Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.03.2016 01:11 - ЗА
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 819 Коментари: 0 Гласове:
1



 Г.К.Михов

                                      ДАЙТЕ ПЪТ НА ОБЕКТИВНАТА

                                       ИСТИНА!

                                      ТЯ ОТ БЕДИ  ЧОВЕЧЕСТВОТО

                                      ЩЕ СПАСИ И МИР И БЛАГОДЕНСТВИЕ

                                      СРЕД ХОРАТА ЩЕ ОСИГУРИ.

 

ГЛАС В ПУСТИНЯТА „КОНСЕРВАТИВНО ГРАВИТАЦИОННО ПОЛЕ

 

П Р Е Д Л О Ж Е Н И Я  -

 

ДО НАУЧНИТЕ, АДМИНИСТРАТИВНИТЕ, ИНВЕСТИЦИОННИТЕ, УПРАВЛЕНЧЕСКИТЕ ИНСТИТУЦИИ В  Б Ъ Л Г А Р И Я   НА БАЗАТА НА ПОСТИГНАТОТО ОТ МЕН И СЪАВТОРИ В ПЕРИОДА 1960 -2014г, ВЪВ ВРЪЗКА СЪС:

-         СЪЩНОСТТА НА  В Е Ч Н О С Т А  И ВЕЧНИТЕ И НЕНАРУШИМИ ОБЕКТИВНИ  ЗАКОНИ, КОИТО ПРОИЗТИЧАТ ОТ НЕЯ.

-          ДИРЕКТНИЯТ ДОСТЪП ДО ЕНЕРГИЯТА НА ГРАВИТАЦИОННИТЕ ПОЛЕТА, КОЙТО ОБУСЛАВЯ И ГАРАНТИРА НЕОГРАНИЧЕН, ИКОНОМИЧЕСКИ ИЗГОДЕН И БЕЗОПАСЕН ДОБИВ НА ЕНЕРГИЯ, НА БАЗАТА НА ГРАВИТАЦИОННОТО ПОЛЕ НА ЗЕМЯТА И ДРУГЕ НУЕБЕСНИ ТЕЛА, КАТО ЕСТЕСТВЕНИ И НЕИЗЧЕРПАЕМИ ИДТОЧНИЦИ НА ЕНЕРГИЯ.

 

КРАТКО ВЪВЕДЕНИЕ.

 

  На базата на сумарна енергия, по затворен път в гравитационното поле, по голяма от нула, в условията на реални опити в 1960г. след много години на опити, без успех достигнах до откритието” НАЛИЧИЕ НА УСЛОВИЯ, ПРИ КОИТО ГРАВИТАЦИОННОТО ПОЛЕ НЕ Е

 

                                             1

 

КОНСЕРВАТИВНО” и до ПЪРВИТЕ ВАРИАНТИ  НА ДИРЕКТНИ ГРАВИТАЦИОННИ ДВИГАТЕЛИ.

   С тези две фундаментални досдтижения, обективно обосновани от реални опити, аз се оказах сам, като любител, срещу цялата научна общност, административните , управленческите институци и лаиците в плен на заблудата, че гравтациеонното поле е консервативоно, а директните гравитационни двигатели са опит да се създаде вечиен двигател, каквъто те не са и не могат да бъда, при наличие на естествен източник на енергия и КПД по малък от единица.

  Изхождайки от:

-         Инертността на човешкото мисле, обоснована от същността на ВЕЧНОСТТА и произтичащите от нея  ВЕЧНИ И НЕНАРУШИМИ ПРИРОДНИ ЗАКОНИ .

-         Заблудата, приета за обективна истина в науката от векове, че гравитационното поле е конселвативно, както в миналото за обективна истина е била приета заблудата, че земята е неподвижна,

-         Безкритичното отношение на световната научна общност по отношение на Решението на Френската академия на науките от 1775г, прието, като аксиома.

-         Историческия опит с достиженията на Коперник, Галилей, Ж.Бруно, Р.Майер и др.

-         Реалността, в науката и религита, че всяка истина е вечна, а всяка заблуда преходна, колкото и дълго да държи в плен съзнанието на хората.

        Още в 1960г. направих за себе си две прогнози за да мога да устоя на това срущу, което се изправих и неговата огромна мощност.

