Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.10.2015 07:00 - СТИХОВЕ ОТ МОЕТО ВРЕМЕ-21.
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 1718 Коментари: 6 Гласове:
3



 СТИХОВЕ ОТ МОЕТО ВРЕМЕ-21.

 

Имоти възстановяват!

 

На власт с насилие те дойдоха.

Много невинни хора биха и убиха

С диктатура народа от имот лишиха.

За собственост на своята Партия го обявиха.

Народа без имот, в наемник- роб превърнаха.

И него партийна собственост направиха.

Кой, къде да живее,учи, работи

те решаваха, като роботи.  

Границите на страната с тел оградиха.

Безимотните от комунизма да не бягат.

При капитализма те да не отиват.

За непослушните лагери на смъртта сътвориха,

Робът – наемник безимотен да не бяга

До „Ада” на капитализма да не стига.

Успехи ,в „рая” на комунизма да постига.

В борбата с капитализма ,комунизмът

Световно господство да наложи над капитализмът.

Да няма в света повече капитализъм.

Да има само чист „светъл” комунизъм.

С партийни секретари вождове „гениални”

„Народни любимци” – „другари  незаменими„

За всеки ,в страната доносник осигуриха.

Какво прави, говори информация за него да имат.

От погледа на Партията да не го изпущат.

С народ, без имот,без свобода „рай” градиха.

„Рай”комунистически не изградиха,

Но ад с престъпници сътвориха.

На сцената на политиката се провалиха.

От правоверни диктатори- комунисти,

Станаха те „демократи" – социалисти.

Имоти от народа окрадени на „народа връщат”,

„правда демократична” да възстановяват.

Но, при крадци честност, човешка няма.

Неправда ,човешка по голяма има.

Отново пак наемника – роб те лъжат.

Това, което трябва на народа да върнат,

Не на народа , в своя изгода на себе си го връщат.

Така от, със собственост крадена партийна,

За дни ,часове, партиец, крадец милионер стана.

Идеализмът комунистичеки се изпари

С пост комунистически се замени, за пари.

Държавното , с закон-измама, частно стана.

И беда голяма в държавата навред стана.

Робите безимотни, безработни по света се разпиляха.

Китни родни села навред в страната запустяха.

Останаха в тях старци самотни, безсилни ,в беда

Да се  борят, със собствената си тежка съдба,

Без синове  ,дъщери внуци ,далеч в чужбина,

За които няма работа, храна в собственатта им родина.

С шепа олигарси , на които политиците слугуват

И безброй безработни ,които денем, нощем умуват

Къде, живот да съхранят,  в чужбина да отиват.

Ех! Българино! Българино! И робия си бил

,такова голямо чудо до сега не си ти видял.

Собствени чеда, правоверни комунисти,

Станали демократи правоверни социалисти

Селата навред,в страната  да обезлюдят

Синовете , дъщерите ти по света да разпилеят,

Като род български и държава да те заличат .

От сън дълбок събуди се мили роде, български !.

От заблуда голяма освободи се народе български!. Съдбата си , ти ,в собствени ръце вземи.

Престъпниците, паразитите с метла измети

За да те има и в бъдни ,бъднини,

С много още добри щастливи дни ,

Като  род и народ, без престъпници,

С честни и почтени добри труженици,

Които труд полагат, блага творят

И от имането народно те не крдат.

09.12.1996 г. 7,00 ч.




