Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.04.2015 12:32 - За истината!
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 463 Коментари: 1 Гласове:
0



 Мисли и разсъждения , изразени с кратки твърдения в светлината на ОТБСВ с които човек трябва да се съобразява, в заблуди да не изпада, когато с наука се занимава..

 

1.Има Вечност-Бог,само един. Това Моисей, Христос, Мохамед са проповядвали. Втора Вечност – Бог няма. Въпреки това по света все още има хора  да се молят на много богове, продукт на човешката мисъл.

2. Вечността-Бог има същност само една.Втора няма. Наличието на втора същност , по силата на реалността и логиката изключва наличието само на един Бог.

3. От същността на Вечността и във Вечността, всичко , като реалност и вечен и ненарушим природен закон произтича. Всяко твърдение в противоречие с тази реалност е заблуда, която пречи да се види реалността,такава,каквато е тя.

4. Вечността вярващите наричат Бог. Атеистите Природа я наричат. Това същността на Вечността не променя и нищо , нищо не изменя . Без всеобща същност няма конкретна същност. Ако я няма всеобщата същност на Вечността, не може да я има конкретната същност на небесните тела и това, което го има на тях, като жива и „мъртва” природа.

5. По отношение същността на Вечността, в  съзнанието на човека има ИСТИНИ И ЗАБЛУДИ.

6.. ИСТИНИТЕ са в реалностите, произтичащи от същността на Вечността.

7. ЗАБЛУДИТЕ  са в съзнанието на човека заедно с истините.

8. ИСТИНИТЕ са отражение на реалностите, в нашето съзнание ,такива, каквито реално са те.

9.ЗАБЛУДИТЕ  са отражение в нашето съзнание на реалностите такива, каквито те не са.

10.Информация за реалностите получаваме с нашите сетива: очи, уши, нос, език, кожа, достатъчни за отделни конкретни истини и недостатъчни за цялата истина.

11. Цялата истина е обект на нашия мозък.От неговите възможности и знания , които има в него зависи, как реалностите ще се отразят в нашето съзнание, като истини или като заблуди.

12. Истините и заблудите са във вечна борба в съзнанието на хората.

13. Истините са вечни. Заблудите са преходни и с времето отиват на бунището на историята в забвение, като :”Неподвижната земя”, „Неделимия атом”

14.На базата на същността на природата на човека, с присъщата му агресивност, алчност егоизъм ,завист,

и пр. заблудите изграждат в съзнанието му непреодолими крепости,които път на истината не дават и в заблуди ,човека и човечеството за големи периоди от  време трайно потопяват. И при една същност и една вяра религия/форма на власт/ срещу религия противопоставят в хилядолетна война

15. Който със същността на Вечността не се съобразява, когато рай ти обещава, ад ти създава. Злото господар на живота ти става.

16. На базата на същността на Вечността и това, което от нея произтича  няма добро и зло. Всичко е добро.

17. Зло и добро има на базата на мисълта на човка, да преценя, кое за него е добро и кое за него е зло.

18. Злото и доброто са относителни. Месо да ядат зверовете добро за тях е, зло е за животните , които те изяждат и от живот лишават е

19. Обективните  истини до които достигаме, проумяваме , опознаваме и използуваме ни извисяват и възможностите да съществуваме ,на земята и в космоса увеличават.

20. Заблудите в блато на незнание ни потопяват  и възможностите ни за съществуване ограничават. В безсмислени борби човек, срещу човек изправят и беди големи създават.

21. Всеобщата базова същност на Вечността три реалности , неделими едно от друго притежава ,за да може всичко да е от нея, в нея и тя да е във всичко, като част от нея. Тези три реалности са:

Първо: . Пространството, всеобщото вместилище в което всичко в себе си побира.и във всичко се намира. Само не съществува,без другите две, неделимо е от тях.

Второ:  Материята, всеобщият инертен строителен материал на Вечността-Бог,от който Вечността-Бог всичко изгражда и разгражда С Материята също във всичко Вечността-Бог се намира, като част от него.. И материята,без другите две, неделимо от тях не съществува.

Трето:. Движението/ светия дух въ вярата/ без което творец, рушител, живот и смърт, небесна механика, енергия, сила, структури: кванти, атоми, молекули, небесни тела, галактики  и пр. няма и не може да има. И движението без другите две, неделимо от тях го няма.

  Бог с движението човка от пръст/ материя/ създал, но докато движение в него не влял от него човек не е станал.

22. Без структура на Вечността и изминат път  енергия няма и не може да има.

23. Без енергия няма и не може да има сила.

24. Без сила няма и не може да има изграждане и разграждане на структури на Вечността-Бог. Не може да има живот и смърт, като единство неделимо.

25.Същността на движението, енергията, силата, като част от същността на Вечността-Бог е една и съща – произведение от  мваса и път. Без произведение от маса и път няма и не може да има енергия и сила.

26. Всичко във Всемира го изгражда и разгражда движението с един единствен механизъм , като сблъсква структурите на Вечността една с друга, при което едни разрушава, други от разрушеното създава. По този начин кръговрат на структурите на Вечността-Бог осъществява, както кръговрата на веществата живот и смърт осъществяват.

27. Имаме общ закон за съхранение на базовата същност на Вечността  от който произтичат законите за съхранение на:  пространството, материята, движението като неделимо триединство от което произтича всичко., закона за съхранение на енергията и импулса.

28. Същностите за които има закон за съхранене, като реалност се хараттеризират с:

1. Липса на начало.

2. Липса на край.

3. Липса на възможност да се създава

4. Липса на възможност да се унищожава.

5. Липса на възможност към тази реалност да се прибави нещо.

6. Липса на възможност да се отнеме нещо от тази реалност.

