Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.04.2016 17:31 - КАКВО ИМА И КАКВО НЯМА ВЪВ ВСЕМИРА, В СВЕТЛИНАТА НА УЧЕНИЕТО И ОБЩАТА ТЕОРИЯ ЗА БАЗОВАТА СЪЩНОСТ НА ВЕЧНОСТТА?
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 3295 Коментари: 14 Гласове:
2

Последна промяна: 02.04.2016 23:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
КРАТЪК ОТГОВОР:
1. ИМА ВЕЧНА СЪЩНОСТ ОТ КОЯТО И В КОЯТО ПРОИЗТИЧА ВСИЧИКО , КОЕТО РЕАЛНО ГО ИМА ,КАТО РЕАЛНОСТ И ВЕЧЕН И НЕНАРУШИМ ПРИРОДЕН ЗАКОН И ТАЗИ ВСЕОБЩА СЪЩНОСТ Е НА ЛИЦЕ ВЪВ ВСИЧКО,КОЕТО Е НАЛИЦЕ ВЪВ ВСЕМИРА, КАТО ЧАСТ ОТ НЕЯ. БЕЗ ТАЗИ ВДСЕОБЩА СЪЩНОСТ НЕ МОЖЕ ДА ИМА И РЕАЛНО И БОГ, КАТО ВЕЧЕН ТВОРЕЦ И РУШИТЕЛ НА ВСНИЧКО ПРЕХОДНО, КАТО ФОРМА И ВЕЧЕН И НЕНАРУШИМ ПРИРОДЕН ЗАКОН..
2..ВЪВ ВЕЧНАТА СЪЩНОСТ НА ВЕЧНОСТТА, КАТО БАЗА , ТВОРЕЦ И РУШИТЕЛ НА ВСНИЧКО ПРЕХОДНО  ИМА НЕДЕЛИМО И СЪХРАНИМО ТРИЕДИНСТВО ОТ :ПРОСТРАНСТВО-МАТЕРИЯ-ДВИЖЕНИЕ ОТ КОЕТО И В КОЕТО ПРОИЗТИЧА ВСИЧКО ПРЕХОДНО.
3. .ИМА ВЕЧНОСТ И ПРЕХОДНОСТ, КОЯТО ПРОИЗТИЧА ОТ НЕЯ, КАТО НЕДЕЛИМО И СЪХРАНИМО ВЕЧНО ТРИЕДЕНИСТВО ,, БЕЗ  КОЕТО СВЕТЪТ В КОЙТО ЖИВЕЕМ НЕ МОЖЕ ДА ГО ИМА И .НЕ МОЖЕ И ДА ИЗЧЕЗНЕ, ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ Е СЪХРАНИМА  .ВЕЧНОСТ..
4.ВСЯКА ВЕЧНОСТ  ИМА ВСЕОБЩА ХАРАКТЕРИСТИКА, КОЯТО СЕ ИЗРАЗЯВА В СЛЕДВОТО:
   1. СЪЩНОСТ, КОЯТО НЯМА НАЧАЛО И КРАЙ.
   2. НЕ СЕ СЪЗДАВА И НЕ СЕ УНИЩОЖАВА, ВЕЧНА Е.ВЪВ ВРЕМТО И ПРОСТРАНСТВОТО...
   3. СЪЩНОСТ КЪМ КОЯТО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРИБАВИ НИЩО И НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОТНЕМЕ НЕЩО..
   4.СЪЩНОСТ,, КОЯТО,  ИЗПЪЛВА ЦЯЛОТО ПРОСТРАНСДТВО И ОТ НЕЯ  СЕ ИЗГРАЖДА И РАЗГРАЖДА ВСИЧКО ПРЕХОДНО, КАТО ФОРМА И СТРУКТТУРА. / ЖИВА И "МЪРТВА/.
   5 ПО СИЛАТА НА ОБЕКТИВНИТЕ ЗАКОНИ, КОЙТО ПРОИЗТИЧАТ ОТН НЕЯ ВЪВ ВСЕМИРА ПРОИЗТИЧАТ ВСИЧИКИ ПРОЦЕСИ И РЕАЛНОСТИ ВЪВ ВСЕМИРА, ИЗВЪН КОЙТО НЯМА НЕЩО, КОЕТО РЕАЛНО ДА СЪЩЕСТВУВА.
