Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.10.2015 02:22 - За обективната истина с въпроси и отговори в светлината на общата тееоря за същността на Вечността
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 666 Коментари: 1 Гласове:
1



 Въпрос:

  Какво представлява еднокамерна система с гравитационно обоснован променлив обем, без лостова система  с  която ,чрез съответни опити и резултати, се доказва наличие на условия , при които гравитационното поле не е консервативно и това, което науката продължава от векове да счита, като вечен двигател не е вечен двигател и и е възможен – директен гравитационен двигател, на базата на гравитационното поле на земята, като естествен и неизчерпаем източник на енергия.?

Кратък отговор:

  Представлява куха сфера, цилиндър ,друга форма, с отвор пълна от 60 до 90% с живак  или оловни  ситни съчми или или компактно тяло от тежък елемент, минерал. Отвора и затворен с еластична мембрана с съответната форма. С скоби от страната на отвора и обратната страна за съответни окачвания необходими, при опитите, измерването и отчитането на резултатите като реални доказва, при движение на системата по затворен път в гравитационното поле на земята :

1.   Първо Рзлични обеми , в зависимост на положението и спрямо направлението на гравитационната сила/ центростремителна и центробежна/ ,по отношение центъра на земята.

2.   Тегло, при падане по голямо, от теглото и, при издигане.

3.   Разлика между теглата и, при падане и издигане, по голяма от нула- неизчерпаема работна гравитационна сила.

4.   Гравитационен потенциал, при падане по голям от гравитацонния потенциал, при издигане.

5.   Сумарна гравитационна енергия при пълен оборот на безконечната вериги по голяма от нула – Печалба на неизчерпаема работна гравитационна сила равна на разликата между теглата, при падане  и издигне.

6.   Възстановяване на гравитационен потенциал ,със съответна опитна установка , по голям от изразходвания с възможност  да се спечели от гравитационното поле полезна енеригия много по голяма от изразходвания ,при падането гравитационен потенциал.

Забележка :,

1.   Тези са теоретичните и експериментални резултати с които в 1960 година открих ,установих и доказах: Наличие на условия, при които гравитационното поле не е консервативно и директните гравитационни двигатели ,с неограничени възможности за добив на полезна енергия от гравитационното поле са възможни.и при опитите в черно море 1984 година отново ги потвърдих, които учени и лаици от блатото на заблудата, че гравитационното поле е консервативно, без теоретично и експериментално да ги проверят, ги отричат, в продължение на 55 години, не като учени, а като оракули, които и от Бога повече знаят, кое е възможно и кое  не е възможно.

2.   Тези са резултатите, които и ученици и студенти и лаици с основни знания по физика и математика, могат да проверят теоретично и експериментално, но по силата на заблудата ,че гравитационното поле е консервативно и антинаучното Решение на Френската академия на науките от 1775 година все още и ученици и студенти не са се появили на хоризонта, които да направят това, защото и те , под влияние на своите учители са в блатото на заблудата”Консервативно гравитационно поле”.

Забележка:

Ако все пак се намерят група ученици, студенти, единични специалисти, работещи в машиностроителни предприятия или , любители-лаици, като мене, които биха пожелали да повторят тези опити и видят тези резултати с еднокамерна или с друга система с гравитационно обоснован променлив обем и маса, трябва да знаят, че не с  всяка такава система могат да е получат посочените резултати. 

За да се получат вички цитирани резултати трябва системата с която ще се правят опитите да има необходимите за целта размери, които с предварителни конкретни изчисления ще трябва да се уточнят.

  При достоверни предварителни изчисления резултатите съвпадат с изчислените такива, както при моите опити в черно море съвпаднаха в 1984 год.

Забележка:

  Ако институция: Училище, Университет, предприятия любител решат да проверят тези резултати и да имат полза от това, ще могат да ползуват необходимата за целта консултация от моя страна, при съответна предварителна договореност, която ще им спести излишни умувания, излишни несполучливи опити без необходимите положителни резултати, време и излишни разходи.

 

Въпрос:

  Може ли около земята да се изгради, на базата на директна гравитационна енергетика, стационарна орбитална база, без работещите в нея да са в безтегловност с цел:

1.   Излитане от нея на космически кораби.

2.   Проучване на процесите, които стават в най-горните слоеве на земната атмосфера.

3. Наблюдения на реалностите и процесите в Космоса. 

4.   Проучване на климатичните промени на земята.

5.   Туристически обиколки на земята, без кацане?

Кратък отговор:

При наличния вече опит с пътуването в космоса теоретично и експериментално това е възможно. Но да се реализира необходимо е то да бъде целесъобразно и полезно. И това да се разбере добре от тези, които биха пожелали а го реализират.

  Считам, че моето предложение за изграждане на територията на България на научно-производствена база за реализация на проучване и глобална директна гравитационна енергетика за разумно, целесъобразно и полезно ,което би могло да започне само с благословя от управляващите и с незначителни първоначално средства, но все още няма и скоро вероятно няма да има ,който това да разбере и път на нещо полезно за България , Европа и всички други страни да даде.



Тагове:   отбсв,


Гласувай:
1



1. gmihov - Който!
10.10.2015 10:28
Който тези резултат и доказателства, че директният достъп до гравитационната енергия е възможен сам ще се увери. И пред него нов поглед и нови неограничени възможности за човека ,на земята и в космоса ще се покажат да ги види и проумее и от заблуди ,в религия, наука, морал ще се освободи, да има по малко човешки беди.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3319256
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930