Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.10.2015 01:10 - За обективната истина с въпроси и отговори в светлината на Общата тееоря за базовата същност на Вчността
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 857 Коментари: 3 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Въпрос:

  Вярно ли е твърдението”В началото беше словото”?

Кратък отговор:

  Не е вярно. За да има слово, първо трябва да го има човека.

 

Въпрос

Вярно ли е твърдението”В началото беше човека”?

Кратък отговор:

  Не е вярно. За да го има човека , първо я има същността на Вечността от която произтича всичко и която е на лице във всичко, като част от нея. От която произтича и самият човек с тяло, ум и чувства..

 

Въпрос:

 Вярно ли е твърдението”Всичко е от същността на Вечността и същността на Вечността е във всичко”

Кратък отговор:

  Вярно е защото Вечното няма начало и край.Ако произлиза от нещо друго то не е и не може да бъде вечност. Ще има начало от това, от което е произлязло.

 

Въпрос:

  Вярно ли  е твърдението”Всичко е от Бога, в Бога и Бог е във всичко, като част от него?

Кратък отговор:

  Вярно е когато представата ни за Бога е всеобщата вечна, безначална и безкрайна същност, от която всичко произтича и във всичко се намира, като част от нея.

  Не е вярно, когато представата ни за Бога е като човек, с  човешки образ и човешки качества и действия.

  Бог, като вечно начало не е създал човека по свой образ и подобие, поставяйки го наравно със себе си и пренебрегвайки всички останали форми на живот, като някакви незначителни свои творения

  Във вечната верига на живота, човекът е преходна бримка/форма на живот/, като всички други форми на живот, като агресор и жертва. Няма го и не може да го има, като форма на живот, без да ползува за храна други форми на живот и те него да ползуват за храна да ги има. Такава е реалността и тя е по значима от мисълта на човека, защото в реалността няма грешка и заблуда. Такива има в мисълта на човека.

 

Въпрос:

  Какво притежава Вечността, като Бог и Природа, за да може всичко да е от нея , в нея и тя да е във всичко, като част от нея?

Кратък отговор:

  Притежава три неделими неща, които са и достатъчни, всичко да е от нея , в нея и тя да е във всичко:

1.   Притежава Пространство с което всичко побира във себе си и във всичко се намира.

2.   Притежава Материя с която, като инертен материал всичко изгражда и разгражда от себе си и във себе си.

3.   Притежава Движение с което , без прекъсване  всичко изгражда и разгражда, от себе си , в себе си и остава налице в него, като част от него.

 

Въпрос:

  Какво има всяка структура на Вечността- Бог, Природа, като продукт и част от нея?

Кратък отговор:

1.   Има обем, като част от всеобщото пространство. Няма и не може да има структура без обем, като част от всеобщото пространство.

2.   Има маса, като част от всеобщата материя. Няма и не може да има структура на същността на Вечността, като Бог и като Природа, без маса. Твърдението за „наличие на частици без маса е плод и заблуда на мисълта на човека, която не е вникнала дълбоко в същността на Вечността, която изключва такава реалност.

3.   Има творец и рушител ,като част от всеобщото движение, без което нищо във Всемира не може да бъде изградено и разградено, включително и човка с тяло, ум и чувства.

Който истините отразени във въпросите и отговорите не може да види, като реалности, не може Общата теория за базовата същност на Вечността, като Бог и Природа да проумее и с заблуди много, като деист и атеист живее. Не може да проумее и разбере , како откритието „Наличие на условия, при които гравитационното поле не е консервативно”, така и директните гравитационни двигатели, като нещо логично и възможно, произтичащо то същността на Вечността, като  конкретна реалност и вечен и ненарушим природен закон. Застава с мълчание и противодействие срещу истината”Гравитационното поле не е консервативно” която истина , не е по малко значима от истината, че Марс има вода, както в миналото с мълчание и противодействие учени и лаици и всякакви други умници са заставали срещу обективната истина”Земята безспир се движи в протранството, заедно със слънцето”.

  Моят 55 годишен опит показва, че при наличието на заблуди, плод не на реалността , а на мисълта, историята се повтаря. Срещу новата обективна истина, учен и лаик от заблуда обсебен  с мълчание и действие застава и път на истината не дава..

 

Въпрос:

  Защо истината за същността на Вечността, като Бог и като Природа е нещо много по значимо от истината ,че на Марс има вода?

Кратък отговор:

  Защото,без същността на Вечността водата на Марс не може да я има. Не може и Марс, и всичко друго в необятният Всемир да го има, в  това число и човека с тяло, ум и чувства, редом в истини и в заблуди потопен и с тях изявен.