  6. ВЕЧНАТА, ВСЕОБЩА СЪЩНОСТ СЪЩЕСТВУВА В БЕЗКРАЕН БРОЙ СТРУКТУРИ, КОИТО ДВИЖЕНИЕТО НЕПРЕКЪСНАТО ИЗГРАЖДА И РАЗГРАЖДА , С РАЗМЕРИ МЕЖДУ ДВЕ НЕДОСТИЖИМИ ГРАНИЦИ НУЛАТА И БЕЗКРАЙНОСТТА. вЪВ вСЕМИРА НЯМА И НЕ МОЖЕ ДА ИМА ФОРМА И СТРУКТУРА С РАЗМЕРИ РАВНИ НА НУЛА И РАВНИ НА БЕЗКРАЙНОСТ.
7. бЕЗ  ВЕЧНАТА СЪЩНОСТ НА ВЕЧНОСТТА, КАТО БОГ И ПРИРОДА НЯМО ГО И НЕ МОЖЕ ДА ГО ИМА ВСЕМИРА, КОСМОСА, ТАКЪВ, КАКЪВТО ГО ВИЖДАМЕ, НАБЛЮДАВАМЧЕ И ИЗУЧАВАМЕ ОБЕКТИВНО  И ЗА ТОВА КОЕТО НЕ МОЖЕ ДА ВИДИМ И ПРОУМЕЕМ СЪЗДАВАМЕ ЗАБЛУДИ, КОИТО ВЪЗПРИЕМАМЕ, КАТО ОБЕКТИВНИ РЕАЛНОСТИ, КАКВИТО НЯМА И НЕ МОЖЕ ДА ИМА, КАТО В МИНАЛОТО::  ПЛОСКА ЗЕМЯ, НЕПОДВИЖНА ЗЕМЯ, НЕДЕЛИМ АТОМ, .ДНЕС: ИЗКРИВЕНО ПРОСТРАНСТВО, ,ЧЕЗНЕНЕ НА МАТЕРИЯ И ВСИЧКИ ЗАКОНИ ЗА СЪХРАНЕНИЕ ИЗЧЕЗВАТ, КОНСЕРВАТИВНО ГРАВИТАЦИОННО ПОЛЕ И ПР.. .  



Гласувай:
2


Вълнообразно


1. raders - Този текст и Господ не може да го п...
02.04.2016 17:57
Този текст и Господ не може да го проумее. Някаква съвсем банализирана философия. Освен това гъмжи от правописни грешки. Писането с главни букви в нета се счита за крясък
цитирай
2. ekzoter - Библията
02.04.2016 18:11
По т.1 - това е бездната
по т.2 - пространство-материя-движение според библията е бездна-Бог-Дух Божи.
по т.3 - това са Бог и Дух Божи. Не е нито Исус, нито Йехова, нито Сатаната.
по т.4.1 - бездната
по т.4.2 - бездната
по т.4.3 - бездната
по т.4.4 - това е тъмната материя и енергия + светлата материя и енергия (гравитацията)
Библията ми е хоби. Ако с този коментар съм ви засегнал - не ми се сърдете. Нищо лично.
цитирай
3. gmihov - За света, в които е раждаме, живеем и умираме.
03.04.2016 00:41
1.Той е реалност, която реално съществува, като вечна същност с преходни форми и структури на съществуване за кратък живот.
2. Същността, която го изгражда и разгражда, като преходни форми и структури на съществуване е вечна. Формите и структурите са преходни , появяват се и чезнат/ иживите и "мъртвите"/.
3. Имаме вечна същност, като творец и рушител, като Бог и Природа и прехоходни форми на съществуване на живота, които вечната същност ги изгражда и разгражда непрекъснато .
4.Вечната същност на Всдемира съществува в безкраен Брой структтури с размери между две граници, през които не може да премине:Нулата и безкрайноснтта . В реалният свят, в който се раждаме, живеем и умирааме няма и не може да има жива и "мъртва" структура, ктоято на имао нулеви размери и безкрайно големи размери.
5. Живота е вечна, безначална и безкрайна верига от индидуални преходни форми на живот, в това число и самият човек, като такава форма и структура, която вечната същност изгражда и разгражда вечно,безспир.Без вечната същност няма я и не може да я има преходността, като форми и структури.
6.Вечната същност на Вечността изгражда и разгражда всяка преходна форма и структура /жива и "мъртва"/ от квантите до галактиките и пр. и от вирусите до човека и пр. с вечното движение.Без движението, като част от същността на Вечността няма и не мчоже да има във всемира творец и рушител на структури и форми на живот.
