източникът на енергия". "Веригата на двигателя ще се задвижи от гравитацията, но ще настъпи безтегловност и двигателят ще спре" "Наите изчисления показват ,че  двигателят ще има мощност от 10 Квт., но ако включим и центробежната сила двигателят ще спре"  и др. бисери на човешката мисъл, в заблуда и при учени с много конкретни знания , но в дълбока заблуда по отношение консервативния характер на гравитационното поле..
   В миналото  "непогрешими" учени и лаици са обвинявали в глупост и ерест Коперник, Галилей, Ж.Бруно, Р Майер и пр. Днес ме , учени и лаци  ме квалифицират, ато гтлупак. Това, което предварително гта знаех и знам не ме безпокои. Ще мине време,мен няма два ме има, но истината, че има условия, при ктоито гравитационното поле не е консесервативно и директните гравитационни двигатели не са и не могат да бъдат вечен двигател, ще се рлазбере, както днес се разберат  истинати , които са открили Коперник, Галилей, Ж.Бруно, Р.Майер и др., чийто открития и изобретнения  съвремениците  на техните автори не са приемали..
Очаквам в скоровреме сдериозен прочит на това, което публикувам и реализация на варианти на ДИРЕКТНИ ГРАВИТАЦИОННИ ДВИГАТЕИЛ  от многа автори, както на базата на системи с гравитационно обоснонован променлив обем и маса , така  и на базата на безконвечна лента,  така и на препод на електрически проводници в гравитационно поле и др. вариати, за които писах , как може веки да си направи директен гравитацонен двигател .




Тагове:   сила,   енергия,   гравитация,


Гласувай:
1


Вълнообразно


1. doctora - доктора
04.05.2016 18:14
Вица за пияницата и грозната жена в рейса е много поучителна енергийна истина касаеща директно фундаменталните истини в живота. Заключителните думи на пияндето / пияндето може да се рокадира с детето на което не му пукало за дрехата и за дебелия гол цар/крал и се провикнало, че " юнака " е гол / били: аз утре ще изтрезнея, но ти/вие ще си останете грозна ..... неука докато смърта сложи печата на челото. Хищника не е шега работа, а даже не сме стъпили на пътеката водеща към освобождението. Златната пътека не е за всички. Амин.
цитирай
2. doctora - доктора
13.05.2016 12:07
Истините на Великият Български Учител Доктор Георги Колев Михов не са просто истини за Вечността, а са истини на Вечността. Те са прости истини, но не и за прости хора. Те са Истината и тя няма как след време да не победи глупостта и тъмнината. И това време ще дойде в което разкъсания свят на човека ще стане отново цял и човек ще си върне " Гласа на Бога " - гравитационното зрение и ще разбере кое и какво са Линиите на Света и как от тях може да се черпи безкрайно количество енергия Воистина. Поздрави на всички.
цитирай
3. gmihov - От какво произтича неизчерпаемостта на енергията на гравитационното поле на земята, като естествен източник на енергия?
19.05.2016 23:53
Кратък отговор:
От закона за съхранение на веобщата базова същност на вечността, състояща се от неделимо и съхранвимо триединство от : пространсттво-материя-движение.Който това не може да проумее не може да проумее и моето Учение и ощ закон за базовата същност на Вечността.

Въпрос:
На каква реалност се дължи реализацията на бъдещите директни граавитационни двигатели, които ще разширят многкратно човешкситеи възможности за добив на енергия и пътуване в пространството и на земята и други небесни тела?
Кратък отговор:
Реалността е семарна грлавитационна енергия, при движение по зцатоворен път в гравитационнотно поле по голяма от нула.- неконсервативно гравитационно поле., която всеки извън блатото на заблудата, че гравитационното поле е консервативно може реално да провери, както с система с гравитационно обоснован променлив обем и маса, така и с безконечна лента и с движение на проводник , по затворен път в граавитационното поле.



цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3313941
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930