Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.06.2015 08:02 - Гравитацията -чудо и реалност!
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 657 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 18.07.2015 23:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Г.К.Михов

 

ГРАВИТАЦИЯТА – ЧУДО И РЕАЛНОСТ.

                     Е = оо/ безкройност./....................

 

ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ В СВЕТЛИНАТА НА ОБЩАТА ТЕОРИЯ ЗА БАЗОВАТА СЪЩНОСТ НА ВЕЧНОСТТА.

 

Въпрос:

  На базата на какво науката приема, че гравитационното поле е консервативно?

Кратък отговор:

1.     На базата на равенството на гравитационите потенциали, при падане и издигане, което не винаги е вярно и не винаги реалността е такава.

2.     На базата на сумарна енергия, при движение по затворен път в гравитационното поле  равна на нула, което не винаги е така и конкретната реалност е такава.

Когато по затворен път в гравитационното поле се движи система с гравитационно обоснован  променлив обем и маса  нито енергиите на падане и издигане са равни, нито сумата на гравитационната енергия за един оборот е равна на нула.

 

Въпрос:

  Какво ни гарантират условията, при които гравитационната енергия , при движение по затворен път не е равна на нула?

Кратък отговор:

   Гарантират ни  директни гравитационни двигатели с който може да черпим директно неограничени количества полезна енегия от  гравитационното поле на земята и на други небесни тела , като естествен и неизчерпаем източник на енергия.

 

Въпрос:

   Защо в продължение на 55 години учени и лаици  не могат да проумеят моето откритие  от 1960 година”НАЛИЧИЕ НА УСЛОВИЯ, ПРИ КОИТО ГРАВИТАЦИОННОТО ПОЛЕ НЕ Е КОНСЕРВАТИВНО” ,което експериментално може да се провери и при домашни условия от всеки грамотен човек?

Кратък отговор:

  Защото от много векове човечеството е в тотална заблуда, че гравитационното поле е консервативно, както в миналото е било в тотална заблуда ,че земята е неподвижна и със силата на словото, тази заблуда е пусналаэдълбоки корени в съзнанието на хората.

 

Въпрос:

   Кога хората, учени и лаици, ще проумеят ,обективната истина,че гравитационното поле не е консервативно?

Кратък отговор:

   Когато излязат от блатото на заблудата, че гравитационното поле е консервативно  ,както докато не са излезли от блатото на заблудата, че земята е неподвижна не са проумели и разбрали, че непркъснато, без да спира се движи в пространството.

 

Въпрос:

  Какво е осигурило корабното платно, като двигател, който черпи енергия директно от вятъра на човечеството?

Кратък отговор:

1.     Великите географски открития

2.     Обективни знания за земята.

 

Въпрос:

  Какво ще осигурят директните гравитационни двигатели на човечеството?

Кратък отговор:

1.     Велики космически открития с реализация на изкуствени еко системи за труд и бит на значими човешки общности в космическото пространство и на други небесни тела  в космоса.

2.     Нови обективни знания за Всемира/Космоса/ и всичко в него.

 

Въпрос:

  Какво трябва да направи човечеството, преди да изпрати хора на Марс за да не ги обрече на сигурна смърт?

Кратък отговор:

   Да изгради изкуствена еко система на луната за труд и бит на значима човешка общност, което вече е в неговите възможности, на базата на директна енергетика , на базата на светлината и гравитацията, като естествени и неизчерпаеми източници на енергия .

 

Въпрос:

  Какво трябва да се осигури, при тази изкуствена еко система на луната, за да могат на нея да остане продължително време за труд и бит значима човешка общност, която да посреща и изпраща космически кораби в космоса и да реализира производство на блага/ въздух, вода, храна и пр/ необходими за съществуването и.(?

Кратък отговор:

1.     База за производство на енергия , на базата на гравитацията и светлината, като естествени и неизчерпаеми източници на енергия.

2.     База за производство на блага, необходими за съществуването на човешка общност с възможности за труд и бит на луната.

3.     База за труд и бит с необходимите за това условия.

 

Въпрос:

  Какво може човечеството да направи , на базата на несравнимо по големите възможност за безопасен добив на енергия директно от гравиационното поле на земята ?

Кратък отговор:

  Както е превърнал сушата за производство на блага, така може да превърне световния океан , пустините и полюсите на земята в неизчерпаема база за производство на блага за човешка популация до стотици милиарди и повече население с разселване в космоса.

Може!  Но! Ако това е включено в програмата на същността на Вечността и произтичащите от нея вечни и ненарушими природни закони.

   Ако Вечността е предвидила, при неограниченият егоизъм и лакомия на човекът за имане, власт  и господство на човека над човека и да продължават убийствата на човек от човек ,по вероятно е човечеството, да се самоунищожи и изчезне от земята, както са изчезнали динозаврите, за което човечеството вече разполага с дотатъчно оръжия за индивидуалено и масово унищожение и не му лисва  глупост и дивотия в религия , политика и лакомия

 

Повече информация в блог-бг  в Интернет.




Гласувай:
0


Вълнообразно


1. doctora - доктора
25.06.2015 23:52
Без да си върнем изгубените 97 % геном и съответно съзнание и осъзнаване, които ни правят човешки същества и любимите деца на Бога и деца на вечната светлина ... на гравитацията, носеща знанието за всеки един от нас ... не ще можем да си спомним истински Вечността. И помнете, че каквото и да правят силните на деня те никога не ще се скрият от Окото на Гората и рано или късно Видьов ден ще има и възмездие ще има за всички които забравиха Най - Важното Нещо. Нищо скрито не ще остане защото на този бял свят няма затворени системи и гравитациата по същност прониква навсякъде и изкарва Кирливите ризи и от тъй наречените " черни дупки ". Една моя приятелка екстрасенс ми казваше, че има затворени места и потреперваше когато говореше за тях ... Знам за какво говори без да имам точно нейното познание. Има Черно Слънце в дълбините на Земята, но колкото и затворено да е То когато човек е светла душа нищо не може да го затвори от света. Всяко Слънце и не само нашето има в дълбините си Черно Слънце и тези слънца са в основите на единството на Вечността, но това е много дълга тема ... Само Вечността може да отвори пътя към своето сърце на човечеството като цяло ... Учителя ви носи Благата Вест и Откровението едновременно, но те не са благата вест и откровението което сте очаквали от хилядолетия, а и хората са забравили какво точно са очаквали. Смехорийка дявол да го вземе, но едновременно е и доста тъжно. Живи и здрави и амин.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3314167
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930