7. Движението, ктато част от всеобщата вечна базова същност на вечността изгражда и разгражда всичико с един единствен естествен механизъм на изграждане и разграждане на преходните структури на вечността, като сблъсква безкрайният брой от структурни форми на вечността с което едни разгражда, други разгражда. На базата на този сблъсък едни преходни форми се раждват, а други загиват и чезнат,
но живота , като вечна верига остава и продължава да същстествува с нови приходни форми на същността на Вечността да съществува, да съществува, като продукт на сдъщността на вечността.
цитирай
4. doctora - доктора
06.04.2016 12:37
Учителя стана на 20.03.2016 година на 93 години и започна 94 - та. Дали пише с главни букви и прави или не правописни грешки е голям ПРАС. Чети човече между правописните грешки ако си толкова велик колкото се мислиш. Какво толкова неразбираемо има във факта, че света който познаваме и считаме за материален е всъщност света на структурните форми на материята. Тоест няма нищо около нас и в нас самите и в дълбините на тъй наречените черни дупки и на майната си което да не е направено от три неща: материя/движение/пространство ... това са три вечности и безкрайности извън представата на човека и извън езика и неговите описателни способности ... тук включвам и математиката, която е нито повече нито по - малко езиков и езикова форма ... най - сложната създавана и възможна за създаване от човека. Ще го кажа по друг начин: стола на който стоим, къщите в които живее, земята на която стъпваме, звездите които ни светят, вселената която си мислим че я познаваме / дръжки /, душата за която фантазираме, чувствата пред които плачим или се смеем ... ВСЯКО ЯВЛЕНИЕ ИЛИ ПРОЦЕС около нас и в нас самите е структурна форма на материята тоест заема част от пространството, съдържа вътрешно и външна движение и има материално съдржимо тоест се съпротивлява на външен опит на въдействие. Пространството като физическа величина е неразбрано от съвременната физика иначе нямаше в нея да фигурират глупостите: изкривено, унищожено, свито, извито, пробито, създадено, риманово, съчетано с времето и т.н и т.н. пространство ... Материята е неразбрана от физиката реалност също защото и тук има глупости и заблуди като: материя и антиматерия, унищожаване на материя и създаване на материя, барионова и небарионова материя, взаимодействие на материя и антиматерия и резултата светлина и енергия, прехода на материята в енергия и обратно, разтягане и свиване на материята, екзотичната материя, свиване на материята в точка в сингулярностит и т.н. безкраен брой глупости от физически, а не от правописни грешки .....
цитирай
5. doctora - доктора
06.04.2016 22:29
Какво да кажем за движението което е абсолютно неразбираемо за братята физици след като виждат ускорителното и закъснителното движение, а не виждат, че дадена структура чисто и просто под силово въздействие натрупва или губи движение в прекия смисъл на тази дума. След като не се вижда елементарния факт, че времето е измерение на движението и то времето не е физическа величина, а е сянката на физическа величина какво да кажем за съвременната физика и химия. Скоростта реално е съотношение между два пътя единия от които е пътя/движението което искаме да измерим, а другия времето е пътя който сме взели за еталон и спрямо него съизмерваме другите пътища. Спрямо времето всъщност съизмерваме всичките си пътища във Вечността, а сме слепи да видим, че времето е пътя/движението на точка от повърхноста на Земята от началото до края в рамките на един оборот. Когато разберете всички вие тази реалност както аз я разбрах благодарение на най - великия от великите Учители на хората тогава можете ако не ви е срам да говорите за стил и правопис, за големи и малки букви голям ПРАС. Благодарение на Учителя знам / е малко пресилено казано пред Бог ... и нека ме прости за думите звучащи самомнително / какво се случва в дълбините и в короните на звездите и защо сегашните мерки за възрастта на Вселената са абсолютен пунтаж и възрасти от 1000/1000 милиарда години са нещо скромно и незначително, знам за симетраторите в дълбините на планетите които правят неорганичния кръговрат на нефта и газа ... намерили американци и руснаци технологични останки на Луната от " извънземни " и очакващи да получат технологично предимство / кога ми цъфнат налъмите /, намерили нефт и газ и мълчат като не знам си какви полови органи ... голям ПРАС, благодарение на свръхфундаменталната разработка на Учителя аз знам, че дори великия Архимед не е видял всичко във флуида и във флуидните закони ... и досега не е видяно всичко за прави и успоредни и спирални преходи иначе още тогава Архимед щеше да създаде това което
