Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.07.2015 03:09 - С въпроси и отговори за гравтацията, в светлината на Общата теория за базовата същност на Вчността.
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 350 Коментари: 0 Гласове:
0



 

Въпрос:

  Какво е гравrтацята?

Кратък отговор:

  Гравитацията е : енергия и сила, каквато е светлината, какъвто е и магнетизма.

 

Въпрос:

  Какво представлява, като енергия  и сила?

Кратък отговор:

  Както всяка  друга енергия и тя е произведение от маса, като количество материя и скорост, като път приет за единица мярка за път и време.

 

Въпрос:

  Какво представлява гравитацията, като конкретна реалност?

Кратък отговор:

  Представлява квантово корпускуларно , вечно излъчване от телата с носители на енергия и сила  гравитони, каквото е и светлината с носители на светлината –фотони, без които я няма и не може да я има.

 

Въпрос:

  От какво произхожда гравитацията?

Кратък отговор:

  Произхожда от всеобщата, безначална, безкрайна, съхрани ма, вечна всеобща базова същност на Вечността, от която  произтича всичко, което реално го има във Всемира, като реалност и вечен и ненарушим природен закон, представляваща неделимо и съхраним о триединство от: пространство-материя-движение. Конкретно продукт е на движението, като неделима част от от триединството: пространство-материя-движение.

 

Въпрос:

  Какво обуславя гравитационното излъчване от телата?

Кратък отговор:

  Обуславя го вечен сблъсък на гравитони с гравитони в телата, при който сблъсък гравитон от пространството избива гравитон от тялото и заема неговото място.

 

Въпрос:

  Какво се получава, при този сблъсък?

Кратък отговор:

Каквато маса , като количество материя и енергия, като количество движение се внасят в телата, такава и се изнася от тях.

 

Въпрос:

  Какво произтича от равенството на внесените и изнесените материя и гравитационна енергия от телата.

Кратък отговор:

1.    Студен обмен на гравитони

2.    Лиса на промени в масата и енергията на телата съдържащи се в тях.

3.    Липса на промени в температурата на телата.

 

Въпрос:

  Какво произтича от механизма”Гравитон избива гравтон”?

Кратък отговор:

1.    Наличие на видимо  и невидимо откатно силово въздействие ,каквото имаме , при игра с топчета,  игра на билярд, , изстрели, при огнестрелните оръжия, на базата на закона за съхранение на енергията.

2.    Падане на всяко тяло  в пространството в гравитационните полета на всички останали тела във пространството, със гравитационна сила пропорционална на  плътността му в дадената точка на пространството в която се намира даденото тяло.

3.    Наличие на безброй гравитационни ускорение  в посока на всички останали тела.

4.    Гравитационна сила , не само пропорционална на плътността на дадено гравитационно поле, но от масата на падащите в гравитационното поле тела.

5.    Независимост на гравитационното ускорение от масата на телата, които падат в дадено гравитационно поле. Зависимост  само от плътността  на полето в което става падането.

 

Въпрос:

  Какво се получава от гравитационното силово въздействие между две и повече тела в пространството, когато е налице достатъчно разстояние  между тях да не се сблъскат и слеят или разпилеят в пространството?

Кратък отговор:

  Телата с по големи маси  ,излъчват по плътни гравитационни полета и стават център на орбитални движения на телата с по малка маса и по малко плътни гравитационни излъчвания , формиращи гравитационните им енергийни полета. Така Слънцето е център на орбитални движениия около него на планетите, планетите са центрове на орбитални движения на луните около тях. А луните  с достатъчна маса и разстояние от планетите могат да имат орбитални движения на тела с по малка маса от тях.

 

Въпрос:

  Кое обуславя намалението плътността на гравитационното излъчване с квадрата на разстоянието, съответно намалението и на гравитационната сила?

Кратък отговор:

  Атаката от всички страни на телата с гравитони, които избиват гравитони във всички посоки радиално. Без това радиално излъчване на гравитони няма и не може да има намаление на гравитационната сила с квадрата на разстоянието. Няма  и не може да има "изкривено пространство, което да осигурява такова намаление на гравитационната сила.  Няма и не може да има и такава геометрия, която , на базата на „изкривено” пространство да гарантира това намаление на големината на гравитационната сила  с квадрата на разстоянието.

  В характеристиката на пространството,като реалност, няма реалност, която да обуславя и гарантира „Изкривено пространство”.

 

Въпрос:

  Всяко движение е отосително, като количество е различно по отношение на различните отправни системи. Гравитацията, като директен продукт от движението може ли да прави изключение от относителността на движението?

Кратък отговор:

  Такова изключение няма и не може да има. Това,че скоростите на гравитацията и светлината са еднакви спрямо телата от които изхождат , независимо от това те в  „Покой” или движение са съвсем на значи , че скоростите на светлината и гравитацията са константни величини към всички отправни системи. Токова отклонение от относителността на движението  не позволяват: Общия закон за импулсната сила и законът за съхранение на енергията.

 

Въпрос:

  Какво лисва , при Нютон и Айнщайн във връзка с гравитацията.и не е отразено в закона за гравитационната сила на Нютон и в закона за енергията при Айнщайн Е = мсс.?

Кратък отговор:

  Относителната скорост на гравитоните и фотоните , обоснована от от общия закон за импулсната сила, която ,при всяко ускорително движение статава все по малка и по малка и клони към нула.

 

Въпрос:

  Кога от „Черните дупки”/телата с оромна плътност/ , при равни скорости на излъчвания  на светлината и гравитацията, не може да излезе светлина и излиза само гравитационно излъчване.?

Кратък

1.Когато плътността на гравитационното излъчване е по голямо от плътността на светлинното излъчване и няма фотон върху ,които гравитон да не указва задържащо силово въздействие, при което фотон не може да излезе извън тялото  остава заключен в голямата му плътност.

2.  Проникването  на гравитоните през материалната среда , включително и квантова е неограничено. На фотоните е ограничена, което намалява скоростта им . Това дава възможност  гравитоните да атакуват фотоните и когато се движат по една парва и да ги задържат и отпращат в обратна посока не само да им въздействат , когато се пресичат направленията им и отклоняват посоката им на движение.
За да серазбре истината за гравтацята нужно е още много конкретни реалности свързани с ня да се видят  и анализрат. Повече информация в gmihov.blog.bg





Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3319100
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930