   Реалност, при която липсва една от тези шест липси не е и не може да бъде съхранима/вечна/

29. На базата на всеобщата същност на Вечността-Бог, като реалност и вечен и ненарушим природен закон .всеки човек, всяко живо същество, всяка структура от кванта до галактиките е в Бога, от Бога и Бог е в нея,като част от него.и само Бог, като реалност ,притежаващ пространство-материя-движение ги изгражда и разгражда.

30. На базата на своя произход от същността на Вечността –Бог , човек може да направи само това,което тази същност му разрешава и нищо ,което му забранява.

  Може дом на земята да си построи. Може в космоса да полети.

   Не може ,от пространството ,материята, движението да излезе и в друг свят да навлезе, защото и такъв да има и той е от всеобщата реалност „Неделимо и съхраним о триединства от : пространство-материя-движение”.

31. И вярващи и атеисти една същност имат, един общ произход от неделимото и съхраним о триединство. Различията им за реалностите идват от различните отражения на реалностите в съзнанието на човека, което зависи от различните възможности на всеки човек, обосновани генетично и на базата на натрупаните в него истини и заблуди.

32. Няма Бог на евреите, Бог на християните, Бог на мохамеданите.

  Има само един Бог и на евреите и на християните и на мохамеданите и на всички други народи. И всички те произхождат от вечната му същност, като преходни структури във вечната, безначална и безкрайна верига на живота, като бримки нищожни.

33. На базата на всеобщият си произход и вяра в един Бог евреите, християните, мохамеданите имат една вяра. Всички те са еднобожници.и тази  вяра не ги разделя на противницзи. Разделят ги религиите и сектите в тях ,като форми на духовна власт, плод на агресивността алчността егоизъма, страстта в природата на човка ,човек над човек да бъде, той господар да бъде.

34. Ако по силата на същността на Вечността –Бог ,българите, на базата на всеобщият произход на хората от същността на Вечността –Бог осъзнаят и на територията на България се положи началото на Международна Научно –производствена база, каквато предлагам, с международво капиталово и кадрово участие , на базата ва ОТБСВ , България би могла, както са предсказали най изявените български предсказателки , да стане глобален духовен и морален център на човечеството в бъдеще за всички хора на земята и в пътя им към  небесата ,със осигурени, на базата на същността на Вечността условия за труд и бит на значими човешки общности. Но! Това, докато настоящата морална деградация на обществото в Българя , плод на комунизма и дело на пост комунизма не се изживее, няма българи/учени и лаици, вярващи и атеисти, управляващи и управлявани/, които да го разберат и път на истините, които ОТБСВ разкрива да дадат. и безимотни и неграмотни лекари да бият ,в села запустели, старци да пребиват от залък хляб да лишават, и безнаказано злото да се шири, и една баба, с даденото и от Бога право да се защити, по силата на човешка забрана, пред човешки съд изправена , в затвор да отиде.и да се чуди как от затвора да се спаси ,..

  




Гласувай:
0


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. doctora - доктора
22.04.2015 01:24
За ролята на българите в идването на Златната епоха има твърдо предсказание ... във Вечността няма нищо твърдо и въпреки всичко твърдо предсказание означава дълбока и отдавнашна предопределеност свързана вероятно с голям дълг които/който трябва да бъде изплатен ... Дори и един само от нас да остане както в " Хрониките на Ридик " предсказанието и предопределението трябва да бъде изпълнено. Аз смятам, че един няма да остане, а цял народ и легендата за божия народ и обетованата земя е писана за българите, а не за евреите, а една изключително древна еврейска легенда сама по себе си поставя и еврейския и всеки друг народ след българския ... каквото и това да значи в тази легенда хората включително и евреите стават нещо по - съвършенно и стават българи когато се хванат всички на ХОРОТО. Единствената " версия " за дадената цивилизованост и култура която българите си заслужават да съберат е когато направят от хората един народ, една култура, една цивилизация и ги съберат в юмрук. Други версии на тази земя не си заслужават да бъдат събирани. Ние не сме просяци и аз лично не искам подаянията нито на американци нито на евреи, нито на руснаци ... на никой ... Само изисквам Бог най - после да прогледне и да въздаде справедливост. Защо ни пръскат изродите на човешкият род по целия свят ... защо и защо по този начин нещо нечовешко пречи на идването на АПОКАЛИПСИСА ВЪВ ВИДА ПРЕДСКАЗАН ОТ КОЛОБРИТЕ ТОЕСТ КАТО НАЧАЛОТО НА ЗЛАТНАТА ЕПОХА ... защо Господи? Отговори много и реално нито един. Само реалността ще покаже решението на Вечността. Ще видим. Наши икономически анализатори ни броят за гъза на човешкия свят и ни пишат за умряло куче .... НИЕ МНОГО ПЪТИ СМЕ УМИРАЛИ ... МНОГО И ПРЕДИ ТУРЦИ И ПРЕДИ ТАТАРИ И ПРЕДИ ВИЗАНТИЙЦИ И ПРЕДИ ХАЗАРИ И ПРЕДИ РУСНАЦИ И ПРЕДИ ЕГИПТЯНИ И ПРЕДИ И ПРЕДИ И ПРЕДИ ТА ЧАК ДО ВЕЛИКАТА ВОЙНА ПРЕДИ КОЯТО ХОРАТА СЪГРАДИХА " ВАВИЛОНСКАТА КУЛА " И ЕДИННИЯ ЕЗИК И КУЛТУРА И КОГАТО БЯХА " БОГОВЕ " И " ХОДИХА " ПО НЕБЕТО И ОТВЪД НЕГО ... Идват интересни времена.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3316841
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930