цитирай
6. doctora - доктора
06.04.2016 23:02
вие наричате вечен двигател, а ние двамата с Учителя наричаме директни гравитационни двигатели, заради тези прави и ъглови преходи във флуидна среда съществуват смерчовете и те са прекрасни въпреки разрушителното си въздействие. Не ще видят астрофизиците истински има ли червено и пинбяно отместване и на какво е функция то, не ще видят слънчевите петна и тези по Юпитер и Сатурн като невероятно красиви гигантски смерчове необходими на определен етап да запалят ядрения огън не в дълбините, а в короните на звездите. Не ще видят, че сингулярности няма, но в дълбините на масивните обекти има симетратори, които разпрашават структурните форми до протони и по - надолу, а протоните са източника на живота на звездите ... Не се ли види в пълна светлина създаденото от Учителя никога не ще се види, че когато Нютон открива инертността на материята той самия без да осъзнава напълно открива самата материя, тя е инертността на структурните форми на материята и колкото една структура е по - богата на материя толкова и тя е по - инертна. Не ще се види фактът, че когато Архимед открива подемната сила във флуид той без да осъзнава напълно открива индиректната гравитационна сила, която си е силата на инертността / но да не задълбаваме, че съвсем ще се объркате /. Не ще се види фактът, че когато Айнщайн открива еднаквостта и " константността " на скоростта на светлината той открива без да го осъзнава напълно / явно / тази еднаквост само спрямо източника от който изхожда / ел. крушка / независимо дали той е подвижен или не и това пак заради инертността и принудителното условно " инерциално " движение на фотона около електрона. И много други тайни ще бъдат разкрити или не ще бъдат разкрити във времената, които предстоят. Не зависимо дали го искате или не вие/ние българите сме предопределени за проводници на тази промяна ... така е писано и принципа, че на нас принадлежи Млечният път тоест галактиката в края на пътя може да се окаже доста буквална, а не метафорична истина. Със здраве. Амин.
цитирай
7. doctora - Никой няма да ти се обиди човече к...
06.04.2016 23:31
Никой няма да ти се обиди човече когато разсъждаваш, но няма тъмна материя и енергия. Просто това са информационни категории. В светлината на гравитацията всичко носи информация и всичко е светлина. Гравитацията е много по - мощен източник на енергия и съответно на информация от всеки един енергиен поток който ни е познат до сега ... Физиката гарантирано не познава гравитацията, а ако виждащите я познаваха щяха да видят, че това което Кастанеда нарича Линиите на света са само и само гравитационните енергийни потоци на които не им пука дали минават през ядрен взрив или дълбини на планетите и звездите ... изобщо не им пука дали минават и през душите ни. Библията вероятно е била учебник по физика назад във времето когато се е водила великата война за която пишат Упанишадите, но физическите истини във нея са били стабилно и за дълго заменени от глупости на търкалета / извинявам се за тези думи, но фактите ми говорят това /. И все пак не се гаси това що не гасне. Основните истини са формулите и формулировките на фундаменталните физически закони, които са истинските божии истини, а в библията се е запазила основната истина = физически закон = съхранителен закон ... ВСИЧКО Е ОТ БОГ В БОГА И БОГ Е ВЪВ ВСИЧКО или иначе казано ВСИЧКО Е ОТ МАТЕРИЯТА/ДВИЖЕНИЕТО/ПРОСТРАНСТВОТО В МАТЕРИЯТА/ДВИЖЕНИЕТО/ПРОСТРАНСТВОТО И МАТЕРИЯТА/ДВИЖЕНИЕТО /ПРОСТРАНСТВОТО Е ВЪВ ВСИЧКО ... Гигантска и неподлежаща на унищожение и фалшивикация истина. Ами Апокалипсиса, който хората възприемат като края на света, а той символизира излизането на истината физическа наяве от дълбините на забравата и защо ли я водят четиримата Конници на Апокалипсиса и защо са четири и защо два от тях са черни ... писал съм назад във времето и в блога защо са четири и винаги са били и защо хищника без дуща тоест наномашината за която пишат и правят в Холивуд филми толкова се страхува от тях. Страх лозе пази, но лозето започва да добива отново съзнание. Няма бездна. Всяка точка от Бог е безкраен свят и ние сме част от него.
