Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.10.2015 02:45 - За обективната истина с въпроси и отговори в светлината на Общата теория за базовата същност на Вечността.
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 943 Коментари: 3 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Въпрос:

  Защо , това до което е достигнал Тесла е по значимо от тава до което аз достигнах в 1960 год.?

Кратък отговор:

  Най големият естествен източник на енергия във Всемира са квантовите енергийни  потоци, които изпълват цялото безначално и безкрайно пространство. До използуването на този естествен източник на  енергия е достигнал Тесла.

  Аз достигнах директно до енергията на гравитационното енергийно излъчване от земята и другите небесни тела, като естествени и неизчерпаеми източни на енергия., които формират гравитационните им енергийни полета. Това е нещо , което е много повече, като естествен източник на енергия, от:въглищата, петрола, природния газ ,ядреното гориво и др., взети задно,  но в сравнение с енергийният, източникът до който директно е достигнал Тесла е капка в океана.

  Твърдението на Тесла ,че с енергията до която е достигнал може и земята да се разруши не е фантазия , а нещо което е възможно да стане и реално.

  С директните гравитационни двигатели до които аз достигнах не може и няма опасност .да се разруши земята. Директните гравитационни двигатели до които достигнах са толкава опасни за здравето на човка и за природата, колкото водните генератори на ток, при ВЕЦ-ли.

  С  директните гравитационни двигатели до които достигнах реших дава фундаментални проблема в обективното човешко познание:

1. Че, гравитационното поле не е консервативно, както Коперник  е решил проблема, че земята не е неподвижна.

2. Че директните гравитационни двигатели не са вечен двигател, като каквито науката ги възприема.

  С Общата теория за базовата същност на Вечността,като база, творец и рушител на всичко преходно достигнах до същността на Вечността ,достигнах до теория , която по своята значимост превишава значимостта на всички до сега създадени теории във връзка със същността на Вечността, на света в който живеем – неделимо единство от битие и не битие, в който всяка преходна структура на на същността на Вечността  идва,и си заминава, като неделимо единство на живот и смърт, а веригата на живота си остава безначална и безкрайна. 




