Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.06.2015 01:04 - за обективната истина с въпроси и отговори в светлината на ОТБСВ.
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 499 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Въпрос:

  Какво по добро на хорзонта на слънчевите самолети се очертава в светлината на общата теория за базовата същност на Вечността?

Кратък отговор:

  Очертават се директни гравитационни въртолети, самолети и дирижабли. с по мощни двигатели, работещи безотказно и при липса на дневна светлина , които без да кацат на земята ще могат да летят месеци, години и векове, при съответна поддръжка, без да кацат на земята и без да имат нужда от гориво, както слънчевите самолети.

  На бязата на дирижалбите с директни гравитационни двигатели ще може да се реализира близкоземна „вечена” орбитална трнспортна магистрала около земята

   Реализацията на една такава магистрала , при наличния капитал от технически специалисти, който имма човечеството и капиталите с които разполага е нещо много по просто от реализацията на полетите до луната и в космоса, при товаа и с много по малки разходи.

  На една такава околоземна”вечна”близкоземлена орбитална магистрала ще могат седмици и месеи без да слязат от нея да пътуват около земята и старци, като мен, без опастност за здравето и живота им. И рискът от катастрофи , при такава орбитална транспортна магистрала ще е много по малък, почни напълно изключен в сравнение с риска , при самолетите.Две неща  ще гарантират да няма катастрофални падания. Едното е леките газове, които ще го държат във въздуха над земята другото е директните гравтаационни витла, които ще се противопоставят на падането му на земята с катастрофални последици.

  Трудност вероятно ще има с качванто, слизането и зареждането с храна и напитки на магистралата, но , като вземем предвид реалнотта: зареждане с горво на самолетите във въздуха, скачването на космическите кораби с международната станця  около земятя , луноходите, които се комадват от земята, тези трудности няма да бъдът нещо невъзможно за преодоляване от техническите специалсти, които има човечествоото




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3316052
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930