Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.09.2015 01:59 - за обективната истина с въпроси и отговори в светлината на общата теория за базовата същност на Вечността
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 722 Коментари: 2 Гласове:
0



 Въпрос:

  От какво е живота и смъртта, като единство неделимо?

Кратък отговор

  От същността на Вечността, като Бог и Природа и от нищо друго.

 

Въпрос:

  Какво представлява живота и смъртта, като неделимо единство?

Кратък  отговор:

  Представлява вечна, безначална, безкрайна верига от безброй живи структури на същността на Вечността с вечен преход на същите от битието ,в небитието и обратно от небитието ,в битието.

 

Въпрос:

  Освен всеобщата базова същност, от която  произтичат, какво още друго свързва безкрайният брой живи структури на Вечността във вечна,безконечна верига на живот и смърт?

Кратък отговор:

  Свързва  ги всеобща агресия във вечната веригата на живота и смъртта, която живот, живот унижава, живот да си осигурява. Във Всемира няма и не може да има жива структура на същността на Вечността, която други живи структури да не унищожава и други структури нея да не унищожават,от което изключение и за човека няма.

   Човекът,безброй живи структури, като растения и животни унищожава, живот да си осигурява, но микробите и вирусите и не само те, но и човек, срещу човек се изправя да го унищожава.

 

Въпрос:

  Какво е вярата?

Кратък отговор:

  Убеждение, осъзнато и недостатъчно осъзнато от човека, че има Бог –база, творец и рушител на всичко, преходно, което реално го има във безначалния безкраен Всемир, като структура и явление.

 

Въпрос:

  Какво са религиите?

Кратък отговор:

  Творения на човешката мисъл, като форми на духовна власт, с която човек над човек със слово и сила се налага , волята си над човек да налага в своя изгода.-духовна и преди всичко материална.

 

Въпрос:

  На базата на какво се изграждат човешките социални, политически, религиозни и пр. общности?

Кратък отговор:

1.   На обективни  истини, произтичащи от същността на Вечността, налице в реалностите.в което приоритет има науката, пред религията.

2.   На човешки заблуди, продукт на човешката мисъл, обосновани от самата природа на човека, с присъщата му агресивност,алчност, завист,  и пр., в които приоритет имат  религиите. които хора в един Бог вярващи , вяра не признават ,с религиозна власт , с правила от човека измислени,  човек срещу човек  изправят да се унищожават без да осъзнават, че това, не към добро, а към гибел ги води.

       И християните и мохамеданите в един Бог вярват, а религиите им ,които, при обикновените хора,при липа на действие от лидерите им с добро ги обединяват, под ръководството и внушението на лидерите си са във непрекъсната борба ,при която невинни хора загиват, като сами изпълнители на злато те стават,”небесно царство с рай” ,с зли дела,включително и с убийства на божи чеда, каквито са всички хора, да заслужават.

Това е най голямата човешка заблуда- човек ,човек да убива, рай небесен да заслужи, за която човечеството в миналото и сега невинни хора се избиват, престъпници блага да получават, с имане и власт да се извисяват и те света да управляват.

 

Въпрос:

  Може ли Общата теория за базовата същност на Вечността-Бог , човечеството от беди големи да спаси, човек, човек да убива, да няма?

Кратък отговор:

  Може! Но! Време много ще е нужно. Първо да се разбере. После да се приложи, като всяко човешко действие и положението на преходност със същността на Вечността се съобрази.

 

Въпрос:

  Може ли България да спечели от от това, кото предлагам: „Научно-производствена национална и международна база за проучване и реализация на глобален директен достъп до гравитационната енергия на земята и други небесни тела с капиталово и кадрово международно участие”?

Кратък отговор:

Може! Но ! Няма да стане, както вече 55 години не стана, защото в България няма Институция / научна, административна, политическа, икономическа, съдебна и пр./, която сериозно и отговорно да провери това, до което достигнах и на базата на него и на базата на моето предложение да предложи с необходимия разум и сериозност България да стане база- извор на технологии и производство на техника за глобална директна гравитационна енергетика., Няма правителство да направи това, както в момента Гръцкото правителство предлага Гърция да стане център на енергийни пътища, от което , ако успее да го реализира ще спечели.

 




Гласувай:
0


Вълнообразно


1. gmihov - Същността на Вечноста-Бог!
29.09.2015 11:02
Проста е вечната същност на Вечността-Бог: -Неделимо и съхрани мо, вечно триединство :Пространство-материя- движение.
Сложно и безкрайно е разнообразието , което изгражда и разгражда , като вечна преходност.която включва и човека, като бримка нищожна във веригата вечна, сложна на живота и смъртта.
Който таз простота, като родна майка на всичко безкрайно разнообразие не види и проумее ОТБСВ и ДГЕ-ка няма да проумее.В заблуди много ще продължи да живее, плод на мисълта човешка, пълна с не една грешка..
цитирай
2. gmihov - Вечността-Бог!
29.09.2015 11:14
Вечността -Бог гравитацията-енергия неизчерпаема създал. На човека я дал да я ползва ,на земята и в космоса.Но! ум и разум достатъчно не му дал.Без заблуди да я види овладее. По добре на земята и в космоса да живее.
Учени, администратори, политици и религиозни лидери, в заблуди потопени, истината за гравитацията не виждат, като не са виждали, че земята безспир в пространството се движи. и когато безопасни източници на енергия дирят изпадат в положение"Вода газят, жадни ходят","Вода гледат, но не я виждат".
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3313497
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930