цитирай
8. gmihov - На вниманието на доктора.
07.04.2016 00:27
В., ти вече в теоретичната част си готов да дискутираш със всеки , който вижда и не вижда тройната същност на Вечността.
Докато хората не видят тройната същност на Вечността, като безначалие и безкрайност, от което произтича всичико преходно няма да разберат, нито Учението, нито общатата теория за базавата същност на Вечността. Ще продължават , както е още от времето на Архимед няма да виждат и всичики аспекти на собствените си знания и част от тях . Така ще продължават "Вода да газят, жадни да ходят" и ще продължават и учени с фундаментален принос ва науката , като латерни, в заблуда повтярят, без да мислят и анализарат реалностите, "Гравитационното поле е консервативно".
Липсата на достатъчно елестичен материал с относително тегло по малко от единица и двигател, при който триенето да бъде сведено до минимални стойности , ни сложи прлът в опитът ни да реализираме и покажем работещ вариант на ДГД-л.
Триенето не е проблем, който не радрешава реализация на двгатели, при наличие на необходимата работна сила. При нас общата работна сила е от порядъка на 5,6 кг.. Сборът от двете триения е от порядъка З,6 кг.Третата сила, която, поради липсата на подходящ материал ,теоретично ще има противодействуваща сила не повече от 1,5 кг.ще увеличи триенето/ противодействието с ощ 1,5 кг. и срещу работната сила от 5,6 кг. ще имаме противодействие 5,1кг. Като се има предвид, че може и нещо да сме изпуснали и да реалиализираме двигателя, ще трябва да увеличаваме височината му от 7 м. ,на 10, 15 и повече м., както и напречното сечение на безконечната лента.
Този проект ще трябва да оставим за по добри времена, когато ще може да се ползуват заводстки условия и заводстки специалисти, както аз направих с инж.Ив.М. когато използувах военият завод град Кз.
На този етап , на който сме ще трябва да минем на варият, без двете триенея от 5,6 кг. /без ротор и статор/ и с безконечна лента с отнисетлно тегло от порядъка на 0,5 , 0,6. , по лека , много по гъвкава с правоъкълно сечени
цитирай
9. gmihov - Продължение
07.04.2016 00:34
С правоъгълно сечение , с по голяма квадратура ,в сантиметри. при теоретичен резултат двойно и повече по голям от очаквания експериментален резултат, който да го покажем ще трябва на го заснемаме в водите на язовир или морето , ато го пустнем от мостика , при най дълбоката част на водите.
цитирай
10. raders - Разбирам и се извинявам. И все пак, ...
09.04.2016 18:48
Разбирам и се извинявам. И все пак, да се изхвърли от употреба съвременната физика и да се замени с някакви умозрителни асоциации без експериментално покритие, е доста смело начинание. Разбира се, във физиката има още много да се прави и да се търси. Но поне има движение в тази посока. Докато всяка философска постановка, касаеща космологията и написана като домашна работа, е твърде индивидуална. Въвеждайки подобни принципи, може да стигнем до заключението, че земята е плоска.