   Първата прогноза е, че докато съм жив официално постигнатото от мен и с мои съавтори, няма да бъде признато и по отношение на мен ще има квалификации, че съм луд, кретен и пр. Ще има и забрани. Ще има и опасни ситуации,

                                           2

 

които могат да ме отведат до лудница, както Р.Майер или до контрационен лагер, каквито по онова време имаше достатъчно в България.

       Тази моя прогноза вече се изпълни повече от 99%.

       Вече навърша 91г. и скоро,  ще изчезна в лоното на смъртта. Заедно с мен ще изчезнат и много обективни истини, до които достигнах.

       Втората прогноза, която направих на базата на постигнатото от мен и реалността, че човек и човешка общност не могат да променят хода на събитията, обосновани от същността на ВЕЧНОСТТА е:

  След мен откритието ”НАЛИЧИЕ НА УСЛОВИЯ, ПРИ КОИТО ГРАВИТАЦИОННОТО ПОЛЕ НЕ Е КОНСЕРВАТИВНО” и ДИРЕКТНИТЕ ГРАВИТАЦИОННИ ДВИГАТЕЛИ, които не са и не могат да бъдат вечен двигател, при наличието на естествен източник на енергия и КПД по малко от единица, ще пробият бронята на заблудата в съзнанието на хората, че гравитационното поле е консервативно  и ще излязат на сцената на глобалната енергетика със своите несравнимо по големи възможности за безопасен добив на енергия от всички до сега използвани естествени източници на енергия.

 Не се съмнявам, че и тази прогноза ще се сбъдне. Не мога да отговора, след колко време, защото освен заблудата, че гравитационното поле е консервативно има още много човешки заблуди да се преодоляват подобни на тези от миналото, като: чупенето на тъкачните станове в Англия, опитите да се унищожат и да не се появят на бал свят акумулаторите в САЩ, без които човечеството днес не би могло да има автомобилния транспорт и не би могло да ползува и половината от количествата петрол, които днес ползува, засекретяването на фундаментални научни и технически достижения, което обуславя днешната ситуация да не може да излезем с реални,

                                                  3

значими успехи в борбата с проблемите, които застрашават бъдещето на човечеството на земята и в космоса.

  Не мога да кажа кога директната гравитационна енергетика ще излезе на сцената на реалната енергетика и частичното разбиране на част от моята ОТБСВ, като база за обединение на религия, наука, социален и политически живот за едно по добро съществуване на човечеството на земята и в космоса за по дълго време, но мога да каже, че това ще стане, когато условията, при които гравитационното поле, като реалност и истина навлезат в съзнанието на хората и те /хората – учени и лаици/ видят неограниченото богатство, като безопасно производство на енергия, което им предлага гравитационното поле на земята, като естествен и неизчерпаем източник на енергия и гравитационните полета на другите небесни тела.

 

КОНКРЕТНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА  РЕАЛИЗАЦИЯ НА ДИРЕКТНА ГРАВИТАЦИОННА ЕНЕРГЕТИКА С НЕОГРАНИЧЕНИ, БЕЗОПАСНИ И ИКОНОМИЧЕСКИ ИЗГОДНИ ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ДОБИВ НА ЕНЕРГИЯ, НА БАЗАТА НА ГРАВИТАЦИОННОТО ПОЛЕ, КАТО ЕСТЕСТВЕН И НЕИЗЧЕРПАЕМ ИЗТОЧНИК НА ЕНЕРГИЯ ДО:

1.    Технически  университет Русе.

Т е м а: „Теоретични и експериментални анализи на, индиректни и директни  гравитационни магистрали, с участие и на студенти, на базата на водните маси и тяхната, гравитационно обоснована  скорост на движение в р. Дунав, в сектора от реката, като граница между България и Румъния, с оглед доказване на безопасен добив на енергия по голям от този с АЕЦ-ли. на р. Дунав”и на по ниска цена.

 

2.    Технически университет  Габрово.

 

                                          4

 

Т е м а : „Теоретични и експериментални анализи на  директни гравитационни енергийни магистрали, през Балкана с участието и на студенти, с оглед доказване на безопасен добив на енергия по голям от този , при АЕЦ-ли и ТЕЦ-ли”.

