Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.10.2015 09:00 - Зя обективната истина истина с въпроси и отговори в светлината на общата тория за базовата същност на Вчността
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 1395 Коментари: 4 Гласове:
1



 Въпрос:

  Кои са двете граници, които не могат да бъдат достигнати в физиката и математиката и преминати, в светлината на моето учение за Вечността,Всемира, Живота и Човека, в светлината на моята теория за базовата същност на Вечността?

Кратък отговор:

  Двете граници, които не могат да бъдат достигнати и преминати във физиката и математиката ,в светлината на моето учение за Вечността, Всемира, Живота  и човека и в светлината на моята теория за базовата същност на Вечността са:

1.   НУЛАТА, която не съществува в реалността. Няма я дори и при пространството, което има само измерения и при него няма нулево пространство,както няма нулева материя, нулево движение, нулево тяло, нулева структура и пр.

Във ФИЗИКАТА, ,колкото и дълго да делим  едно тяло на 2,4,8 и т.н. никога и по никакъв начин не може да стигнем до НУЛА и нещо, което го има да изчезне и да то няма Да изчезне и всеобщият закон за съхранение на същността на Вечността и произтичащите от него зокони за съхранение на Пространството, Материята, Движнито, Енергията, Импулсната сила.

Във МАТЕМАТКАТА, И в нея, колкото да делим едно число, на 2,4,8, и т.н. по никакъв начин не може да стигнем до НУЛАТА, която да съществува в реалността.

  На базата на липсата на НУЛАТА, като реалност, в реалността заблуда и глупост човешка са твърденията за:

1.   Нулево пространство, материя, движение.  Такова заблуда и човешка глупост се среща, но такова„Чудо” в реалността, като реалност няма и не може а има.

2.   Енергия от НИЩОТО/НУЛАТА/.като заблуда и глупост човешка я има в главите на хората, но в реалността, като реалност я няма и не мое да я има.

3.   Анихилация на матеря и тава, като човешка заблуда и глупост го има, но като реалност в реалността го няма..Не може да има закон за съхранение на матеирията и да има чезнене на материя. Нито логично, нито физично ,нито математично това звучи, като истина.

4.   Преход на материята в енергия и на енергията в материя.. Такова „Чудо” ,в реалността, като реалност няма и не мож да има, по силата на същността на Вечността. Материята и енергията са неделимо и съхраним о, вечно единство .Всичко,което възприемаме и изучаваме, като материя, е и енергия и всичко , което възприемаме и изучаваме, като енергия е и матеирия.. Няма и не може да има реалност”Материя без енергия и обратно енергия, без материя”

Забележки:

  Учен не съм. Любител в познанието съм. И за учение и за лаиците истините са в реалностите, заблудите и глупостите човешки в главите на хората, когато възможности не им достигат, истините да видят.

Който иска:

1.   Това, което публикувам да разбере. Нужно е внимателно да го чете , анализира и с реалностите да го сравнява.

2.   При анализа,на това, което съм публикувал , ако заблуди и глупости съм допуснал ,МОЛЯ тези които са ги установили да ги съобщят, за да мога моето учение и теория от тях да очистя и заблуди и глупости човешки към съзнанието на хората да не изпращам и нови заблуди там да създавам, като заблудата”Изкривено пространство”, при което няма какво да се изкривява, след, като вещева същност то не притежава, въпреки, че е пълно с такава.




