Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.06.2015 14:55 - За обективната истина с въпроси и отговори в светлината на общата теория за базовата същност на Вечността.
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 406 Коментари: 0 Гласове:
0



 Въпрос:

Кое е общото , при двигателите, които директно черпят енергия от водните, въздушните и гравитационните енергийни потоци?

Кратък отговор:

  И при трита вида двигатели имаме действие по голямо от противодействието.

  И при трита вида двигатели имама за един пълен оборот  получена полезна енергия, по голяма от нула.

..И при трита вида двигатели получаваме работещ енергиен потенциал по голям от необходимия за за възстановяването му.

   И при трит вида двигатели е постигнато налягане по посока на движението на енергийния поток по голямо от налягането при движението в обратната посока-срещу потока.

   Който тези истини не види, проумее и разбере, не може и директните гравитационни двигатели да разбере и техните неограничени и безопасни възможности за добив на енергия ,директно от гравитационното поле на земята, като естествен и неизчерпаем източник на енергия.

 

Въпрос:

  Какво човечеството далеч в миналото, преди Нютон да открие гравитацията, е открило във връзка с гравитацията, което от тогава и до сега тотално използува на всякъде това?

Кратък отговор

  Открило е , че телата имат тегла –сили., на базата на което са изобретили везната, кантара, силомера и днес повсеместно се измерва коя от две гравитацонни сили/тегла е по голяма/

 

Въпрос:

  Защо учени и лаици не искат да използуват, това ,което всеки бакалин ежедневно прави, като измерва коя от две гравитационни сили е по голяма ,за да могат да видят , проумеят и разберат директните гравитационни двигатели и техните неограничени възможности за добив на енергия?

Кратък отговор:

  Защото толкова дълбоко, на базата на обучението ,в училище и университет са потънали в блатото на заблудата”Консервативно гравтационно поле”, че са станали слепи и глухи за истината, че не е консервативно, както в миналото хората са бели в блатото”Неподвижна земя”, че са биле слепи и глухи за истината „Движеща се непрекъснато в пространството земя”.




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3315430
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930