Гласувай:
1


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. doctora - доктора
10.10.2015 00:00
Този коментар сме го правили и преди Учителю. Тесла е велик учен .. даже с главна буква Учен, но той е бил предимно емперик .. емперичен изобретател. Дълбочината на теоретичното, но обективното теоретично мислене никога не е било най - силната му страна. Той е създал невероятни неща, но искрено се съмнявам, че е намерил начин на достъп до свободната гравитационна решетка. По - скоро е намерил начин до емперично създаване на условия на неконсерватизъм на гравитационното поле в земни условия на базата на резонансни или от този род явления на електромагнитния поток с относително затворения гравитационен поток. Не случайно Илия Вълков ползва тока и бобините на Тесла за да прави своите установки на свръхефективна електролиза. Говорих с дъщеря му и тя ми каза, че непрекъснато и досаждали от някакво водородно дружество в България за да им предаде тайните и тя все им казвала, че тайната е в бобината и тока на Тесла. Аз смятам, че Тесла не е знаел, че енергоизточника за неговите електрически чудеса е гравитационния енергиен поток на Земята.Пак ще се повторя, че той се е досещал, че източник е свободната енергия, но кой ще предположи, че това което ни придърпва към центъра на земята е истинския източник на всичко и на пътя и на истината и на живота. За това Гравитацията е твоето сърце и любов Учителю. В началото и преди ти го казах, че се чудих как не си се изкушил от електромагнетизма .. от това сложно нещо, а се занимаваш с това " просто " нещо - гравитацията, но сега знам и ще знам вероятно до сетния си час това. Гравитацията е самия живот. Ние не просто живеем в нея, но като живи системи чрез катализаторите = тези квантови и подквантови директни гравитационни двигатели теглим много по - големи количества енергия от колкото чрез храна, вода, въздух, светлина взети заедно и умножени по 10 на 10 до 10 на 14 пъти. Без твоето Теоретикопрактическо Учение Те нашите учени или недоучени братя и сестри никога не ще разберат тайната. Щом виждащите директно виждат потока на енергията
цитирай
2. doctora - доктора
10.10.2015 00:13
и въпреки това не виждат, че Тласъка на Земята е истинския живот значи познай колко лесно ще бъде да им обясним ... Две птички за съжаление пролет не правят, а времето изтича. Третата световна война започна в Сирия и предсказанието е ясно и въпреки, че великите сили се плюят едни други е ясно как гледат да избягват сблъсъка защото всички те знаят за Предсказанието. Бъдещето е доста мъгливо и хишника чувства нарастващото съзнание на човека като цяло и чувства че това нарастващо видово съзнание предопределя края на неговото на Хищника царство и всячески се опитва да предотврати това и да върне човека в каменното съзнание. Само гледай как обезлюдява Божията земя откъм Божия народ и мигрантите / простаците само измислят нови терминологии / даже не искат да стъпват на нея. Сякаш нещо неистово се стреми да разреди човешкия крак на тази земя. Всичко си имаме, а сме гладни обсебени от комунистите и техните отрочета. Не знам Вечността до кога ще търпи тази идиотщина и колко по 40 години ще ни кара да изминаваме ... милион или милиард по 40 за да стигнем до Обетованата земя. Ще видим. Хем ги оправдавам моите събратя за търсения хляб навън хем от виждащите знам, че бая кървави сълзи българските емигранти ще заплатят за белия хляб по белия свят. Нищо тук не започва и нищо тук не свършва ... на тази Земя. Германците и японците наведоха глави, работиха здраво и сега са двата основни технологични гиганти в съвременния свят, а ние къде сме ... Без война сме във военно положение. Най - голямата гордост на нашите политици е да въртят схемички и схеми за кражби пардон комисиониране на сделки. Това било висш пилотаж. Ебах ти и идиотщината. Образование и здравеопазване = висша далавера. Как не видяха изчадията на ада, че просто трябва да има здравна и образователна карта и здравните и висшите образователни заведения да обхващат България като мрежа и финансовите потоци изкуствено да се преразпределят по тази мрежа и това ще изправи несправедливостта ... Шибани лобита и черва от тъпанари.
цитирай
3. doctora - доктора
10.10.2015 00:28
Дълбочината на Теоретикопрактическия комплекс наричан от Теб обща теория на/за базовата същност на вечността няма дори бледо приближение и аналог в съвременния научен свят ... за съжаление това познание откраднато от Вечността е извън възможностите на сегашното човешко съзнание да го обхване и разбере ... ако щеш вярвай извън човешките възможности е. Само Двигателя е единствения коз и възможност нещата да се обърнат за това трябва да помислим за по - прости варианти на ефективно работещи директни гравитационни системи защото лентата ще изисква много труд. Ако някога осъзнавах напълно перпендикулярния хидростатичен закон системата щях да я подредя по друг начин, но така било писано ... Реално има възможност за асиметризация на ротора, но ще е по - лесно да реализираме безконечнолентовик с преход между две флуидни среди отколкото за работа само в една среда. Все си мечтая за изследователската база на НАСА, а ма под наш контрол ... За 10 - 15 години всичко ще променим и лекарство поне най - простото против рака ще им направим, но трябва да си платят за това, а Те не знаят, че трябва да платят ... Не просто с пари, а с организация и база защото не всичко се купува с пари, но тази истина на братята американци и аджикистанци не им е ясна. Тези дни ще гледам " Марсианеца " и ще коментирам, но предварително знам какво ще ме ядоса, а те даже не се досещат, че чрез нас двамата са точно на една ръка разстояние от вратата на Слънчевата система. Какво да се прави ... смирението е пътя към спасението. Пак ще се повторя, че макар и велик Тесла не е достигнал истински до истината за/на Тризъбеца ... Той реално е бил и малко циркаджия и доста маймунджолъци е оставил и легендата е повече от реалността, но хората много обичат да се кланят на много богове само и само да не се кланят на единствената. Подобно, но в много по - бледа ... много по - бледа но същата светлина е било положението със Стефан Маринов ... ти го познаваш лично. Шаблон. Не ми се пише повече. Лека нощ и амин.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3316605
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930