Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.09.2015 01:25 - За обективната истина с въпроси и отговори в светлината на Общата теория за базовата същност на Вечността
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 494 Коментари: 0 Гласове:
2



 Въпрос:

  От къде произтичат всички обективни истини?

Кратък отговор:

  От всеобщата базова същност на Вечността-Бог, от която  и в която всичко произтича и тя във всичко се намира, като част от нея.

 

Въпрос:

  Какво представлява всеобщата базова същност на Вечността-Бог за да може всичко да е от нея, в нея и тя да във всичко, като част от нея?

Кратък отговор:

  Представлява неделимо, вечно, безначално и безкрайно единство от :Пространство-материя-движение.

 

Въпрос:

  Какво осигурява тази всеобща базова същност за да може всичко да е от нея, в нея и тя да е във всичко като част от нея?

Кратък отговор:

  С пространството осигурява осигурява обем в който побира всичко и извън него няма и не мое да има каквато и да била реалност.

  С материята , която използува, като инертен строителен материал осигурява структурите на Вечността от квантите до галактиките.

  С движението , като сила осигурява изграждането и разграждането на всичко във Всемира. Осигурява, като неделимо единство живота и смъртта, при което единство имаме вечен преход между живот и смърт , при обща реалност – същността на Вечността, без която не мое да ги има, като битие и небитие.

 

Въпрос:

  Коя е изходната истина, която води до директните гравитационни двигатели, на базата на системи с гравитационно обоснован променлив обем и маса?

Кратък отговор:

  Това е зависимостта на обемите, масите и теглата на системите с гравитационно обоснован променлив обем и маса от положението им спрямо направлението на гравитационната сила.

 

Въпрос :

  Достатъчно ли е тази истина да се знае за да може да се реализира директен гравитационен двигател?

Кратък отговор:

  Не е достатъчно! Трябва още истини да се знаят,като:

1.   Системите трябва да са с размери които им позволяват , само под влияние на собственото си тегло да могат да се преобръщат и променят обемите и масите си, съответно и теглата си.

2.   Силата, която обуславя промените в обемите и тегла да бъде достатъчно голяма, да осигурява необходимата височина, при която може да се осигури работещ двигател.

3.   Трябва да се знае, как трябва да бъдат окачени системите на безконечната верига на двигателите за да се отстранят пораждащите се ,при преобръщането на системите противодействия до нулеви стойности.

4.   Предварителните изчисления , гарантиращи работещ директен гравитационен двигател не могат да минат и без достоверни изчисления , на базата на законите: за подемната сила и лоста на Архимед, на закона на Нютон за гравитационната сила, на Бойл-Мариот за зависимостта на обемите на газовете от налягането върху тях , закона за съхранение на енергията, и други  .

 

 




Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3314451
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930