 

3.    Технически университет Варна.

Т е м а: „ Теоретичен и експериментален анализ на директни гравитационни хидростатични двигатели и гравитационни енергийни магистрали на базата на системи с гравитационно обоснован променлив обем и маса, възможни за реализация във водите на ч.море с възможности за безопасен добив на енергия по големи от възможностите на АЕЦ- и ТЕЦ-ли”.

 

4.    Технически университет Бургас.

Т е м а :”Теоретичен и експериментален анализ на дирекни гравитационни, хидростатични двигатели и възможност за реализация във водите на морето, с възможности за безопасен добив на енергия по голям от възможностите на АЕЦ-ли и ТЕЦ-ли”

 

5. Гехнически  университет Пловдив.

Т е м а: „ Теоретичен и експериментален анализ на  директни гравитационни двигатели и енергийни магистрали , на фона на магнигни полета с възможнжсти за безопасен добив на енергия по голям от възможностите на АЕЦ-ли и ТЕЦ-ли”

 

6. Технически университет София.

Т е м а: „Теоретичен и експериментален анализ на възможностите директната гравитационна енергетика да

 

                                            5

 

бъде реализирана и използвана на луната и др. небесни тела, за труд и бит на значими човешки общности”

 

7. Физически факултет, при Софийския университет.

Т е м а:”Теоретичен и експериментален анализ на гравитационното поле, като естествен, неизчерпаем и безопасен изпочник на енергия в светливата на Общата теория за базовата същност на Вечността.

Т е м а: „Анализ на теоретични и експериментални резултати, които доказват, че има условия, при които гравитационното поле не е консервативно и директна гравитационна енергетикd с възможности за неограничен и безопасен добив на енергия от гравитационното поле е възможен”

 

8. Административните и съдебни институции в България.

   Да преразгледат своите формални Решения във връзка с директната гравитационна енергетика, взети, без теоретична и експериментална проверка по отношение на откритието ”Наличие на условия, при които гравитационното поле не е консервативно” и директните гравитационни двигатели, които не са и не могат да бъдат вечен двигател, въпреки, че при съответна поддръжка могат, както и водното колело да работет докато земята я има със нейното гравитационно поле,  с оглед те да станат полезни за държавата от която получават своите трудови възнаграждения .

 

9. Инвеститорите в енергетиката.

   Да дадат повече внимание на стратегическите направления в развитието на енергетиката, което ще им донесе повече печалби от тактическите направления.

          

                                            6

 

Полезни са икономиите, но с тях никой по богат, без печалби, от по голямо производство не е станал и не може да стане.

   

10.  Природозащитниците.

   Да съсредоточат  повече вниманието в недо пущане на замърсяването на природната среда от колкото на измитането на боклуците. Да помогнат директната гравитационна енергетика да излезе на сцената, без цензури и забрани, подобни на тези от средновековието.

 

11. Пресата и медиите по малко да се придържат  към властта и авторитетите, а повече в към реалностите и онова, което произтича от тях.

  Време е в пресата, медиите, телевизия, радио, интернет да има повече информация, редом  с ежедневната информация за бита и тоалетите на хората на изкуството, новите песни на певците и  информация за обективното човешко познание във всички негови направления и нива, на които се раждат неговите фундаментални достижения, които променят стандарта на живот на хората.

   За всяка песен, включително и чалга има място в пресата и медиите, както и за всяко престъпление, но за едно фундаментално откритие, като НАЛИЧИЕТО НА УСЛОВИЯ, ПРИ КОИТО  ГРАВИТАЦИОННОТО ПОЛЕ НЕ Е КОНСЕРВАТИВНО, направено в 1960г. на територията на България  гласът на пресата не се чува в продължение на повече от 50години.

  Не може само с това, което ни създава удоволствие да вървим напред към по висок стандарт на живот, защото само с него отиваме към пропаст. Нужно е да вървим напред и с това, което ни създава възможностите да имаме, по висок жизнен стандарт, който без икономии не може да

                                                  7

 

се гради, но без увеличение на производството на блага изобщо не може, което нагледно от миналото и днес развитието на човешкото общество ни го показва със  събитията, които стават в света.

