Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.05.2015 08:47 - На вниманието на:
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 694 Коментари: 4 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  

                                     НА ВНИМАНИЕТО НА СВЕТОВНАТА

                                            НАУЧНА, РЕЛИГИОЗНА,

                                           ПОЛИТИЧЕСКА ОБЩНОСТИ.

 

ИДЕИ в светлината на общата теория за базовата същност на Вечността:

 

1.Изграждане на национални и международна научно – производствена база за проучване и използуване на гравитационното излъчване от земята и другите небесни тела,което формира гравитационните им енергийни полета от тях до безкрайността,като естествени,мощни и не изчерпаеми източници на енергия с възможности за директно и безопасно неограничено производство на енергия.

 

2. Реализация на научно производствена дейност на базата на директното използуване на на гравитационните полета на небесните тела, като индивидуални естествени източници на енергия за неограничен и безопасен добив на енергия.

 

3. Реализация на научно производствена дейност  на базата на директен достъп на всеобщия гравитационен, неизчерпаем  фонд на гравитационна енергия, изпълващ плътно цялото пространство с оглед неограничено и безопасно производство на енегия във всяка точка от пространството.

 

4. Реализация на производствена база за производство на апаратура за демонстрация на експериментални резултати за целите на обучение и контрол, при производство на техника във връзка с директния достъп до гравитационната енергия на отделните енергийни полета и на всеобщия гравитационен фонд ,изпълващ цялото пространство.

 

5. Реализация  на научно производствена дейност за анализи и проучване възможностите на еднокамерните , двукамерните, три камерните и четири камерните варианти на системи с гравитационно обоснован променлив обем и маса , без лостови системи,за използуването им, при реализация на конкретна апаратура,и двигтели , на базата на тях.

 

6. Реализация на научно производствена дейност за анализи и проучване на възможностите на системи с гравитационно обоснован променлив обем и маса с лостови системи, при използуването им за реализация на апаратура и двигатели на базата на тях.

 

7. Реализация на научно – производствена дейност за анализи и проучвания, при използуването на безконечните  ленти , различна апаратура за обучени  и контрол  и производство на директни гравитационни двигатели на базата на тях, с ротори и без ротори.

 

8. Реализация на научно-производствена дейност за проучване и анализи, при гравитационно движение на медни проводници и ротация на железни сфери в  гравитационно поле, с оглед  с оглед реализация на техника за директен достъп до енергията на гравитацонните полета, за неограничено и безопасно производство на енергия.

 

9. Реализация на научно-производствена дейност и анализи за реализация на индиректни гравитационни енергийни магистрали на базата на  хидростатичната и кинетична енергия на водите , при големите реки с мощности съизмерими и по големи от мощностите, които днес имат ВЕЦ-ли  на големите реки.

10. Реализация на научно производствена дейност  относно същността на гравитацията, механизма на силовото и въздействие и нейните неограничени възможности, като естествен и неизчерпаем източник на енергия, като продукт на всеобщата базова същност на Вечността, като всеобща база и Бог- творец и рушител на всичко преходно от себе си, в себе си и той на лице във всичко преходна, като форма и структура,част от него.

 

11. Реализация на научно производствена дейност  и обективни анализи на всички твърдения в религиите и науката, с оглед очистването им от тежки и пагубни за бъдещето на човечеството заблуди, от които ако не се очисти човешкото съзнание, човечеството с рязането на човешки глави в името на Бога , може да го сполети съдбата на динозаврите, да изчезне от лицето на земята.

 

Забележки:

1.     Реализацията на всяка една от тези идеи осигурява полезна за човечеството дейност на стотици  учени, хиляди  специалисти и милиони  работници.

2.     Реализацията на всички тези идеи може да стане солиден плацдарм за навлизането на човка в безкрайния космос с възможности да си създаде условия за труд и бит на значими човешки общности за неограничено време. Във всяка точка от пространството.