цитирай
11. doctora - доктора
12.04.2016 01:43
Няма нужда от извинения при условие, че критиката е конструктивна. Знам какво имате предвид и насоката на разсъжденията ви много ми харесва, но принципа моята дума срещу тяхната винаги е бил полето на битката. Един аспект от следствията на теорията но ... не мога съвсем точно да го класифицирам от коя област на науката или паранауката е ... Вирусите са съвсем реални научно доказани нещица, които ни разгонват фамилята като живи системи ежечастно и ежесекундно и стоят в основата на всяка вирусна, бактериална и привидно изглеждаща неинфекциозна болест. Тука темата е много дълга, но ми стана една вечер интересно фактът, че темата за вампирите много интересува съвременния човек ... Още по - развънлуван бях от филма " Дракула неразказан " ... Почват да бият около десятката братята американци в своите филмови търсения за Граф Дракон и връзката му отвъд парчето от Империята на българите наречено Румъния ... всъщност историците ще ме апострофират, че друго е името на провинция Румъния и провинция Унгария и т.н, но не това искам да отбележа сега. Реших да погледна отвъд градската легенда наречена вампир/дявол/демон/върколак и асънамъ ..... За какво са ми научни доказателства за дадено нещо което е в пряк сблъсък със статистиката, която като наука е много по - точна от математиката. И така ... направих си табличка с две колонки като най - отгоре на едната колонка сложих думата вирус, а на другата груповото понятие считано " основателно " за градска легенда - вампир/върколак/демон/дявол и т.н и т.н. Направо бях потресен когато започнаха да се нижат съвпаденията ... 1. вируса умира от антисептици един от които е вода богата на сребърен йон / и бактериите поумират от тази течност / ... вампира умира от светена вода - това не е водата която си прекръстил, а водата в която е държан сребърен предмет или тя е държана в сребърен съд , 2. вируса умира от ултравиолет и вампира изгаря артистично от светлина, 3. вируса умира от фитонцидите в чесана и лука и вампира умира от гердан от чесъ
цитирай
12. doctora - доктора
12.04.2016 02:00
н, 4. автогенните тренировки които са в пряка връзка с волята и вярата на човека в неговото здраве помагат той да боледува много по - рядко от инфекциозните болести, мисля че това и стои в легендата, че библията, кръста, а защо не и полумесеца които са символи на вярата като енергийна постановка пречат на вампира да обсеби човека 5. метафората, че човек доброволно поканва вампира в дома си кореспондира с факта, че стреса, променливото време и лошите вредни навици тоест слабостта на човека помага на вируса да го обсеби живия организъм в частност човека, 6. метафората от филмите, че когато вампира се погледне в огледалото няма образ е шепот на подсъзнанието, че не човека който е " вампирясал " е станал невидим, а вампира/вирус е невидим за окото човешко без специална апаратура, 7. любимите теми на Стивън Кинг където един от семейството поканва вампира ги виждам практически в моята работа ... децата от детската градина непрекъснато мъкнат вируси към братята, сестрите и родителите си ..... майки които преди това са били здрави изведнъж се скъсват да боледуват докато децата са в ясли и детска градина ... , 8. името му е легион ... знаете, че легион е 1000, но това за древните хора е било число граничещо с безкрайност и вирусите са милиард милиарди, 9 вампира захапва човека за врата и смучи неговата кръв ... научната версия е входната врата на вируса е гърлото и по кръвен път вируса обсебва организма ... при това вируса променя клетките на човека приемник, но променя и сапрофитните/собствените за човека бактерии и ги прави патогенни и за това антибиотика на първо четене помага като убива бактериите приемници, но не убива вируса в човешките тъкани и при ранно даване е абсолютно неприемлив и вреден, 10. презумпцията, че вампира се храни с кръв е по - скоро символиката на първоначалното пренасяне на вирусните частици по кръвен път навсякъде до святая светих ядрата на клетките, 11.вирусите/вампирите не се хранят с кръвта на човека, даже не с енергията му, а се хранят директно
цитирай
13. doctora - доктора
12.04.2016 02:11
с информацията на човека ... с неговото съзнание, което си го взимат направо от ядрата на клетките ... кола в гърдите ми е неясна постановка вероятно кореспондираща със заострения край на кръста, но 11 бройки преки и полупреки съвпадения стигат човек да се замисли върху това истина ли е или градска легенда вампира и стоящата зад него реалност много точно покриваща патофизиологичните механизми на разпространение на вирусната инфекция ... 12. интересено е и откровението на някои екстрасенси които поддържат визията си, че черните сенки / всъщност вирусния облак / се струпват където има много хора ... църкви / въпреки вярата, макар, че братята вярващи установили, че тамяна доста успешно нарушава начина на разпространение на вируса/вампир /, училища, казарми, детски градини, манифестации, шествия, болници и т.н. и т.н. Мисля, че мога да изброя още малко, но е време за край на страшните приказки.
цитирай
14. doctora - доктора
12.04.2016 02:18
Едно предложение към raders: ако не сте разочаровани от таблицата за вампира/вирус дайте да разгледаме различни интересуващи ви тематики от света на физиката и човека, но само това което мога да коментирам и анализирам с думи прости. Примерно защо считам, че сегашното схващане на съвременната химия за същността на катализаторите е абсолютен пунтаж, тоест погрешно и невярно, друг пример е защо примерно няма нужда от конспиративни теории за да ми е ясно защо няма направено истинско лекарство против рака и т.н. и т.н. , но предлагам да разглеждаме само по един въпрос и то въпрос който можем да представим с думи прости. Ако желаете разбира се. Поздрави и лека вечер/ден.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3316293
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930