 

НЯКОЛКО ИЗВОДА ВЪВ ВРЪЗКА С КОНКРЕТНИ РЕАЛНОСТИ В СВЕТЛИНАТА НА  ОТБСВ.

 

Предвиденото от Айнщайн и доказано отклонение на пътя на светлинния  фотон, като структура, носеща светлината енергия от гравитона, като структура, носеща гравитационната енергия потвърждава и доказва следните обективни твърдения в обективното човешко познание в разрез със субективните човешки умозаключения от „непогрешими” специалисти, администратори, съдии, любители, вярващи и не вярващи:

1.    Без движение на структура на базовата същност на Вечността няма и не може да има енергия и сила, включително и гравитационни такива.

2.    Без движение няма и не може да има сблъсък между структурите  на базовата същност на Вечността.

3.    Без сблъсък няма и не може да има:

А.  Пренос на движение, съответно на енергия между структурите на базовата същност на Вечността.

Б.  Промени в положението на структурите на базовата същност на Вечността , на покой спрямо дадена отправна система и на движение/ инерционно и не и инерционно/ спрямо всички останали отправни системи.

В.  Наличие на ускорение, намаление и увеличение на енергията на дадена структура на базовата същност на Вечността спрямо дадена отправна система, както и отклонения в посоката на дадено движение.

 

                                          8

 

Г.  Разпад  и синтез на структурите на материята, като конкретни преходни форми на съществуване на вечната всеобща базова същност на Вечността, -безначална, безкрайна, несъздаема, съхранима, иеунищожаема.

Д.  Само движението, като произведение от маса и скорост/ път приет за единица мярка/ притежава енергия и сила и нищо друго.

Е.  Пространството, което като същност няма маса и движение не е и не може да бъде източник на енергия, но безкрайният брой на структурите с маса и вечно движение, които го изпълват, са източници на енергия, в това число и гравитоните, като структура на всеобщата базова същност на Вечността, формиращи гравитационните полета на телата от които изхождат.

 

Забележка:

  Не е глупост и лудост това, което отразявам в това мое предложение, защото то е обективно отражение на реалностите, които ни заобикалят. Ако някои от моите твърдение не отговаря на реалностите то може в една обективна дискусия да отпадне, като обективна истина, но забраните да пиша и защитавам истините от „непогрешими” специалисти и лаици, включително, на базата и на анкети не са и не могат да бъдат доказателства, че това, което пиша и защитавам не отговоря на обективната истина.

Тези забрани, които на никаква здрава и разумна логика не мога да приема, като нещо разумно и полезно за човешкото общество са конкретен израз, че и моето време / 21-ви век/  има своята „инквизиция“ по отношение на обективната истина, парадирайки с наличие на човешки права и защита на истините.

 

                                           9

 

Историята ни учи, че и забраните на инквизицията не са променили обективните истини. И забраните на притежаващите някаква власт и мълчанието на моите съвременници, като древногръцки богове пред лицето на реалностите, няма да променят и отменят истините до които достигнах сам и с моите съавтори, както в миналото не са променили реалностите : движеща се в пространството земя, наличие на условия, при които и тежките и леките тела падат с еднаква скорост, деление и сивтез на атоми, наличие на закон за съхранение на енергията и пр.

   Откритието „Наличие на условия, при които гравитационното поле не е консервативно ще пробие бронята на забраните и ще достигне до съзнанието на хората. Директната гравитационна енергетика със своете неограничени и безопасни възможности за добив на енергия директно от гравитационното поле ще стане реалност.

 

Забележки:

1.  С априорни мнения и становища, на базата на зазубрени „истини“ и заблуди, без конкретен анализ в науката няма и не може да има успех и прогрес, без конкретна проверка и анализ на конкретните реалности.

2.    За теоретичните анализи, които предлагам не са нужни средства. Нужен е най обикновен калкулатор, добро познаване на фундаменталните природни закони и будна, амбициозна и творческа мисъл.

3.    За експерименталните анализи се изискват прости, не изискващи големи разходи опити. Изисква се повече реална представа за реалностите на фона на

 

                   

                                       10

                                     

фундаменталните природни закони и това, което те ни показват, като обективна реалност.

