Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.10.2015 01:19 - Мисли и размисли.
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 1295 Коментари: 3 Гласове:
1



  Днес златото е богатство голямо. Който го има ,власт над другите има.

 При диваците ,то стойност няма. При тях, камъкът, тоягата, коло, копието, лъка са  със стойност по голяма. С тях дивакът живота си защитавал и храна си осигрявал, което в неговото време с злато не можел. Те за него ценост по голяма са били.

 

Богаство и власт радост не носят, ако бедни и зависими няма пред които богатият и властникът да се изявява, че нещо  повече от тях.

 

Алчността човешка, с имане и власт човека заслепява и той не вижда и не поумява, че не той света управлява, а Вечнотта, която го създава и унищожава.

 

Има голяма човешка мечта за вечен мир  и всеобщо благоденствие. Човек към това се стреми с мисли и желания, а върши, това, което собствената му природа повелява  ,его ,алчност да задоволява.




Гласувай:
1


Вълнообразно


1. doctora - доктора
07.02.2016 01:41
Какво символизират египетските обелиски, обелиска във Вашингтон и тези по света ... Истината ? Символизират Движението всъщност масоните са си мислели за Светия Дух заедно с древните виждащи, но истината е в Движението ... Активната страна на Вечността ... Това е най - важната истина на расата на 666, която се опитва да се установи и да върне образно казано доброто име на човека. Паразитиращата в нас на генетично и на всяко едно ниво информационна програма съвсем целенасочено се стреми да демонизира истината за шестата раса ... всички знаят глупостта " името на звяра е номер на човек 666 " пълни глупости, но ефективно пазещи подстъпите към светлината на тъй нареченото духовно начало. Какво символизира Копието на съдбата ? Истината е, че не символизира копието на римския войник доубило Иисус, а това отново е задпределна истина символизираща средния елемент на Тризъбеца Триждисвещен или отново Светия Дух тоест Движението. Преповтарям истини важни за хората за да няма казал рекъл и отрекъл. Странно нещо е Силата носена от един само човек ... човека носещ на плещите си Майтрея. Отново нещо си каквото и да било му блокира блога / компютърни вируси разбира се / и когато той не пише и на мен ми се отщява да пиша. Сякаш Инертността ме отнася към руслото на света и порочния кръг в който хората са изпаднали. Учителя се съгласи да участва в предаването на Стойчо Керев, а някой задник взе, че го забрани. Даже помолих професор Дамян Попхристов да ми съдейства и той се опита да ми съдейства, но сякаш гигантска ръка се опитва дори искрицата да потуши. Какво може да направи едно предаване от половин час / Учителя се съгласи за първи път да застане пред телевизионен екран .. толкова се страхуваше като знае на какво е способна Инертността и Инертността реши задачата по възможно най - елегантния начин ... / .. според мен почти нищо, но така било писано ... Смяната на Научната парадигма не е шега работа и когато касае целия пъзел всичко се случва по тертипа на случайната неслучайност.
цитирай
2. doctora - доктора
06.03.2016 01:52
Когато хората започнат систематично да теглят енергия от гравитационното поле на Земята чрез подарената им от Учителя гравитационна технология те ще се изправят лице в лице с напълно забравеното ... с истинската същност на Господа Бога. / Само едно уточняване за протокола ... за да съществуват тези толкова сложни програми човеците, а и изобщо биосферата на Земята тегленето и отдаването на гравитационна енергия посредством каталитичните системи граничи с безкрайно големи стойности. Не знам как може да бъде хванато, но след време ще намерим начин. Трябва да има флуктуации в гравитационния енергиен поток над големите градове, но при граничащите с безкрайност стойности на точка от гравитационния енергиен поток бая ще трябва да се потрудим за да хванем Господ по терлички /. Епохата на Майтрея ни чука по вратата и ще я изкърти, но първо трябва да се справим с технологията и едва тогава с философията ще се справим от само себе си. Пожевйом и увидим. Лека вечер и амин.
цитирай
3. doctora - доктора
07.03.2016 00:13
Ние сме гигантски сървъри ... гигантски в смисъл, че количествата енергия, която потребяваме нямат аналог в човешките научни представи ... а за популярните представи нямам коментар. Защо ние като всеки " нормален " сървър нямаме нужда от охлаждане ? Много е просто .... Защото ползваме енергията на студените енергийни потоци на Вечността, а те не променят температурата на ползващите ги енергийни системи, но са безкрайно по - мощни от познатите ни топли/прави енергийни потоци. Енергията на симетричните потоци е несравнима дори с Короната на Слънцето, но още хляб и сол ще трябва да изядете за да разберете. Ние сме невероятни сървъри нямащи нужда от охлаждане защото студените ветрове на безкрая както при подходящи условия могат да вкарват топлина така и могат да изкарват топлина от ползващата ги енергийна система. Благодарение на тях след време ще можем да тераформираме всяка планета в Слънчевата система ... дори и Меркурий ... дори и Уран и Нептун ... Всяка дори и далеч от звездите. Друг е въпроса до колко ще ни е необходимо при условие, че енергетиката и съзнанието на човека може да направи така, че да няма нужда от " Тежко " тераформиране. Какви врати само отваряме, но първо трябва да си платим цената на Безкрайноста. Ще видим. Ние сме безкрайно ниско вероятностни явления, които за да съществуват изискват безкрайно количество енергия ... научили сме се да я ползваме от Безкрайния и Вечния Нагуал ... перифразата на Кастанеда е странна от ваша гледна точка, но от моя е живата истина. Нали не си мислите, че има безплатен обяд тоест Реалност в която закона за съхранение на енергията може да бъде нарушен, а доста от схващанията и разбиранията на сегашната ни наука са точно такива. Истинска божа заповед означава невъзможност за нарушаване колкото и съвършени да станем и колкото и развити да сме, но ... всъщност единственото което можем да направим е да се подчиним ... подчинявайки се ние избираме безкрайната пътека напред и нагоре. Пътя и напред и назад е безкраен. Избори.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3309051
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930