Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.07.2015 08:35 - За обективната истина с въпроси и отговори, в светлината на общата теория за базовата същност на Вчността
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 449 Коментари: 0 Гласове:
1



 Въпрос:

  Кой определя съдбата на човека /всичко, което от зачеването му до смъртта му се случва/?

Кратък отговор:

  Същността на Вечността, която, с движението, като неделима, вечна същност от същността и, го изгражда и разгражда от зачеването му до смъртта му и всяка негова мисъл и чувство са плод на движението.

 

Въпрос:

  Може ли,човек знание да има нещо да направи. Желание да има да го направи. Да се мъчи да го направи  да не може да го направи?

Кратък отговор:

  Може!  Човек има илюзията ,че  по негова воля нещата в живота му стават. Но! В живота му това става, което движението, като творец на всичко, част от същността на Вечността му осигурява и разрешава, това става.

   Твърдението в религията, че от главата на човека не може и косъм да падне, ако Бог не разреши това е обективна истина голяма. Но! Това да се разбере нужно е да се прозре и разбере,че без вечното движение, което не по волята на човка го има нищо не става.

 

Въпрос:

   Възможен ли е , на базата на гравитационният  вятър/ гравитационното излъчван от земята/  ,продукт на вечното движение,”вечен двигател” /директен гравитационен двигател/да се създаде и директно от гравитационният вятър/ гравитационното излъчване от земята/ полезна енергия да се получава, както с двигатели директно от въздушните потоци/вятъра/ и водните потоци енергия получавеме?

Кратък отговор

  От както земята я има и до когато я има  и гравитационно излъчване от нея има, както от слънцето светлина има, това е възможно и ще бъде възможно. От времето на Архимед и знание а това има. Но! Движението, без което и мисъл не може в главата на човека да се роди това до 1960 година , на милиони хора не е разрешило да го направят и пред човечествоо да се изправят, как да стане да кажат.

  След 20 години на упорит труд,в 1960 година, , по волята на Вечността, вечното движение в главата ми мисъл роди, как директен гравитационен двигател може да се осъществи. И ме изправи , пред всички с знания надарени, в знания уверени, но в заблуда потопени, че такъв двигател е невъзможен ,от „невъзможното”-възможно по волята на Вечността , да направя. Глухите за него да го чуят.Слепите за него да го видят.  И, ако какво да стане и да не стане зависеше от тях „в знание непогрешими”  ,това, което Вечността, със същността си ми разреши да открия, и изобретя ,,до съзнанието на хората няма да стигне. Но! Какво да стане и какво да не стане решава не човека, а движението/вечността/ и щом Вечността е решила и не отменила то ще стане. Моите открия, изобретения, теории до съзнанието на хората ще стигнат  и това, което по волята на Вечността следва да стане, Ще стане!.

  Както истините, подтиснати от заблуди за хиляди години, че земята в пространството безспир се движи, че атома е делим и пр до хората са стигнали, така и истината, че гравитационното поле не е консервативно и директните гравитационни двигатели не са вечен двигател и те до съзнанието на хората ще стигнат. И това, което Вечността-Бог е предвидила с тях да се постигне, ще се постигне и на земята и в космоса.
Както инквзицията не можа заблди да защити и истини да нищожи и хората в заблуда, че гравтационното поле е конснервативно и Решенито на Френската академя на науките от 1775 год. няма заблуди, като "истини" да съхпранят, истини да унищожат и път до съзнанито на хората да не им дадат. Идва и дошло е времето тва да се разбере и "невъзможното" за учени и лаици възможно да стане и нова ера в човешките взаимоотношения да настане. Заблуди и бед да изчезнат . Доброто да се извяси. Злото на бунищгето на историята вда отиде и повче между хората да не е вивде.




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3317488
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930