Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.08.2015 18:10 - За обективната истина с въпроси и отговори в светлината на ОТБСВ.
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 590 Коментари: 0 Гласове:
1



 Въпрос:

  Какво, на базата на тройната, неделима и вечна същност / пространство-материя-движение/,структурите на Вечността притежават и осигуряват?

Кратък отговор:

1.   На базата на пространството притежават всеобщо вместилище в което да се намират и осигуряват обем с конкретни размери.

2.   На базата на материята притежават маса, като количество материя и инертност, като противодействие на всяко външно силово въздействие, което води до промени, както в положението им в пространството, така и в структурите им.

3.   На базата на движението притежават вечна промяна на положението им в пространството и осигуряват вечен сблъсък между структурите на Вечността, на базата на който процесът живот и смърт, не само е единен и неделим, но и вечен.

 

Въпрос:

  Защо без безкрайното пространство не може да го има Космоса,Всемира и всичкоёкоето има в него?

Кратък отговор:

  Защото, ако няма пространството реалностите,които го изпълват няма в какво да са.

 

Въпрос:

  Защо без материята няма и не може да ги има реалностите, които изпълват пространството?

Кратък отговор:

  Защото без материята няма от какво друго да са.

 

Въпрос:

  Защо без движението няма и не може да има творец и рушител на всичко, което, като структура и процес го има във Всемира?

Кратък отговор:

  Защото без движението във Всемира няма и при човека няма друга реалност, която да може да изгражда и разгражда структурите на Вечността.

 

Въпрос:

  Защо без структура на Вечността и движението и в пространството няма и не може да има енергия и сила?

Кратък отговор:

  Защото без произведение от маса, като количество материя и скорост/ път приет за единица мярка за път и време няма и не може да има енергия и сила.

   Който тава не вижда и не разбира, не разбира:

1.   Какво е енергията, като реалност.

2.   какво е силата, като реалност.

3.   Защо движението е неделима част от всеобщата базова същност на Вечността, наравно с пространството и материята, като всеобща база и творец осигуряващ и гарантиращ наличието на всяка реалност в пространството, като продукт на тази всеобща същност, като Бог и като Природа, като база и като творец.

 

Въпрос:

  Какво представлява всеобщата базова същност на Вечността, като конкретна реалност?

Кратък отговор:

  Представлява безброй структури с вечна същност и проходна форма и структура с размери между две недостижими граници: Нулата  и  Безкрайността.

  Който това не вижда, не вижда,че Бог и Природата са една и съща,вечна реалност,същност,Не вижда и не проумява, че Бог не е царска личност,цар небесен, подобен на земните царе, а всеобща същност от която и в която произтича всичко, което реално го има във Всемира. Не вижда и не проумява,че тази същност няма начало и край. Не се създава и унищожава. Към нея не може да се прибави нищо и не може да се отнеме нещо.

Бог не е създал човека, по образ свой.- старец-цар небесен с бяла брада.В заблуда това човек го е измислил и на последователи внушил. На някой това им се иска образи на богове да имат и деспоти с власт/религиозна и светска/  стават и без наказано беди безброй на себеподобните създават  ,докато в гроб паднат и нищожеството им на еднодневки, с претенции за вечност , се види.

 

Въпрос:

  Какви две компоненти има всяко реално движение спрямо всеобщото пространство?

Кратък отговор:

1.   Първо , на базата на инертността на материята – инерциална компонента.

2.   Втора , на базата на вечния сблъсък между  структурите на Вечността –ускорително и закъснително спрямо пространството, което променя, както общия обем на движението, така и обема на инерциалната компонента на движение, която е налице, след прекратяването на ускорителното и закъснителното движение.

 

Въпрос:

  Какво в същност имаме при ускорителните и закъснителните движения?

Кратък отговор:

1.   При ускорителните увеличение на инерциалната скорост с придаване на енергия от ускорителя на ускореното.

2.   При закъснителните намаление на инерциалната скорост с отнемане на енергия от ускоряемото.

Които тези фундаментални истини не вижда и не може да разбере и бъдещата директна гравитационна енергетика и нейните неогарнични възможности за добив на енергия на земята и на други небесни тела в космоса. Конкретно на може да проумее ,защо гравитаационното поле не е консервативно, както в миналото хората /учени и лаици/ не са можели да проумеят защо земята не е неподвижна, а непрекъснато се движи в пространството.




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3299983
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031