Тези опити и анализи, колкото и малки да са бюджетите на техническите университети и научно технически институти са в техните финансови и кадрови възможности.

4.    Който с власт, закон, сила пречи истината да се види, повече блага да се произвеждат бъдещето на обществото уврежда и сам по малко получава, его защитава и от него добър човек не става.

5.    Във Всемира няма чудеса. Не е чудо това, което предлагам. Не е и глупост. Но! Чудо за чудене ще е ако то сега намери положителен отзвук, защото по своята същност е равно на крачка от многобожието към еднобожието. Крачка е от Бог – личност към Бог- същност от който и в който произтича  всичко, което реално го има във Всемира и който е във всичко за която крачка са нужни векове да се осъзнае и религия и наука да се обединят в едно в името и за доброто на човешкия род за по висок жизнен стандарт за всеки негов член, мир и всеобщо благоденствие и щастие, на базата на обич и любов между всички хора, без зли мисли и действия.

        Това за сега трудно може да се проумее от нашето настоящо общество, върху което с пълна сила тегнат последиците от закона за национализацията, която превърна цял народ в наемни работници с един единствен собственик Партията и закона за реституцията, която за часове и дни от наемни работници с нищожни заплати създаде реални крупни собственици със собственост по голяма от собствеността на цели села и градове, запазвайки положението на наемни работници на милиони хора, които по принуда се

                                        11

разпиляха по света да се спасяват и оцеляват. Въпреки това на територията на България може да се направи първата крачка от Бог- вечна личност към Бог – вечна същност. От енергетика с ограничени възможности и вредни за природата и човека последствия към директна гравитационна енергетика с неограничени възможности и безопасни последици за природата и човека.

   Това може и ще стане, когато това, което предлагам, без задълбочен обективен прочит, престане да се посреща с априорни „непогрешими” мнения и становища, че е глупост и лудост и  започне да се анализира обективно и проверява конкретно и достоверно теоретично и експериментално.

  За изтеклите 50г. и повече това не стана. Възможно е и следващите 50г. , при наличното научно, религиозно икономическо и политическо мислене да не стане. Но! Ако Вечността /Бог- вечна същност/ на която всяко човешко съзнание е подвластно разреши може още през  настоящата 2014г. директната гравитационна енергетика да стане понятна и възможна не само за българите, но и за всички останали народи. Това ни го гарантира същността на Вечността и произтичащите от нея вечни и ненарушими природни закони. Нужно е и да ни го разреши, като ни отвори съзнанието за него да го видим, проумеем и използваме за едно по добро бъдеще на човешкия род, без зли мисли и болни амбиции кой над кого да застане и своята воля да му налага, като от свобода, блага и благоденствие го лишава., както в нашата страна стана . С месечни доходи от 200лв. сметка за ток, за частично, недостатъчно за нормално отопление 400, 500 и повече лв.

 

 

Г.К.Михов

 

 

                                                                         12

 

ЗАБЛУДИ И ИСТИНИ ОТ МИНАЛОТО И ДНЕС СВЪРЗАНИ С ГРАВИТАЦИЯТА, В СВЕТЛИНАТА НА ОБЩАТА ТЕОРИЯ ЗА БАЗОВАТА СЪЩНОСТ НА ВЕЧНОСТТА

 

  1. Заблуда е, че земята, при наличието на гравитацията е неподвижна.
  2. Истина е, че при наличието на гравитацията не е и не може да бъде неподвижна.

3.Заблуда е твърдението, че тежките тела падат винаги по бързо от леките.

  1. Истина е, че има условия/вакуум/ когато и тежките и леките тела падат с еднаква скорост.
  2. Истина е, че теглата на телата в гравитационните полета зависят и от собствената им маса.
  3. Истина е ,че ускорението, което обуславя дадено гравитационно поле зависи от неговата плътност и не зависи от масата на телата, които падат в него.
  4. Истина е, че реалните ускорения с които падат телата в дадено гравитационно поле зависят и от масата им
  5. Истина е , че теглото на телата, и ускорението  с  което падат телата в дадено гравитационно поле зависят и от скоростта с която падат, което не е отразено в закона на Нютон.  Отразено е с корекцията, която направих

            F =//Mm/:r.r//.//с-gt/:с//.

