Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.05.2015 23:55 - За обективната истина с въпроси и отговори в светлината на Общата теория за базовата същност на Вечността, като ПРИРОДА И БОГ.
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 978 Коментари: 5 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Въпрос:

  Кой е третият природен закон, който наред с закона на Архимед за подемната сила във флуидите и закона на Нютон за гравитационната сила гарантира работещи директни гравитационни хидростатични безконечно лентови двигатели с неограничени възможности за неограничен и безопасен добив на еннергия от гравитационните излъчвания от небесните тела, формиращи гравитационните им енергийни полета, като неизчерпаеми естествени източници на енергия?

Кратък отговор:

   Третият закон е:

  Хидростатичните налягания, които са перпендикулярни на направлението на гравитационната сила, не създават подемна сила във флуидите.

  Ако тази реалност, както съм я формулирал в моите публикации , ако друг до сега не я открил, установил и доказал, както аз съм я показал и с конкретни експериментални резултати и публикувал. Откивателят на този закон, на тази реалност от действителността в света в който живеем ,съм аз и предвид значимостта, че гарантира директен достъп до гравитационната енергия, нещо, към което пред повече 2-3 хилядолетия и до сега хората се мъчат да достигнат , този закон може да се отчете, като едно от значимите български научни открития .

  Ако има вече соя откривател и е отдавна известна и формулиран, като природен закон, като обективна реалност , нужно е във връзка с неговата значимост, която ни гарантира работещи варианти на директни гравитационни хидростатични, безконечно лентови двигатели да се проумее значимостта му и в научната литература, във  връзка с директният достъп до гравитационната енергия  и неговата голяма значимост да заеме полагащото му се място, наред с моето откритие от от 1960 година”Наличие на условия, при които гравитационното поле не е консервативно” и наред с вариантите на директните гравитационни двигатели до които достигнах в периода 1960 -2015 година.




Гласувай:
1


Вълнообразно


1. doctora - доктора
23.05.2015 01:09
Прав си Учителю, че ако тази реалност, я беше открил Архимед или някой друг то той би направил директен гравитационен двигател, но мисля, че никой до сега воистина не я е откривал тази енергийна истина както казват виждащите ... И виждащите не са я открили. Когато онзи ден ми я обясни тази реалност ... някак си е по - различно от книжките ... тъ когато ми я обясни тази реалност за еднофлуидността механизма на смерчовете и тайфуните ми станаха с няколко порядъка по - близки и понятни. Някак си ми беше трудно да съвместя две флуидни среди в атмосферата за да направят смерч, но една флуидна среда упростява и прояснява нещата. Все още разсъждавам върху това, но вече ми е много по - ясно, а и любимите ми катализатори стават по - интересни и обемни като визия в една флуидна или нефлуидна среда. Квантови мелници = квантови ускорители правещи света по - интересен и шарен като извличат на микрониво енергия от общия гравитационен фонд или от асиметричното гравитационно излъчване на структурните форми на материята. Лека вечер Учителю.
цитирай
2. doctora - доктора
23.05.2015 22:32
Няма как да го открият този природен закон без да разберат истинската света троица - материята/движението/пространството и ПОСЛЕДИЦИТЕ от нея върху света и неговите закономерности ..... хората включая и техните учени глави даже не са имали нужда да се замислят или ако са им светнали лампите някои сили са се постарали тази истина да изчезне по подобие на закона за съхранение на движението на Ломоносов ... уж го има като исторически факт, а реално го няма реално във физиката ... камо ли братята физици да се замислят върху фактът, че закона за съхранение на движението е много по - фундаментален закон от закона за съхранение на енергията ... защото закона за съхранение на енергията касае света на структурните форми, но там в Нагуала на Кастанеда и Кохорта където няма структурирани материални форми този закон не съществува колкото и парадоксално да звучи това .............. закона за съхранение на енергия касае света на Долината на смъртната сянка чиито обитатели сме ние човеците ... Как да разберат третие закон като им е трудно да разберат, че Архимедовата сила е индиректна гравитационна сила ... тя е центробежна по характер сила и ми е много смешно като вземат да говорят за центробежната сила, че е псевдо сила. Псевдо сила дуки ... това че се проявява при действие тоест при въздействие на движението не значи, че тя не съществува ... Та нали за да направиш нещо в този свят ти като човешко същество реално се сблъскваш челно с нея и колкото е по - фундаментално нещото което трябва да направиш толкова и съпротивата на средата е по - мощно. Срещу нашето действие Твоето и моето Учителю се е възправила невероятна вълна от инертност ... гиганска вълна .. Само казах на Механика, че леко ще променим опита и той ми вика Добре докторе да действаме при новите условия ... само да действуваме и на другия ден майка му не е успяла да щракне добре вентила на газовата бутилка ... газта е постлала къщата на дебел слой и при щракване на запалката е последвало взрив и всичко беше изкъртено
цитирай
3. doctora - доктора
23.05.2015 22:59
... бабата е в изгарянията с 65 % изгаряне тоест критично на границата на смъртта дори и за здрав човек. Днес бях до тях да го поуспокоя / той е спокоен и никога не предаващ се човек, но първо жена му, а сега майка му ... еб. му м - а ... / ... Хората на които им дам възможност малко повече да навлязат в същността на Вечността и нейните гравитационни двигатели започват да им се случват меко казано странни неща, но да се върнем на повестта на великите Братя Стругацки - " Милиард лет до конца света " ... Мирозданието със своята инертна страна се съпротивлява неистово на промяната носена от хората и най - вече от българите измежду хората ... ние българите носим Майтрея на плещите си и нашето действие среща отпор, но това няма да трае вечно. Ако несполуките ни отчаят ... завинаги пред нас ще останат криволичещите и вървящи в обратна посока пътеки. Главния герой не е обвинявал останалите герои, че са се отказа ли да вървят напред, а е взел целия товар на плещите си и е продължил напред и каквото Вечноста реши. Ееее ако Вечността вземе много да те съсипва няма как да се бориш, но нека видим случващото се в Долината на смъртната сянка и тогава да решаваме. Аз виждам и как има сили които неистово се стараят да ни помогнат ... Лека вечер.
цитирай
4. gmihov - На вниманието на доктора!
24.05.2015 19:27
Направи първо опита, който ти казах , при последната ни среща, съобщи ми резултата, който си получил и след това продължи работата по двигателя да го довършим или не, във връзка с който има до завършването му още доста трудности, прости , като реалност, но трудни за преодоляване, при наличните условия, които имаме.
цитирай
5. doctora - доктора
28.05.2015 23:21
Днес сутринта Баба Цецка си е отишла от живота ... бог да я прости. Опитах се да го кажа заобиколно на Механика, но е трудно на човек да кажеш, че майка му си отива и то неотвратимо по Волята Божия, а дали е по Волята Божия в дадената ситуация или по Волята на Инертността, която си е страна Божия само Господ знае. Битките срещу Новата Научна Парадигма не е шега работа и се води със средства всякакви и всички изглеждат причинноследствени и естествени и случайни, но някак си на мен не ми се вярва и връзва да е така. Конверсията на истините на ННП в нашия свят на смъртната сянка няма да е лесна работа Учителю. Опита ще го направим, но нека видим Вечността в очите. Лека вечер.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3313755
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930