Гласувай:
1


Вълнообразно


1. doctora - доктора
06.10.2015 00:53
Ще се поентя Учителю, но пак ще повторя .. : най - голямото ми учудване беше, че хората не могат да те разберат. Толкова е лесно за разбиране истината за/на Тризъбеца направен от материя/движение/пространство ... Трите велики пирамиди оставени ни от края на края на България - Древната обхващала цялата Земя и чиито деца сме всички ние бели, червени и пинбени. Трите пирамиди формират гигантски Тризъбец и те са правени по технологии надхвърлящи възможностите на древния Египет. Трите пирамиди са с различна височина за да символизират различността на трите страни на Вечността и средната е Великата Хеопсова пирамида - най - високата, символизираща като средния елемент на Тризъбеца Активната страна на Вечността - Движението - Светия Дух ... абе както искате го наричайте ... все си е Движението или силата която Подрежда нещата. Трудно Ще го разберат това нещо Учителю ... направо им е невъзможно ... Та това е първото нещо което вируса рогат е отнел на човека във Великата война и от там е започнало затъпяването на човека и превръщането му от магическо същество в парче месо и въпреки това Истината предстои ... и още как.. Тя чука на нашата човешка врата на осъзнаване и ще я изкърти ако не се вземем в ръце. Ще трябва да се вземем в ръце .. просто нямаме друг избор .. иначе вируса рогат ще ни върне за пореден път в каменното съзнание. Ето това е нещо за чудене .. защо хората не могат въпреки че им го припомняме с право мерене Най - Важното Нещо - Вечността и нейните Три страни Материята/Движението/Пространство. След време хората ще се чудят защо е така, но и ще имат логическо обяснение. Нацъвкания от грешки като швейцарско сирене геном предопределя и глупостта на човека и мъртвото гравитационно зрение и глухотата ни за Гласа на Бога. Тези които си го възстановят обикновенно се смахват защото възстановяването трябва да е комплексно и пълно за да сме балансирани и силни когато енергията на гравитационната решетка влиза в нас със своето безкрайно действиопротиводействие - Акробата.
цитирай
2. gmihov - На вниманието на доктора!
06.10.2015 12:31
Общата теория за базовата същност на Вечността, като Бог и Природа е не само теория, а и учение, което, колкото и проста да е базата , на която се изгражда/ неделимо и съхраним о, вечно триединство от: Пространство-материя -движение/, това , което произлиза от него е безкрайно много и няма човешки мозък, който всичко да побере и разбере напълно Ще са нужни векове и хилядолетия. за да може , на базата на него от много заблуди човечеството, в религия, наука, морал да се отърве за да достигне до своята голяма мечта"Вечен мир и благоденствие в битието за всеки човек.
Трябва да помислим, как да организираме , във връзка с директната гравитационна енергетика демонстрации на проста техника и обективни резултати,понятни и а ученици, за да могат и учениците да ги повтарят и осигуряват един по добър, по справедлив живот. без заблуди и омраза и безсмислени човешки борби с безброй човешки жертви, с възможности за битие на човека , на луната, Марс и още много други небесни тела в безначалието и без края на пространството, което измерения има ,същност, като материята няма и без единството неделимо с материята и движението го няма и не може да го има.
цитирай
3. doctora - доктора
06.10.2015 14:02
И на мен ми беше трудно едно време / съвсем в началото ... за около няколко месеца / да излезна извън шаблона - това е детска и от проста по - проста работа, но аз съм предопределен това което си създал да го разбера и за това го разбрах ... На другите хора доста ще им коства като усилие. Не се величая, а просто нямам друго обяснение на фактът, че аз разбирам в дълбочина Учението, а Те не го разбират, включително и за хората които са по - духовно ориентирани. Блоковете в съзнанието са характерни и за обикновенните хора и за частично и почти напълно виждащите. Вируса рогат не си поплюва и не си играе на шикълки. Касае се за хишник - мега хищник с невероятни параметри теглещ директно съзнание от човека ... всъщност реално той тегли и замества генетична информация, но реално съзнанието на човека е поставено на базата на ядрата на клетките, а мозъка просто е по - специализиран център на това съзнание, така че Хищника си тегли директно съзнанието на човека и на животните в по - малка степен и го изяжда и не случайно Кастанеда и Кохорта това нещо го виждат при дълбоко виждане ... Без Двигателя хората било виждащи или не виждащи не ще разберат Учението и Истинската Българска История и Истинската Човешка История ... може би след хиляда години. Без Двигателя ние ще се превърнем в прах по пътя и може и думите ни да не останат по този път. Аз ги разбирам напълно братята и сестрите учени и недоучени защо толкова трудно " храносмилат " Учението, но повече от това да пиша и мъчително да се опитвам да довърша ДГД не мога да направя. Нека видим Основното Абстрактно Ядро на Кастанеда = Решението на Духа какво ще направи ... Амин.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3309069
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930