    9. Заблуда е, че гравитационното поле е консервативно.

 10.  Истина е, че гравитационното поле не е консервативно, което в 1960г. теоретично и експериментално открих, установих и доказах и в 1984 с конкретни експерименти отново потвърдих.

11.  Заблуда е, че директните гравитационни двигатели до които стигнах в 1960г. са вечен двигател. и са невъзможни

12. Истина е , че дгд-ли не са вечен двигател и са възможни.

13. Истина е, че във Всемира няма и не може да има енергия и сила, в това число и гравитационна такава, без движеща се структура на базовата същност на Вечността с обем и маса.

14. Заблуда е , че гравитацията е продукт на пространството.

15. Заблуда е, че гравитацията изкривява пространството.

16. Истина е, че отклонява всяко движение, което не съвпада с нейното направление, в т.ч. и на светлината.

17. Заблуда е ,че гравитационната сила в атомните ядра между елементарните частици е слаба сила. Анализът на базата на закона за гравитационната сила, на базата на голямата плътност на елементарните частици от които е изградено атомното ядро показва друго.

18.  При реалността, че няма и не може да има енергия и сила без движение на структура с маса и скорост, твърдението в общата теория за базовата същност на Вечността, че същността на гравитацията е корпускулярно излъчване от телата, както това е при светлината е истина. с носител на светлината енергия фотон, а при гравитацията носителя е гравитон. В подкрепа на това твърдение говори и намалението на гравитационната сила с квадрата от разстоянието до телата от които изхожда гравитационният енергиен поток, който формира гравитационното поле на съответното тяло от което изхожда.

19.Истина е, че всяко силово въздействие между структурите на базовата същност на Вечността е резултат от сблъсък, който може да бъде блъсък и отблъсък.

   При въздушните, водните, светлините енергийни потоци  той е блъсък в резултат на което телата се придвижват в същата посока, която имат тези енергийни потоци.

   При гравитацията той е отблъсък, в резултат на което телата се придвижват в обратна посока на посоката на гравитацията.

20. Истина е, че когато подводниците поемат вода от океана гравитацията ги придвижва към дъното на океана, а когато изхвърлят  обратно водата в океана пак гравитацията ги отпраща към повърхността на океана.

. При подводниците това се гарантира с техните двигатели.

  При системите с гравитационно обоснован променлив обем  и маса това се гарантира със

                                                                               13

 

съответна лостова система, която ,при движението им по затворен път в гравитационното поле, при падане те имат максимално тегло, а при издигане минимално. Гарантира се и с живак, олово и инертни материали с голямо относително тегло , без лостови системи.

21.Истина е , че със съответна система с гравитационно обоснован променлив обем и маса  може да се възстанови гравитационен потенциал, много по голям от изразходвания. Това нагледно се виждаше при моите опити  в 1960 и 1984г.

  Заблудата, че гравитационното поле е консервативно пречи в продължение на повече от 50 г. учени и лаици да не пожелаят да видят, тези резултати и да проумеят, тяхното фундаментално значение за науката, енергетиката, техниката, икономиката и пр., както заблудата, че земята е неподвижна в миналото е пречила да се види и проумее истината , че земята се движи в пространството.

22. Вечността и произтичащите от нея вечни и ненарушими природни закони ни показва, че гравитационното поле е по силно и от атомните бомби. Показва ни го с вулканите, който с по голяма сила от тази, при атомните бомби изхвърля огромни маси високо над земята, а гравитационното поле на земята ги връща обратно на земята  със същата скорост, при елиминиране на наличието на атмосферата.

23. С възможността да се реализира директна гравитационна , икономически изгодна и безопасна алтернативна енергетика на съвременната енергетика, която ни донесе не само екологични проблеми, но и енергийната мафия, последиците от която днес нагледно се виждат в нашата страна с народните протести,  няма по значим алтернативен естествен източник на енергия от гравитационното поле на земята. Но! В заблуда това не се вижда, както от лаиците, така и от учените, на които е много по трудно да се обяснява и разяснява очевидна истина, която не искат да видят.

24. Заблуда е ёче атома е неделим.

25. Истина е ,че атома е делим, на базата на което имаме атомната енергетика.

