Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.04.2015 11:59 - Мисли и твърдения в светлината на ОТБСВ
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 945 Коментари: 3 Гласове:
0



 Продължение:

 

53. Когато хората са в заблуда те стават слепи и глухи за фундаменталните истини, и тяхното значение за опознаването на Всемира и всичко в него, като Истината „Всяка промяна във Всемира е израз на действие/сила/ по голяма от противодействие/сила/, което с знае от  дълбока древност. Не може да се промени равновесието на везната, ако няма действие/сила/ по голяма от противодействие /сила/.

Тази фундаментална истина , като нещо банално, което всеки знае ,се забравя , при опитите да се създаде директен гравитационен двигател/”вечен двигател"/ и всички опити отиват напразно, без резултат.  Когато в 1960 г. аз не забравих тази фундаментална истина и не не я пренебрегнах, като нещо банално, всеизвестно, безинтересно за науката нещо ,аз успях и стигнах до директните гравитационни двигатели и до откритието „Наличие на условия, при които гравитационното поле не е консервативно”

54.Гравитационно обоснованите промени в масите и обемите на телата,при движението им по затворен път в гравитационното поле , при прости, но достоверни изчисления на параметрите им обуславят и гарантират възможните варианти на директни гравитационни двигатели за работа на суша и вода.  Тази обективна реалност и истина ми позволи в 1960 г. да стигна до тези двигатели и техните неограничени възможности за безопасен добив на енергия директно от гравитационното поле на земята, като естествен и неизчерпаем източник на енергия.

55.  С увеличение на обемите на газовете от дъното на водните басейни към повърхността на водата расте и големината на подемната гравитационна сила.

  Един кубически метър газ, на дълбочина 100 м. има подемна сила  равна на масата на един кубик вода умножена с гравитационното ускорени. До повърхността на водата подемната сила нараства 10 пъти. Тази реалност ми позволи да стигна до вариантите на газовите гравитационни двигатели, на базата на при дънни газови находища на природен газ с значими енергийни мощности и възможности за двойно използуване па природния газ, като гориво и като неизчерпаема работна гравитационна сила, при наличните природни условия.

56. Подемната гравитационна сила във статични флуиди , при хидро и аеро статични сили перпендикулярни на направлението на гравитационната сила е равна на нула. Тази обективна истина ме доведе до директните безконечно лентови директни гравитационни хидростатични дивигатели с неограничени възможности за безопасен добив на енергия директно от гравитационното поле на земята, на базата на гравитационното излъчване от земята, което формира гравитационното и енергийно поле, като неизчерпаем във времето естествен източник на енергия.

57. Всяко външно импулсно силово въздействие върху телата , колкото и малко да е , е по голямо от инертното противодействие и на телата и с най голяма маса. Тази истина ме доведе до истината , че в пространството, при наличието на гравитацията, като външна импулсна сила няма и не може да има праволинейно движение, което е недостижима граница. На базата на тази истина пътищата на слънцето ,земята, луната  и на другите планети и техните луни  спрямо пространството са отворени синусоидни.

58. При наличието на гравитацията всяко движение на телата в пространството но своя път има ускорение и намаление на скоростта му спрямо пространството и спрямо другите тела в пространството.

 Земята ускорява и намалява скоростта на движение на луната. В резултат на това луната променя  нивата си в гравитационното поле на слънцето, на базата на което имаме слънчеви и лунни затъмнения. Луната също ускорява и забавя движението на земята спрямо пространството и спрямо другите тела в пространството на базата на което и тя променя нивата си в гравитационното поле на слънцето ,без което също не може да има слънчеви и лунни затъмнения.

59. Подемната газова хидростатична сила на базата на при дънни газови находища в океана ни предлага  варианти на гравитационни водни потоци на морска вода от нивото на океана, моретата към върховете на планините. Предлага ни и изкуствени гравитационни фонтани в океана, както на базата на скачените съдове ни е предложила и сме осъществили гравитационните фонтани на суша.

60. Когато хората/учени и лаици/ се освободят от заблудата, че гравитационното поле е консервативно и от заблудата, че директните гравитационни двигатели, при наличие на естествен източник на енергия са „вечен двигател”, какъвто те не са и не могат да бъдат.  Сами до до много иситини ще стигнат, много открития и изобретения ще направят и светът на човека  ще се промени много повече от колкото с атомната енергетика.




Гласувай:
0


Вълнообразно


1. doctora - доктора
29.04.2015 00:02
Само за уточнителен въпрос Учителю ? Под гравитационен воден фонтан в океана имаш предвид дебелостенна метална тръба примерно достигаща от повърхността до дънните води и вадеща ги като гейзер или нещо друго. Защото не ми е ясно как хидростатичното налягане в придънните слоеве на океана примерно на 1 км. дълбочина ще преодолее водния стълб в тръбата по протежение на този един километър. Вероятно имаш нещо друго предвид Учителю ?
цитирай
2. gmihov - На вниманието на доктора!
29.04.2015 06:16
Като се срещнем ще ти обясня как, за да можеш да го осъществиш и покажеш, когато имаш възможност.
При следващата ни среща ми напомни да поговорим и за музея-/храма/ на вечното движение, като творец и рушител на всичко преходно от и в същността на Вечността. За сега ти си единственият, който има вече определен обем от знания на базата на които може да сложи началото на изграждането на този , музей, като самостоятелна научно производствена и религиозна база, на базата на същността на Вечността-Бог или , като звено към Научно- производствената база за проучване и реализация на глобална директна енергетика ,ако един ден се приеме това мое предложение, за което за сега да се приеме са налице условия, колкото по времето на Коперник и Галилей, докато са биле живи е имало условия истината, че земята се движи в пространството да стигне до съзнанието на хората.Още доста "вода " ще трябва да изтече, докато хората проумеят, че гравитационното поле не е консервативно и директните гравитационни двигатели не са вечен двигател.
цитирай
3. doctora - доктора
03.05.2015 00:43
Мисля Учителю, че този път нещата макар и не мигновено ще станат по - бързо от векове. Лека нощ Учителю.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3314319
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930