Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.03.2015 11:58 - За обективната истина с въпроси и отговори в светлината на общата теория за базовата същност на Вечността
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 784 Коментари: 8 Гласове:
0



 Въпрос:

  Какво е откритието и изобретението в светлината на моята обща теория за базовата същност на Вечността от която и в която произтича всичко,като преходна реалност и вечен и ненарушим обективен/природен/ закон?

Кратък отговор:

  Откритието е неизвестна на хората реалност и закономерност, които за пръв път открива даден човек.

  Изобретението е техника и технологичен процес до които даден човек пръв достига

 

Въпрос:

  Кои са моите открития, до които достигнах, като реалности и закономерности , като любител , ако преди това друг автор не е достигнал до тях?

 

Кратък отговор:

  Трудно бих бих могъл да ги изброя всички, което изисква отново внимателно да прочета всичко , което съм писал от 1960 г. до сега и преди това в  продължение на повече от 70 години.

  Ще упомена  по съществените от тях по памет, която при моите 92 години, които след 15 дни ще  навърша е със сериозно нарушени възможности.

1.    Има на лице съхрани ма, безначална и безкрайна , несъздаяма и неунищожима всеобща същност на Вечността, като  Всемир, Космос,  Бог, Природа от която и в която произтича всичко , като реалност и закономерност във Всемира и която е на лице във всяка реалност, като част от нея.

2.    Триединната  и неделима, безначална и безкрайна, несъздае ма и неунищожи ма, съхрани  ма, вечна същност от : Пространство-материя –движение е всеобщата базова същност на Вечността от която и в която произтича всичко , като реалност и закономерност.

3.    Пространството ,като неделима част от всеобщата базова същност на Вечността има само измерение и едно единствено предназначение да побира всичко в себе си и да се намира във всичко, което реално го има във Всемира, Космоса.

4.    Материята, като неделима част от всеобщата базова същност  на Вечността е единственият инертен строителен материал от който Вечността изгражда и разгражда непрекъснато всичко, което го има ,като реалност във Всемира.

5.    Движението, като неделима част от всеобщата базова същност на Вечността е единственият творец и рушител на всичко във Всемира,Космоса.

6.    Инертността  и инерцията са базови качества на същността на Вечността, в проявлението и , като материя с което:

А. С инертността осигурява противодействие на всяко външно силово въздействие върху преходните структури на Вечността.

Б. С инерцията осигурява съхранение на движението, енергията и силата, като произведение от маса и скорост/път ,приет за единица мярка за път и за време.

7. Всяко действие има противодействие, но не всяко действие и противодействие са равни.

- При равенство на действието и противодействието имаме статика и нямаме динамика.

- При липсата на равенство между действието и противодействието имаме динамика и нямаме статика. Без разлика между действието и противодействието няма и не може да има динамика, живот и смърт, като неделимо единство, продукт на всеобщата базова същност на Вечността.

8. Движението е единственото „въже”, което свързва всички макро и микро структури във Всемира.и няма нищо друго което да ги свързва..

9. Сблъсъкът между структурите на Вечността , който единствено реализира само движението е всеобщият механизъм с който Вечността изгражда и разгражда всичко. От себе и , в себе си.

10. Нито едно тяло/макро и микро/ няма и не може да има затворена орбита по отношение на пространството.

11. Гравитационните силите с които се привличат телата/макро и микро/ са еднакви, но ускоренията с които се привличат са различни.

12. На базата на различните ускорения, при равенство между гравитационните сили различни са „орбиталните” скорости на движения , между телата/ макро и микро/

13. На базата на гравитационното силово въздействие, пътят на луната заедно с земята  около слънцето е по дълъг от пътя на земята., както и пътищата на луните на другите планети ,от планетите. По голямата дължина на пътя на луната около слънцето, се дължи на по голямата височина на вълновото движение на земята , по отношение на слънцето, от колкото на вълновото движение на земята по отношение на слънцето. Промените на височината на луната по отношение на слънцето, при движението спрямо  слънцето е по голяма от промяната на височината на земята спрямо слънцето.

14. На базата на гравитационните сили и независимостта с която действува в пространството всяка сила всяко тяло/макро и микро/ участва в безброй движения.

15. При наличието на сила и път гравитацията със придвижването на телата в пространството непрекъснато върши определена по количество работа, без това да е в нарушение на закона за съхранение на енергията.

16. Центростремителната гравитационна сила , с посока към центъра на телата от които изхожда гравитационното излъчване е продукт на реактивното гравитационно силово въздействие и на нищо друго.

17. Центробежната гравитационна сила /подемна сила в флуидите/ е продукт на хидростатичното  гравитационно центростремително налягане и на нищо друго.

