Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.03.2015 09:24 - За истината!
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 756 Коментари: 2 Гласове:
1



 Когато умните пред истините и заблудите мълчат, като древногръцки богове, слагат прът в колелото на истината и освобождават пътя на забледите, съзнанието на харата да владеят и беди да творят, добро да рушат.



Гласувай:
1


Вълнообразно


1. doctora - доктора
01.04.2015 01:50
Не е толкова лесно Учителю твоята Истина да бъде разбрана. Общите приказки за прераждане и шестата и ентата раса и за добро и зло да бъдат разбрани е лесно нещо, макар че и това не е съвсем така, но все пак са лесно смилаеми, но когато се говори за БОЖИИТЕ ЗАПОВЕДИ = САМО И САМО ФИЗИЧЕСКИТЕ ЗАКОНИ И ТО ФИЗИЧЕСКИТЕ ЗАКОНИ ЛИШЕНИ ОТ РЕЛИГИОЗНОСТТА И ВЯРВАНИЯТА В ТЯХ Е НАЙ - ТРУДНОТО НЕЩО НА ТОЗИ БЯЛ СВЯТ ...Защо ? ... Защото лежат зад реална физическа енергийна бариера, а бариерата се чупи само с вяра и сила приложена върху нея. Да пречупиш потока на съзнанието си през историческата и най - вече физическата истина на МАТЕРИЯТА/ДВИЖЕНИЕТО/ПРОСТРАНСТВОТО не е лесно нещо на този бял свят ... Погледни най - близките си до теб / моите непрекъснато ги гледам и надежда има само за третото ми дете за което Жането каза " дветри приказки " ... само той и то в резултата на сериозна битка има шанс да разбере истината за ТРИЗЪБЕЦА ... другите колкото и да ми се иска са с меко казано нисък шанс ... / като се абстрахират от факта, че са една плът и кръв с теб колко са им реалните шансове да преминат отвъд вярата и истински да разберата ИСТИНАТА ЗА ВСИЧКО ... Гарантирам ти, че хората обречени на истина не са много и трябва да внимават със съдбата си колко показват от нея, че бая горчиви хапове ще изядат. Но все пак времето идва и ако Вечността е решила очи които не трябва да видят и уши които не трябва да чуят да не видят и чуят ако могат да спрат ВОДОПАДА така и ще бъде ... водопада ще бъде пуснат и който оцелее. За съжаление при хората всичко важно става чрез война, а и докато ги владее паразитна изключително могъща програма на 97 % все така и без плановост нещата ще стават. Предстои падането на Тризъбеца върху човешкия свят и това е залегнало в легендите за Тризъбеца, Четиримата конника/сили, расата на 666 ... ако щеш и в " смехотворния " факт от Абидос, идването на Месията и т.н. и т.н., но как и кога истински ще стане ей богу убедих се, че само Вечността знае. Не се и съмнявах,
цитирай
2. doctora - доктора
01.04.2015 02:17
че е така, но друго си е челния сблъсък с реалностите такива каквито са. Сега като гледам мама ... какво се случва с нея си представям какво ти е било на теб ... Оковите, които са ти сложели при това без да те убиват са били предназначени да се изгубиш във " превода " и твоето Учение да се изгуби и все още въпреки мен Силите имат шанс това изгубване да го направят, но Думата на Вечността е последната Дума и ще бъде последната Дума вечно ... и отвъд съществуването на тази магическа структурна форма на материята наречена човек. Само хората да си преставят че те не са просто някакви ходещи парчета месо, а реален енергиен поток движещ се изключително сложно във Вечността и ще паднат ... стига да могат да го направят това нещо. Най - просто тази представа за енергиен поток се илюстрира с отворените орбити на планетите спрямо слънцето. Ако гледаме от страната на Слънцето всичкипланети се движат в кръг, но от гледна точка на Пространството всичко е безкрайно отворено спрямо него ... просто защото Слънцето се движи постъпателно, а не стои на едно място ... И около галактическия център се движи кръгово, но при постъпателното движение на галактиката пак движението е на отворена спирала, а само си представете атомите и молекулите на човека и неговото съзнание какъв сложен танц изпълняват и главата ви ще се завие отвсякъде ... Ей сега гледах един твой " спор " с един читател " физнюз " за произхода на материята/движението/пространството 2008 година. За да се осъзнае физическата истина за гигантската разлика между езиково описание и реалното съществуване на Заобикалящото ни се изисква бариерен преход. Материята/движението/пространството са били преди нас, сега са и ще бъдат и вечно и след нас и когато и атом от името човек не ще е останал. Те са вечностти и безкрайностти неподлежащи на унищожаване. Човек може да ги преразпределя защото той е самите тях и то концентрат от една от тях - Движението = Светия Дух извън религиозните категории. Нищо друго човек не може. Стига толкоз.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3300069
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031