Гласувай:
4


Вълнообразно


1. doctora - доктора
02.11.2015 02:22
Скоро ще има отново " Въпрос на гледна точка " Учителю, но за сега не се знае в какъв формат и под какво име и дали няма да е същото името, но под една или друга форма скоро ще го има отново предаването и тогава Дамян ще помага да участваме и нека видим какво ще се случи. Лека нощ.
цитирай
2. doctora - доктора
21.11.2015 21:02
Назад във времето хората са считали, че има 4 елемента - огън, въздух, вода и земя ... От гледна точка на съвременната физика нещата не са се променили и тук схващанията са толкоз религиозни колкото и четирите елемента плюс светия дух на виждащите. Елементите са само и само три на брой и от тях е направено всичко ... дори и Бога Триждивелик и това са само и само материята/движението/пространството. Толкова " проста " истина, но това което ми говореше преди 8 години Учителя се потвърждава на 100 % ... Те момчето ми няма да ме/те разберат. Не искам да обидя четящите, които следят блога и макар и да не задават въпроси поне интуитивно разбират за какво иде реч, но наистина във Вашите съзнания има енергийна жестока бариера, която Ви пречи да разберете напълно забравеното. Така ми се иска да станем повече и повече и Златната епоха да тръгне така както е предсказано и да разберете за кои четири елемента говоря, но ... само Вечността може да реши този казус. И моят живот може да изтлее без да разберете, а не е лесно директната гравитационна енергетика две птички да ви я донесат. Ще видим .... Амин.
цитирай
3. doctora - доктора
06.12.2015 04:49
Събирах ме се колегите на хапване и пийвана. Изнесох им един фрагмент от " лекция " на тема Материя/Движение/Пространство и връзката им с биообектите и тяхната енергетика. Даже не засегнах интуитивния за умните хора дисбаланс според сегашните научни схващания в енергетиката на тези биомашини. Почти нищо не разбраха. Как ще разберат рака като живо явление и неговата връзка с генетичните грешки в хромозомите - наследствени и придобити от вирусна инвазия като не могат да разберат истинската причина космонавтите да не могат да живеят без движение в космоса. Едното момче е военен лекар и непрекъснато ми обясняваше, че нищо не разбирам и че причината да се движат космонавтите в тъй наречената безтегловност, а реален режим на свободно падане е остеопорозата и атрофията на мускулатурата ... и така и не разбра, че аз му говора за фундаментални причини, а не за следствия и те са силно затруднена конверсия на гравитационна енергия от катализаторните системи в безопорен режим. За да конвертират гравитационен енергиен поток на катализатора всъщност на живия катализатор - ензима му трябва интензивност на асиметричен гравитационен поток и режим на опора ... всъщност опората създава асиметрията защото в режим на свободно падане където властва гравитационната решетка или тъй наречения нагуал на Кастанеда ензима се шашка кой точно повей на гравитационния вятър да ползва. А шашкането е доста голямо да знаете. Много хляб и много чували със сол ще трябва да изядем за да дойде и даже да започне епохата на Майтрея ... Златната Епоха ... Епохата на Свети Георги = Конника ... всъщност Лицето на Движението. Метафори, но живи метафори да знаете. Вие сте българите ... истински божи народ. Ако вие не можете да разберете никой не ще може да разбере. Амин.
цитирай
4. doctora - доктора
21.12.2015 23:24
Кога според едно от базисните предсказания ще дойде Епохата на Майтрея ? Когато хората напълно забравят най - важното нещо или по - точно когато хората започнат да си спомнят напълно забравеното най - важно нещо. Кое е най - важното нещо ? Най - важното нещо е Бога, Господа Бога, Първоизточника, Вечността, Природата, Носещата Програма с която/което/който ние сме свързани на живот и на смърт чрез точката на конструкция или както Великите Виждащи казват - Душата ... символа във филма Трон ми харесва много повече - пръстена на гърба. Защо аз твърдя, че ние сме забравили най - важното нещо ? Довода е от прост най - прост ... Защото воистина сте забравили и даже не можете да си спомните, че сте забравили и даже се сърдите, че ние с Учителя ви го напомняме и ви караме да си спомните най - важното нещо. Аз воистина твърдя, че вие независимо дали се мислите, че сте духовни или материални, вярващи или невярващи, атеисти и т.н. хора сте напълно забравили Бога ... дявол да го вземе ... забравили сте Вечността и ви е изключително трудно да си спомните нейното име и нейната същност ... истинската и триединна същност от материя/движение/пространство. Щом не можете да си спомните, че тризъбеца не е знака на Нептун, Посейдон или всякаква човешка пасмина, а е знака на Най - Важното нещо значи не можете да си спомните най - важното нещо. Имате енергийна бариера в главите си пред спомена за Вечността и тази енергийна бариера стои между черната и златната епохи. Ние българите носим на генетично ниво познанието за най - важното нещо и на нас е писано това познание да го върнем в човешкия свят. Ако вие не можете да си спомните най - важното и напълно забравено нещо значи никой не ще си спомни. Това е волята на Вечността ... изказана преди не знам си колко стотици хиляди години, тогава когато се е водила великата война. В началото си мислих: лесна работа, но лесната работа се оказа трудна работа. По - умни от мене хора си мислят, че са разбрали когато им обяснявам, а нищо не са разбрали и
цитирай
5. doctora - доктора
21.12.2015 23:38
единствения човек който ме разбира и аз него разбирам е Учителя. Не може да сме само двамата, макар че познанието което ни свързва нас е било предопределено от Вечността. Не можа да разбера защо няма нито виждащи нито невиждащи които да разберат живата физическа истина за материята/движението/пространството. Защо не могат да излязат извън синтаксиса и да четат между редовете, а не само да говорят за метафори и междуредия. Всъщност аз добре разбирам защо е така, но какво от това като бариера ни поглъща и не ни позволява да я напуснем. Истините на и от Учителя не само ще нахранят днешните милиарди човешки същества, но и безкрая от тях във Вечността ... просто се изисква разбиране и осъзнаване на фундаментално равнище, там където започва и завършва и никога не свършва истинската света троица. Забравено напълно е най - важното нещо за човека, а и за всички живи същества. Забравена е Вечността и нейната истинска същност забравено е че всичко е от нея в нея и тя е във всичко и е напълно забравено, че това е физическа, жива реалност която ни догонва и ако не я посрещнем подготвени и силни тя ще ни прекърши като суха трева под напора на зимния вятър. Влизате в църквата, синагогата, джамията, капището и се молите, а не познавате истински този/тази/това на което се молите. Реално носещата програма макар и с непознаваеми фрагменти ни е оставила и познаваеми късове от себе си в себе си и тези късове са нашия път към нея и тези късове не са религиозни, а са физически истини водещи ни към безкрайни източници на енергия, познание и сила завинаги. Просто трябва да прескочим енергийната бариера и Вечността ще ни прегърне в буквалния смисъл на тези думи и агнеца до вълка ще застане. Не евреите са божия народ, а ние българите, а евреите са просто фрагмент от нас, но ние сме забравили напълно това ... слава на бога не за винаги и ще дойде видьов ден за познанието. Дано Епохата на Майтрея не ни унищожи защото и това е един от мрачните пътища на съдбата. Както се казва ще видим. Амин.
цитирай
6. doctora - доктора
19.01.2016 22:29
Ако някой има въпроси по някоя страница трябва да ги зададе в този краен или в крайните коментари защото не се връщам назад.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3300345
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031