18. Различните тегла на телата във флуидите/вода, въздух и пр./, на базата на различни обеми, при една и съща маса и на различни маси, при един и същи обем  обуславят директно използуване на гравитационната енергия, не само, при подводниците , но и при директните гравитационни двигатели.

  На тази база имаме:

1.    Еднакви тегла-сили , при падане и издигане- сума от сили равна на нула.Получена и изразходвана енергия равна на нула.

2.    Различни по големина тегла-сили,при падане и издигане. –сума от сили различна от нула, по голяма и по малка от нула.Разлика между получена и изразходвана енергия по голяма и по малка от нула.

3.    При разлика от получена и изразходвана сила по голяма от нула  имаме полезен добив на енергия от гравитационното поле.

19. Наличие на условия, при които, на базата на закона за съхранение на енергията се възстановяват гравитационни потенциали , по големи от изразходваните с добив на полезна енергия директно от гравитационното поле.

20 Наличие на условия, при които гравитационното поле не е консервативно, на базата на което достигнах до директната гравитационна енергетика в 1960 г  с неограничени и безопасни възможности за добив ва енергя директно от гравитационното поле на земята  във всяка точка от земята, на суша, вода и въздух, при наличие на опора.

21. Причината луните да не падат на планетите е движението на планетите, а планетите да не падат на слънцето е движението на слънцето.

22. Други. реалности и закономерности., не известни до сега на науката. като   :механизма, на гравитационното силово въздействие, който обуславя реактивното гравитационно силово въздействие, и пр.

 

Въпрос:

  Кои са изобретенията до които сам и със съавтори достигнах:

1. Вариантите на системи с гравитационно обоснован променлив обем и маса, с каквито получих съответните теоретични и експериментални доказателства, че има условия, при които гравитационното поле не е консервативно.

2.    Директните гравитационни двигатели, на базата на системи с гравитационно обоснован променлив обем и маса.за работа на вода, суша, въздух.

3.Директните гравитацонни двигатели на базата на безконечни ленти с ротори и без ротори.

4. Директни гравитационни енергийни магистрали за реализация на големи енергийни мощности за производство на електрическа енергия  от порядъка на десетки, стотици и хиляди Гвт.

 