Гласувай:
1


Вълнообразно


1. doctora - доктора
05.05.2015 13:30
И най - важното е да се изчисти науката от религиозните вярвания и схващания в себе си иначе прокопсия няма да има.
цитирай
2. doctora - доктора
06.05.2015 01:36
Сега истимар ще ви разкажа за новия световен ред и що е той: Този блог списван от най - умния човек на тази Земя в моментът и от виждащи и от нас обикновенните хора ... Това ви гарантирам защото аз съм на вододела ... между светът на петата раса и светът на шестата раса която искаме или не тихомълком се установява и овладява нашия свят. Тризъбеца и 666 са символите и числата на тази раса от един по - приспособим цикъл от човешки същества / този термин го изплагиатсвувах от Кастанеда и Кохорта / ... Като виждам как действува Тризъбеца на основополагащия принцип очи които не трябва да видят и да изтекат от гледане няма да видят и уши които не трябва чуят и да се пробият от слушане няма да чуят ми е ясно, че плановете на Вечността не подлежат на преразглеждане дори от хората като Доктор Михов и мен които носим на върховете на своите съзнания Майтрея. Тризъбеца пада върху света и само той знае какво точно стои зад простите думи нов световен ред. Настърхвам като мисля по този въпрос защото знам колко са неприятните неща които ще се стоварят върху човечеството, но пък удовлетворението ми се върти в сърцето ми защото това не е редът на онези които ни възложиха ролята на роби в техния световен ред. Нещо невероятно по мощ се завръща в човешкия свят и ще изгори хищната душа на петата раса, но това което ще остане след пожара е воинът непримирим и въпреки това смирен във всеки от нас ...... не във всеки. Някои от хората са кауза пердута и нямат място в епохата н 666 ... Само се моля Богу горещо този път ако може без човешка кръв или поне тази кръв да е като убождане, а не като шибания водопад разпалван всеки път от някакъв шибан виждащ или псевдовиждащ ... Все още не ми е ясно как мъдреците от Индия си позволиха грешката да заложат на Хитлер. Нито той е човека нито неговите методи бяха методите ... може би само в началото когато съживи германския дух и икономика и може би когато изпревари демона Сталин в битката за Туле. Новият световен ред идва с идването на гравитацията тук
цитирай
3. doctora - доктора
06.05.2015 01:55
на тази Земя ... Тук и сега. Едва ли ще ни хареса идващото защото то съживява духа на воина в буквалния смисъл на тези думи, а воина няма пощада във възвеличаването на воинското в човека инегова човешка еволюция. Светът на воина е студен и жесток, но той само изглежда такъв в нашите човешки очи. Хората които ще наследят нас на тази Земя са хора на действието и светия дух, а не на инертността и материята. Те са воини на еволюцията и те носят истински новия световен ред. Тези хора са българите които имаха всичко на тази Земя ... онези думи писани от първоначалните арабско мюсюлмански виждащи за българите са писани не за нас и за тъй наречените прабългари, а за българите чиито потомци са всички човешки същества в моментът ... ние сме само едни от потомците и единствените които носят името на онази цивилизация обхващала цялата земя и поне парче от небето ... близко и далечно парче ... Хорото е символ на онази цивилизация и ние българите носим познанието за него и неговата музика и неговите неравноделни тактове. Ние българите сме обречени да донесем новия световен ред. Вечността винаги ни е поставяла курбан пред черните пълчища за да защитаваме искрите на цивилизацията дори когато тези искри не са си заслужавали и да са нямали никаква признателност към нас защитниците. Всъщност ние не сме искали и не сме получавали признателност, но това не значи, че Вечността не ще я поиска и Вечността скоро ще започне да си събира версиите въпреки манипулацията на хищника рогат. Българите носят новия световен ред дори не съзнавайки го, но винаги трябва да помнят, че с пръдня боя не става. Странното е че заедно с Тризъбеца в човешкия свят се стоварва сандък с богатство пред което всички богатства ще бъдат обезценени. Гравитацията и познанието за нея е това нямащо равно на себе си богатство .. дори и огъня направил ни хора ... и него дори братята евреи не ще могат да го изчислят и в буквалния смисъл на тези думи ще се побъркат горките. Неизчислимо богатство с които Бог ще плати идването
цитирай
4. doctora - доктора
06.05.2015 02:13
на второто пришествие ... Много ми е интересно как си представяте Вие виждащи, слабо виждащи и гледащи второто пришествие ... От това което чета и виждам във вашите представи просто ме досмешава и си представям смеха през сълзи на Учителя ... не мога да ви съжалявам защото и аз съм в кюпа със вас, но пак ме досмешава на фактът, че никой не може да избяга от принципа на Вечността че очи които не трябва да видят не ще видят и уши които не трябва да чуят не ще чуят докато Бог не реши това да стане и сила която да счупи този принцип няма ... смях в залата все едно да прескочиш истинска божа заповед или да я счупиш и нарушиш .. никога нито вчера, нито днес нито никога .. никога. Закона за съхранение на триединната божествена същност не може да бъде нарушен или заобиколен ... Привидното нарушение в лицето на тонала на Кастанеда където имаме създаване на асиметрия в нагуала тоест процеса на структуриране на част от безкрайния нагуал в структурните форми на материята тоест възникването на хаоса в порядъка всъщност не е нарушение, а нещо което по закон божий може да се случи се случва. За един миг макар и траещ милиард милиард и безкрай години, но миг на фона на Вечността се появява асиметрия във материята/движението/пространството която асиметрия създава гравитационната решетка на света, а тази решетка започва да описва света по един неописуем начин и порядъка влизащ в безпорядъка на структурните форми на материята създава съзнанието за миг разтегнат за цяла вечност, която хората могат да извървяват безкрайно дълго време към горната земя или към долната ... избора е за всеки от нас. Новия световен ред не е нито на Ротшилд, нито на американци, нито на руснаци нито на китайци, нито на масони и свободно зидащи и разрушаващи , нито на някакви си хитри еврейски и нееврейски фамилии помогнали за разрушаването на империята на българите и попречили ни да овладеем след освобождението целия балкански полуостров и божия земя. Новия световен ред е на България и хората с тризъбец на ...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3318082
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930