Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.07.2015 09:01 - За обективната истина с въпроси и отговори, в светлината на общата теория за базовата същност на Вечността.
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 653 Коментари: 3 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Въпрос:

  Какво показва отклонението на посоката на движение на светлината от гравитацията, когато направлението на светлината и на гравитацията се пресичат под  ъгъл по голям от нула, което Айнщайн предсказа и се доказа?

Кратък отговор:

  Показва:

1.    Че във Всемира няма различни фундаментални природни закони за макро  и микрокосмоса.

2.    Че без  сблъсък между структури на същността на Вечността нищо в Всемира не може да е промени, и светлината посоката си да промени.

3.    Че движението, като част от същността на Вечността света управлява Всичко преходно до създава, направлява и управлява.

Ако гравитон, носител на гравитационната енеригия  и фотон , носител на светлинната енергия не се сблъсък ат няма и не може да има отклонение на посоката на светлината. Няма и не може да има гравитацонна леща.

  Изкривено пространство НЯМА. При пространството няма какво да се изкривява и по кривината му нещо да полита, както телата на земята, при наклон.

  Изкривяване, когато не  се вижда реалността има  в мисълта  на човека.Тя в заблуди ни потопява, когато заблуди за истини ни представя и от светлина ИСТИНАТА да видим лишава.




Гласувай:
1


Вълнообразно


1. doctora - доктора
29.07.2015 16:08
За съжаление Учителю изкуствените въжета биват два вида по отношение на критерия плавяемост. Едните потъват защото са направени от полимери по - тежки от водата ... такова е и онова въже което ми го даде и то е непригодно за опита. Вторите не потъват защото изкуствения материал от който са изградени е по - лек от водата. За още по - голямо съжаление при анализа на геометрията на въжето има един много важен момент. Те обикновенно са различни видове оплетки ... повтарям оплетки и самата структурираност на оплетката нарушава закона за перпендикулярността ... Имаме ъглови взаимодействия от които се губи сила поради включване на хидростатичното налягане. Когато дойда при теб, а това ще е скоро тези неща ще ги обсъдим защото лесния опит се оказва не толкова лесен за съжаление. Всичко в човешката цивилизация сякаш е структурирано така, че да пречи истината за истинската същност на движението на първо място и на материята и пространството на второ да излезнат наяве и да станат част от човешката наука и да няма нужда Стефан Найденов бог да го прости да повтаря и все пак водата гори, а да може този феномен да го обясни и докаже чрез физическите закони ... без да има нужда да се позовава на факта ... ами нали ви го показвам и това ще ви изкара очите, а вие няма да го видите. Макар, че и " нашите " хора да видят работещ ДГД пак няма да повярват докато не се изгради енергетика, която да ни храни, топли и осветява на една десета от цената на сегашната .... мноооого хляб и мноооого сол. Амин.
цитирай
2. gmihov - На вниманието на доктора!
29.07.2015 19:02
Когато дойдеш,ако имаш под ръка тръба ,може и част от кюнец /тръба за печка за дърва или въглища/,с дължина между половин и един метър. Ще ти покажа един прост опит, но значителен опит, без разбирането на който не може да се реализира
директна гравитационна хидростатична енергетична сонда.
цитирай
3. doctora - доктора
30.07.2015 01:39
Всъщност Учителю имам нещо по - добро: 1 метър тръба на ф 200 от твърдо пвц тоест малко по широко е от кюнец - ф 130. Надявам се, че това не е проблем защото имам и парче от 2 метра пак ф 200. Когато тръгна към теб ще ти се обадя. Лека вечер.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3309759
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930