Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.05.2015 10:57 - За обективната истина с въпроси и отговори в светлината на Общата теория за базовата същност на Вечността.
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 819 Коментари: 3 Гласове:
1



 Въпрос:

  Какво може и какво не може човек да направи?

Кратък отговор:

  Може да направи всичко, което същността на Вечността-Бог,Природа и произтичащите от нея вечни и ненарушими природни/божи/ закони му разрешават.

  Не може, което същността на Вечността-Бог, Природа и произтичащите от нея вечни и ненарушими природни/божи/ закони не му разрешават.

 Може от прости структури на същността на Вечността-Бог, сложни да произведе.

 Не може  това, което начало и край няма да направи – Всеобщата базова същност на Вечността-Бог, Природа.да произведе. И от Вечност тя да стане Преходност – с начало и край.

  Не може начало и край на пространството да даде и от Вечност то да стане преходност.

 Не може начало и край на материята да даде и от Вечност да я направи преходност с начало и край.

 Не може начало и край на движението да даде и от Вечност, то да стане преходност.

  Не може всеобща същност на Вечността да произведе и унищожи.

  Не може природен/божи/ закон да наруши.

  Законите,/моралните принципи/ които за божи закони е обявил и непрекънато нарушава,човешки мозък ги е сътворил .

  Това, което Бог ,като божи/Природен/ закон е създал , човек не е  нарушил и унищожил и не може това да направи.

 Може да използува пространството, но не може пространство да създаде. и унищожи.

 Може материята да използува, но не може  материя да създаде и унищожи.

 Може движението да използува,но не може движение да създаде и унищожи.

 И прочие. Много неща може , но не всичко може. Всичко само Вечността-Бог, Природа може..Но и тя, като Бог и природа едно нещо не може. Не може да се самосъздаде и унищожи и от Вечност да стане Преходност, каквото е всяка структура на  същността на Вечността, включително и човка с тяло, ум и чувства. Като жива структура на същността на Вечността.

 

Въпрос:

  Какви принципи произтичат от вечността на всеобщата базова същност на това, което наричаме Бог и Природа в светлината на Общата теория за базовата същност на Вечността- Бог, Природа?

Кратък отговор::

1.    Всичко в безначалният и безкраен Всемир/Космос/ е от и във всеобщата базова същност на Вечността.-Бог ,Природа и същността на Вечността е в него ,като част от нея. Без същността на Вечността няма го и не може да го има Всемира, Космоса.

2.    Всичко е в пространството и пространството е в него, като част от него. Извън пространството няма и не може  да има каквато и да била реалност.

3.    Всичко е от материята, в материята и тя е в него, като част от нея. Без материя, няма и не може да има преходни /живи и „мъртви”/ структури на всеобщата базова същност на Вечността.

4.    Движението е единственият всеобщ творец и рушител на всички /живи и „мъртви”/ структури и всичко, което става с тях в безначалното и безкрайно пространство.

5.    Всяко Пространство е неделима част от всеобщата базова същност на Вечността. и от нищо друго.

6.    Всяка материя е неделима част от същността на Вечността и от нищо друго.

7.    Всяко движение е неделима част от същността на Вечността и от нищо друго.

8.    Същността на Вечността-Бог, Природа, е безначална и безкрайна, не създаема и не унищожи маСъхрани ма-вечна.

9.    Без същността на Вечността-Бог няма и не може да има вечни и ненарушими природни/божи/ закони.

10.                      Законът за съхранение на същността на Вечността-Бог, Природа е най- фундаменталнят природен/божи/ закон, от който произтичат всички вечни и ненарушими природни/божи/ закони.за съхранение, на пространството ,на материята, на движението/ енергията и импулса/

11.                      Неделимата и съхрани ма същност на Вечността, състояща се от неделимо и съхрани мо триединство от :пространство –материя- движение осигурява три неща,на всяка жива  и”мъртва” структури : Обем-маса-вечен път.

12.                      Вечната и неделима всеобща базова същност на Вечността съществува, като преходни безброй структури/живи и „мъртви/ с размери между две недостижими граници: нулата и безкрайно голямото.

13.                      Няма и не може а има структура на всеобщата базова същност с обем, маса и изминат път равни на нула и безкрайно големи. Колкото и големи да са всеобщата базова същност на Вечността е по голяма от тях  и са част от нея.

14.                      И прочие.

При внимателен и задълбочен прочит на тези принципи всеки може да коригира и допълни  тяхното формулиране с думи и числа, но никой и по никакъв начин не може да ги отмени и наруши. Не може да направи това, което същността на Вечността не му разрешава.

 

  




Гласувай:
1


Вълнообразно


1. doctora - доктора
27.05.2015 19:19
Доста време се чудих Учителю какво имаш в предвит под хидроенергийна сонда, а сега с " Третия закон на Архимед " нещата ми стават напълно ясни .... Очите ще ни изкара истината ... ще ги избоде дори, а не ще я видим ако няма някой който да ни я покаже ... Зрящ сред слепи да бъдеш не е лесно Учителю. Зрящ сред слепи мислещи си, че виждат ... пък и филосоствуват. Със здраве.
цитирай
2. doctora - доктора
28.05.2015 11:20
Мислил ли си Учителю върху възможността на базата на открития от теб Закон за " Перпендикулярното хидростатично налягане " дали може да се направи безконечнолентовик на базата на неплуващо във водата стоманено въже .... Защото макар и неплуващо стоманеното въже във ротационната си част получава откатна гравитационна сила ... Извинявам се за въпроса, но ми стана много интересна тази визия ... Дали хипотетично е възможно работната сила да дръпне неплуващото, но олекващо стоманено въже ... Със здраве.
цитирай
3. gmihov - На вниманието на доктора!
28.05.2015 18:34
При следващата ни среща , ми напомни да ти кажа, как може да провериш това. Ще ти трябва за проверката силомер и стоманено въже и нищо повече..
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3315811
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930