Гласувай:
0


Вълнообразно


1. doctora - доктора
07.03.2015 00:46
Когато Нютон открива Инертността на Материята реално той без да осъзнава в пълна степен / тук не се правя на по - велик от този велик човек - Нютон, просто коментирам от гледна точка на наученото от мен за Общата Теория на Базовата Същност на Вечността достиженията му ... аз съм обикновен български лекар и изобщо не съм велик, позволявам си да коментирам защото знам, че ОТБСВ е обективната истина или поне е най - голямото приближение на хората до Обективната Истина в течение на тези стотици хиляди и милиони години в които бяхме в ЗАБВЕНИЕ В ПЛЕН НА КАМЕННОТО СЪЗНАНИЕ СЛЕД ВЕЛИКАТА ВОЙНА СЛЕД КОЯТО ОТ 100 % СЪЗНАНИЕ НИ ОСТАНАХА САМО 3 % ..... / открива самата Материя, защото структурните форми на материята, а това е целия бял свят на който сме свидетели, включително и нас самите не е направен от Материя, а винаги и Винаги само три неща ... Материя/Движение/Пространство. Това е най - великата Обективна Истина на ОТБСВ и тази истина ще храни внуците на нашите правнуци. Всичко около нас е направено от Действие/Движение/Свети Дух и Противодействие/Материя/"Тъмнина" на едно / това е и истината на древните виждащи колобри, но описана от гледна точка на частично или пълно възстановеното съзнание и неговото зрение/виждане на вътрешното/незримото, а не на повърхностното, но виждане без теоретична база, каквато теоретична база е ОТБСВ ... ние сме в периода в който Вълната достига Вятъра или периода въведен/предсказан като Апокалипсиса = Откровението / на фона на Полето на Битката = Пространството. Аз не се опитвам да се правя на велика, а просто перифразирам Физическа истина Много по - голяма от нас ... тя винаги ще е по - голяма от нас ... завинаги и ние само можем да се подчиним на нейната повеля като съзнателни същества и да продължим пътя си на осъзнаване или да не и се подчиним и да живеем в реалността на мухата блъскаща се във стъклото и мислеща си, че лети и се развива .. Когато Нютон открива, принципа на Действието е равно на Противодействието, той е виждал и описал
цитирай
2. doctora - доктора
07.03.2015 01:51
" очевадното ", без напълно да осъзнава, че това очевадно нещо е парче от Пъзела, а не самия Пъзел. Той е виждал истината, че Луната не Пада върху Земята и от там е формулирал Принципа си на равното Действие и Противодействие, но не е видял фактът, че това НЕ ПАДАНЕ се дължи на физическия факт, че от една страна на Действията упражнявани чрез притегателната сила на гравитацията от Земята към Луната и обратно от Луната към Земята противостоят техните две Противодействия, но основната причина да не падат една върху друга е тяхното Движение Вечно в Пространството / първо Луната увлича Земята, а след това Земята увлича Луната и така до безкрай, а тази визия става още по - сложна когато се включи увличащото въздействие на слънцето и галактическия център и вселенския център, който виждащите виждат като ядрото на " Орела " излъчващ своите еманации / казано по кастанедовски /... Вечният им Танц в Пространството е Конците които държат материалните тела в пространството. Причината за да не падат електроните върху ядрата на атомите е от една страна вътрешното движение заключено в елементарните частици и реализираните чрез него действие и противодействие, а от друга изпускания от очите ни факт, че тези " елементарни " частици имат и външно движение в пространството, но кой да види очевадещото ... Айнщайн открива един изключително важен принцип, че скоростта на фотоните е еднаква във всички посоки спрямо източника от който изхождат ... електрическата крушка не зависимо дали тя е подвижна или не, но когато започва великото Ръкопляскане той очевидно забравя същността на откритото от него и се появява на бял свят лъжливата и пречеща много на развитието на физиката визия, че скоростта на светлината е абсолютна спрямо всички отправни системи ... пълна глупост противоречаща със здравия разум разбира се ... Тази еднаквост на скоростите на фотоните спрямо ел. крушка се дължи на фактът, че с каквато скорост фотона под външното силово въздействие на гравитационния вятър на " квантово "
цитирай
3. doctora - доктора
07.03.2015 02:18
ниво се движи/орбитира около ядрото на дадена " елементарна " частица с такава " инерциална " скорост отлита " линейно " в пространството ... отново имаме инертност = материя и действие = движение определящи и правещи най - вече инерцията като физическа реалност. Силно ядрено и слабо ядрено взаимодействие ДУКИ И ПРЕПЪНИ КАМЪК НА ФИЗИКАТА. Да си сметнат физиците гравитационните ускорения на квантово ниво при свръх плътни тела каквито са " елементарните " частици на свръх малки разстояния и ще се види какво означава ПОНЯТИЕТО МИМИКРИРАЩА ГРАВИТАЦИЯ И КАКВО ОЗНАЧАВА ИСТИНСКИ ПОНЯТИЕТО И ВИЗИЯТА ЕДИННА ТЕОРИЯ НА ЕНЕРГИЙНОТО ПОЛЕ И НА ЕНЕРГИЙНИЯ ПОТОК, КОЙТО ПОТОК ПРАВИ ЕНЕРГИЙНИТЕ ПОЛЕТА НА СВЕТОВЕТЕ ... Защо аз нефизика си играя да ви отварям очите на Вас за физическата реалност с перифрази на ВИСША ТЕОРЕТИЧНА БАЗА И МЪДРОСТ направени от повече от велик българин и учител - Георги Колев Михов ? Защото получавам не зависимо дали Вие си отворите очите познание от Вечността на принципа на Действието има Отговор от Средата. Това нещо е незримо, но е факт, защото моето познание за Вечността от както започнах да коментирам в Блога на Учителя нарастна неимоверно много и ще продължава да нараства и продължава да нараства. Постепенно моето съзнание попълва Пъзела за/на Вечността. За това ви отварям очите на привидно хаотични теми касаещи физиката, химията, лингвистиката, теорията на информацията, историята особенно най - древната такава и особено на българите, археологията, биологията, математиката, философията на която и предстои да умре, икономиката, астрофизиката и космоса и асънамъ и асънамъ без изобщо да претендирам, че съм специалист в тези области ... изобщо не съм специалист в тези области и все пак познавам тяхното истинско лице ... Пъзела е истината и той трябва да бъде прочетен до край и тога хората ще бъдат свободни и ще полетят на крилете на птицата на свободата, а нейните криле са гравитационни. Преди време писах в " Мазето нет " за същността гравитационното крило
цитирай
4. gmihov - На вниманието на доктора!
07.03.2015 06:47
Ако!

