Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.06.2015 08:41 - за обективната истина с въпроси и отговори в светлината на отбсв.
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 373 Коментари: 0 Гласове:
1



 Въпрос:

  Какви две гравитационни сили имаме при телата във флуиди, обосновани от гравитационното радиално излъчване с реактивно силово въздействие върху телата?

Кратък отговор:

1.    На базата на директното силово въздействие върху телата имаме центростремителна гравитационна сила, правопропорционална на плътността на гравитационното излъчване и на масата на телата , които падат в даденото гравитационно поле.

2.    На базата на гравитационното налягане във флуидите, обосновано от центростремителната директна гравитационна сила имаме индиректна центробежна подемна гравитационна сила, право пропорционална на масата на изместения от телата флуид.

3.    На базата на разликата между центростремителната и центробежнаата /подемната сили , сила, която  определя посоката на гравитационното придвижване на телата във флуидите: надолу или нагоре. 

-При по голяма центростремителна гравитационна сила  телата и във флуидите падат в посока на центъра на земята.

- При по голяма подемна сила от центростремителната сила телата се предвижват в обратна посока отдолу нагоре.

 

Въпрос:

  Къде човечество, използува  и как го използува съотношението между центростремителната гравитационна сила и центробежната гравитационна сила?

Кратък отговор:

  При подводниците с което осигурява с помощта на гравитацията подводниците да потъват във водите на океана и да изплуват от водите на океана.

   Тава го постига,като , при поемането на вода вътре в подводниците увеличава масата им, съответно и големината на центростремителната гравитационна сила, която става по голяма от подемната сила и подводниците потъват.

При изхвърлянето на водата от подводниците обратно в океана масата им/теглото им/ става по малко и те изплуват на повърхността на океана.

 

Въпрос:

  Какъв проблем човечеството е решило повече от 90% с решението с гравитационни сили да се потапят и изплуват  подводниците,без да осъзнало това положително и достоверно 90% решение?

Кратък отговор:

  С промяната между центростремителната и центробежната гравитационна сила човечество е решило повече от 90%, проблема”Вечен двигател”,който аз в 1960 година теоретично и експериментално във водите на язовира, при село Копринка, на р. Тунджа реших на 100% ,което моите съвременници в продължение на вече на 55 години все още са разбрали това просто и очевидно Решение ,в блатото на заблудата”Консервативно гравитационно поле” толкова , колкото съвременниците на Коперник, в блатото на заблудата”Неподвижна земя” са разбрали истината, че земята се движи непрекъснато в пространството.

 

Въпрос:

  Какво открил, установил Архимед  две хилядолетия ,преди Нютон да открие гравитацията, на базата на съотношението между центростремителната и центробежна сила?

Кратък отговор:

  Открил, установил и доказал закона за зависимостта на теглата на телата във флуидите от масата на изместения от тях флуид.

 

Въпрос:

 Какво решил с това свое откритие Архимед и за какво не се е сетел как да го реши и не го го решил?

Кратък отговор:

1.    Решил, по най прост и очевиден начин има или няма примес от сребро в златно бижу.

2.    Не се е сетил,как с това, което е открил, като вечен и ненарушим природен закон въпреки , че се мъчил да го реши проблема”Вечен двигател".

 

Въпрос:

  До какво в 1960 година стигнах за да реша теоретично и експериментално проблема „Вечен двигател”, което заблудата, че гравитационото поле е консервативно, и власт имащите/администратори, съдии ,управляващи, учени и лаици в продължние на 55 години не ми признават и няма да ми признаят, докато съм жив?

Кратък отговор:

1.    Открих, установих и доказах наличие на условия, при които гравитационното поле не е консервативно.

2.    Изобретих директните гравитационни двигатели и доказах техните неограничени възможности за безопасен добив на енергия, на базата на гравитационното поле на земята, като естествен и неизчерпаем източник на енергия, без който източник на енергия не може да ги има.

 

Въпрос:

  Кога човечеството ще признае , това,което съм открил и изобретил?

Кратък отговор:

  Когато хората, като учени и лаици, администратори ,съдии,управляващи инвеститори, бизнесмени и пр. едни обладани от алтруизъм, а други от алчност за богатство и власт излязат от блатото на заблудата, че гравитационното поле е консервативно и видят истината, че не е консервативно, както излязоха в миналия век от блатото на заблудата, че атома е неделим и видяха, че е делим и използуват днес това в огромен мащаб от една страна човечеството да има достатъчно енергия  и да може, при растяща популация да съществува, а от друга да има достатъчно оръжия за масово унищожение,че като в религия и политика достатъчно подивее да може да се самоунищожи, като от глупост , при вяра в един единствен Бог хора, в заблуди се избиват, за да се наложат един над друг.

 

Въпрос:

  Каква е целта на ОТБСВ?

Кратък отговор:

1.    Обективно общочовешко познание за същността на Вечността, като Бог, Природа, Космос, Всемир, без човешки заблуди, плод на човешкия ум с неговите ограничени възможности.

2.    Отпадане и изпращане на бунището на историята човешките заблуди в религия и политика, на базата които човек, човек убива и в борбите и войните, кой над кого да се извиси загиват повече невинни хора, от колдото алчни за власт и пари зли хора.

3.    На базата на всеобщата базова същност на Вечността, като база и творец от която, в която произтича всичко във Всемира, като структура и вечен и ненарушим природен закон да се изгради един все общ общочовешки морал, при които, не алчността и омразата да са господари в човешкото съзнание, а обичта и любовта между хората, за което същността на Вечността безплатно е предоставила всички необходими блага, да го има човечеството.

4.    На базата на обективни и достоверни познания човечеството да излезе от лоното на земята и да навлезе дълбоко в космоса, на базата на естествени и изкуствени еко системи за труд и бит на хората.

5.    На базата на възможностите, които предоставя гравитацията човечеството да създаде и реализира възможности за своето оцеляване, включително и при тежки климатични промени и при ледников период.

  Какво от тези цели на ОТБСВ ще се реализира или не, за което са необходими векове, решава всеобщият космически /божи, вечен/ разум, без който няма и не може да има и разум, при човека, като продукт на всеобщата базова същност на Вечността.  




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3299941
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031