26. Истина е, че при по голямата мощност на гравитационното поле от атомните бомби ,че  бъдещата директна гравитационна енергетика ,на земята и на други небесни тела ще бъде с много по големи възможности от атомната енергетика.

27. Истина е, че реализацията на директен гравитационен двигател може да започне с задълбочен анализ на гравитационните силови въздействия, на следните реалности:

- Зависимостта на гравитационната сила от масата на телата.

- системи с гравитационно обоснован променлив обем и маса.

- Спиртомера и млекомера.

- коремната преса при човека и животните.

- мехура, при рибите.

- Радана, при кладенците.

- закона на Архимед  за подемната сила.

- закона на Архимед за теглата на телата във флуидите.

- Инерционни  импулсни, сили, по големи от силови гравитационни импулсни  които ги обуславят.

- От закона на Боил –Мариот за зависимостта на обемите на газовете от налагането върху тях.

- от различията на силовите гравитационни въздействия, при прав прът и спирала във флуид.

- от елиминирането на хидростатичното налягане, като противодействие, при преход  на безконечни ленти през водни маси.

- От промените в хидростатичното налягане , при разтвори на железни съединения , на фона на стационарно магнитно поле

- от  центростремителните  и центробежни гравитационни силови въздействия.

- от гравитационни силови въздействие във флуиди  ,при скачени съдове в вакуум.

28. Истина е , че между гравитационните полета в пространството няма граници. Това се потвърждава от лунните и слънчевите приливи и отливи в океана на земята

29 Истина е , че има подвижна граница между гравитационните полета по която гравитационните сили между гравитационните полета са равни.

                                                              14

 

30. Истина е , че границата на равенство на гравитационните сили между различните гравитационни полета, при навлизането им едно в друго е преодолима. Това го потвърждават полетите до луната , марс и пр.

31. Истина е, че границите: „Нулева маса, „Нулево разстояние”, ,”Нулево движение, „Нулева енергия”,  „Нулев обем, при структурите не могат да бъдат достигнати и преминати.

32. Истина е , че мултиплицирането на падовете, при директните гравитационни двигатели и енергийни магистрали ни осигуряват енергийни мощности, каквито могат да се получат, при свободно падане от стотици и хиляди метри височина.

33. Истина е , че човешкото мислене и действие е подвластно на инертността и инерцията. Това го  потвърждава историческият опит в развитието на науката и религийте.

34. Истина е, че в разрез със същността на Вечността и произтичащите от нея  вечни и ненарушими природни/божи/ закони нищо не може да го има, в т.ч. и човешкия геном и самия човек с тяло, ум и чувства.

35. Истина е, че със система с максимално тегло, при падане и минимално при издигане, при движението й по затворен път в гравитационното поле на земята  печелим енергия от гравитационното поле. Твърдението, че това не е възможно е заблуда. Изчислeнията и реалните опити , на базата на закона за съхранение на енергията  доказват тази печалба на енергия.

36. Истина е, че система с гравитационно обоснован променлив обем и маса, която  има положително тегло , при падане и нулево, при издигане, при движението и по затворен път в гравитационното поле ни осигурява  не само възстановяване на гравитационен потенциал неограничено пъти по голям от изразходвания, но и работещ непрекъснато директен гравитационен двигател в гравитационното поле, както вятърните двигатели работят непрекъснато във вятъра, както водните колела непрекъснато във водните потоци. Това ни го гарантира закона за съхранение на енергията.

37. Истина е , че гравитационното излъчване от небесните тела, формиращо гравитационните им полета е несравнимо по мощно от ядрения разпад. С вулканите Вечността от която произтича всичко нагледно ни показва тази истина.

38. Истина е, че директните гравитационни двигатели гарантират  , във всяка точка на земятау на суша и вода неограничен във времето добив на енергия и пълна енергийна независимост на съответните транспортни средства. Реални опити и резултати нагледно показват това.

39.  Принципът на Нютон, че всяко действие  има равно на себе си противодействие не е дотоверен, както  твърдението от времето на Аристотел до Галилей , че тежките тела винаги падат по бързо от леките.

40 Верен е принципът в ОТБСВ , че всяко действие може да има по голямо, по малко, и равно на себе си противодействие . При наличието, че няма празно пространство  ня




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3299922
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031