Гласувай:
1


Вълнообразно


1. doctora - доктора
25.10.2015 01:34
Нулата може само да се възприема като символ на реалността, но не и като самата реалност. Всъщност от езикова тоест от математическа гледна точка имаме само и само две истински цифри ... другото дори и десетичната бройна система са полуфабрикат ... голям полуфабрикат. Няма нужда от езикова гледна точка реалността да се описва с други цифри освен с 0 и 1 и дори тогава пак казвам, че имаме само езиково описание, а не истинска реалност, но за практическите нужди на човека и това е добре. Нулата е символ на празното място, а единицата на пълното ... просто няма нужда от други математически символи, които да описват вечността ... Тя вечната е направена реално от пространство и материя тоест от съвкупност от пълно и празно място подредени ... КОДИРАНИ от Силата на подреждането, кодирането - Движението. Реалността е като една безкрайно мерна перфокарта при която дупките не са дупките, а са пълното място тоест материята, а белотата и листа на перфокартата е пространството ... за това е толкова трудно и възприемането на този символ на Вечността, но той е най - близо до истината обективна. Кодирането което осъществява Движението си е Подреждане, но както и да го наричаме все си е Процес на описание на Реалността от невидимата за затворените умове Сила на Силите - Движението. Тази троична реалност е изключително сложна по характер както като реалност така и за езикови тоест математически описания. Дори и на дълбоко виждащите е трудно да излезнат извън схемите на Хищника който е отпечатан върху нашето съзнание като тъй нареченото его или умът. Виждащите не са свръх хора, както и неизползваните възможности на нашия мозък не са нещо дадено ни за бъдещо ползване, а реално изключително сложния ни човешки мозък е всъщност отглас от нашето далечно може би отпреди милион години минало. Някога сме водили война .. жестока и унищожителна в която всичко е било позволено .. Представете си за каква война става дума в която да потушат ядрен пожар за хората не е представлявало никакъв проблем
цитирай
2. doctora - доктора
25.10.2015 01:53
ама никакъв при условие, че за гравитацията ядрения или неядрения огън или студ не е и не представлява никаква пречка. Гравитацията ... гравитационния енергиен поток минава през дълбините на звездите, през тъй наречения, но по същност не съществуващ вакуум, през тъй наречените черни дупки, а реално съществуващи мощни гравитационни центрове ... Представете си само как свободните и тежки неутрони цепят ядрата на тежките елементи или помагат да се съединят ядрата на деутерия и трития и въпреки обменяните и излъчвани огромни количества енергия под формата на различни включително и на тежки и леки електромагнитни потоци гравитоните си минават през всичката тази реалност без да се променят минават и заминават и не им пука и в буквалния и в преносния смисъл на тези думи. При управление на тази реалност и включването и чрез катализатори в уравнението няма толкова могъщ ядрен огън, който да не може да бъде запален или изгасен, ако човека който прави това .. или разумното същество съответно знае какво прави. Това разбира се става при определено ниво на развитие на съзнанието съответно технологията. Жестока е била водената война и останки от нея като достъпност и най - голяма близост трябва да можем да намерим на Луната ... Всъщност и американците и руснаците са намерили такива и чакат на гюме за да получат технологично предимство защото си мислят, че става въпрос за извънземни, но никой истински не съзнава, че горе са останките от човека чиито деца изгубени във войната сме ние. Жестока и унищожителна е била тази война. Вирусните програми, които са били ползвани първо са ни направили по - глупави и постепенно гравтациония канал на информация чрез увреждане на трето ни око тоест на вътрешното ни ухо ни е бил отнет и легендата за това, че тъй наречените аврамови чеда са престанали да чуват гласа на Бога си е пряка и директна реалност и спомен и познание. Само лудите по случайност и виждащите целенасочено възстановяват парчета от този гигантски канал на информация и информираност
цитирай
3. doctora - доктора
25.10.2015 02:06
... жестока е била тази война за да забравим дори и спомена за себе си и дори и нашите най - способни екстрасенси да не могат да проникнат през пелината на времето. Не могат чрез никаква регресия да видят забраненото и привидно забравеното, но Видьовия ден рано или късно ще дойде. За сега не ми се вързва фактът, че златната епоха тръгва от българите като гледам как съдбата ни пръска като пилци по белия свят, но Бог знае всичко и си знае работата. Ако трябва нов български народ ще си създаде, но предсказаното ще се сбъдне. Не знам дали ще бъда свидетел на това, но работата по Двигателя на Двигателите е пряка подготовка на идването на Майтрея. Възможностите на нашия мозък са неизмеримо по - могъщи от тези на който и да е било компютър вчера, днес и завинаги, но без да изправим генома си ние никога няма да ги разгърнем. Ние сме пътували във Вселената и Междузвездните войни са спомен от миналото съхранен в гените и подсъзнанието ни, а не някяква си бъдеща и измислена реалност. Ние сме водили жестока и унищожителна война със всякакви средства и сме я загубили. Кога ще си спомним себе си е въпрос на Основното Абстрактно ядро тоест на решението на Активната страна на Вечността - Духа = Силата = Маниту = Движението и т.н партизански имена. 0 и 1 наистина са недостижими реалности, но като език са незаменими при описанието на света и най - точни при неговото изразяване, но дори и тази истина все още не е достъпна за хората в пълния и размер, макар че правят суперкомпютри от незнам си какво поколение ... Мнооого си падат хората по меренето на п-те и по бомбастичните наименования, но ще дойде времето на Дюна в която ще разберат истината нелинейна и воистина ще върнат Божието царство на Земята, но пак ще се поентя Божието царство е воистина Божието царство, но в никакъв случай не е онова което ние очакваме да дойде и съответно онова което религиозните дейци очакват. Амин и лека нощ.
цитирай
4. doctora - доктора
25.10.2015 02:20
... жестока е била тази война за да забравим дори и спомена за себе си и дори и нашите най - способни екстрасенси да не могат да проникнат през пелината на времето. Не могат чрез никаква регресия да видят забраненото и привидно забравеното, но Видьовия ден рано или късно ще дойде. За сега не ми се вързва фактът, че златната епоха тръгва от българите като гледам как съдбата ни пръска като пилци по белия свят, но Бог знае всичко и си знае работата. Ако трябва нов български народ ще си създаде, но предсказаното ще се сбъдне. Не знам дали ще бъда свидетел на това, но работата по Двигателя на Двигателите е пряка подготовка на идването на Майтрея. Възможностите на нашия мозък са неизмеримо по - могъщи от тези на който и да е било компютър вчера, днес и завинаги, но без да изправим генома си ние никога няма да ги разгърнем. Ние сме пътували във Вселената и Междузвездните войни са спомен от миналото съхранен в гените и подсъзнанието ни, а не някяква си бъдеща и измислена реалност. Ние сме водили жестока и унищожителна война със всякакви средства и сме я загубили. Кога ще си спомним себе си е въпрос на Основното Абстрактно ядро тоест на решението на Активната страна на Вечността - Духа = Силата = Маниту = Движението и т.н партизански имена. 0 и 1 наистина са недостижими реалности, но като език са незаменими при описанието на света и най - точни при неговото изразяване, но дори и тази истина все още не е достъпна за хората в пълния и размер, макар че правят суперкомпютри от незнам си какво поколение ... Мнооого си падат хората по меренето на п-те и по бомбастичните наименования, но ще дойде времето на Дюна в която ще разберат истината нелинейна и воистина ще върнат Божието царство на Земята, но пак ще се поентя Божието царство е воистина Божието царство, но в никакъв случай не е онова което ние очакваме да дойде и съответно онова което религиозните дейци очакват. Амин и лека нощ.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3317193
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930