Ако следващите 10-20 години се намери още един апостол ,като теб във връзка с ОТБСВ директната гравитационна енергетика ще бъде вече на сцената на всеобщото производство на полезна и безопасна за хората и природата енергия на земята и на други небесни тела.
Ако се намерят още 12 апостола, като теб, както , при Христос, следващите 100-200 години религиите и политиките, като форми на власт ще могат да се очистят от своите заблуди и техните последователи, като хора от едно и също „тесто” и от един и същи творец ще могат да се обединят на арената на обективното човешко познание, като обща и неделима човешка сила и възможност, дадена им от Вечността-Бог, и най- голямата човешка мечта за вечен мир и благоденствие да излезе , като реална възможност на сцената на живота на човека, на земята и в космоса.
Дали това ще се случи, решаваме не ние хората, а този, които , като преходни живи структури ни изгражда и разгражда непрекъснато от себе си, в себе си в обща –вечна верига на живота, вечна, като самата същност на Вечността-Бог.
Без Вечност няма Бог.
Без Вечност-Бог няма творец
Без Вечност- Бог – творец няма преходност, включително и човек.
..Всичко е от и в същността на Вечността-Бог и същността на Вечността-Бог е във всичко,преходно и вечно ,като реалност и вечен и ненарушим природен закон.
Когато хората започнат ,в науката и религия да се ръководят не от понятията за реалностите, а от същността на реалностите, те вече няма да могат да се делят на вярващи и атеисти, а само на знаещи и незнаещи, на виждащи и не виждащи истината.
цитирай
5. doctora - доктора
07.03.2015 23:35
РАЗСЪЖДЕНИЯ ВЪРХУ КОСВЕНИ БЕЛЕЗИ И ПРИЗНАЦИ КАСАЕЩИ ЖИВОТА НА НЕВИЖДАЩИТЕ И ВИЖДАЩИТЕ И ТЕХНИЯ ПРОИЗХОД ОТ БЪЛГАРИТЕ, КОИТО ИМАХА ВСИЧКО НА ТОЗИ БЯЛ СВЯТ И ТЯХНОТО ОСТРИЕ КОЛОБЪРСТВОТО .. По косвени и не съвсем белези съдя, че назад във времето има изключително развита човешка цивилизация ... Такива белези са Тризъбеца във всяка една негова форма, особенно най - висшите такива каквито са Знака на Дуло, Суровачката и Мартеницата / мартеницата е двузъбец, но основната и част, олицетворяваща пак тризъбеца, защото мартеницата е символ на енергията ... на вплетените в едно действие и противодействие, но енергията няма как да бъде кодирана без празното място тоест пространството, така че мартеницата си е пак вид тризъбец както четиримата конника на апокалипсиса са си тризъбец плюс основния механизъм на строителство Светата Смърт, която си е производна на един от елементите на тризъбеца - Действието = Движението, но както и да е .. Важното в случая е, че тези древни хора са знаели за физиката на света много повече от сегашното ниво на науката. Ние с Учителя сме изпреварили в правилните представи за света физиката с около ... един Господ знае с колко години, каквото и да ви говоря за 100 - 200 - 1000 години .. само Вечността истински знае с колко години при условие, че тук се касае за качествен скок на вижданията от рода на откриването на Огъня = Правия енергиен поток. За да откриете нещо истински Вие трябва да го разберете със сърцето си, а не просто да отчитате неговото съществуване и да си чешете езиците на тази тема. Такова е и състоянието със разбирането на съвременното човечество за Гравитацията и гравитационното взаимодействие. Друг съществен косвенопряк белег за тази древна България е фактът, че в еволюционно отношение човешкия мозък е надхвърлил неимоверно много нуждите на човека на сегашната му степен на цивилизована развитие ... неимоверно много. Човек работи с 3 - 5 % от мозъка си, тоест само толкова са нужни за неговото оцеляване, а той има резерв от 95 - 97 %
цитирай
6. doctora - доктора
08.03.2015 01:22
тоест нещо не се вързват възможности с реалности. Говорих ви за близко родственото кръстосване при което се ражда нежизнеспособно поколение, което говори за масови мозайкови грешки в генома на всеки от нас ... колобрите са го въвели като табу и с право, но това не значи че не трябва да се замисляме върху причината и следствието ... Обяснението за израждането на генома при максимално близко родствено кръстосване е повече от далече от обективната истина ... слепяне на участъци от хромозомите е глупост на глупостите ... 97 % сгрешено съзнание означава 97 % чужда генетическа информация интегрирана в човешкия геном тоест 97 % сгрешен геном и всички последици от това ... изобщо потока на живота е нарушен, а привидно изглежда че всичко е бир на тамън ... бир на тамън дръжки на търкалета. Хората се подчиняват на хищни сили, които ги ползват съвсем съзнателно за опушено месо. Доказателство за тази цивилизация скрита назад във времето е също и Скритата Археология, фрагменти от която блестящо са написани в голям научен труд от Кремо ... Има много съвсем преки доказателства дори в книгите на книгите ... тук визирам не само Библията, а и по - старите източници като Упанишадите, но пак ще кажа, че всичко ще излезе наяве ... само Вечността знае кога. Когато хората изпият горчивата чаша до край и чуят песента на камбаната ... От НАСА биха улеснили много човечеството ако разкрият скритите досиета на Аполоните ... само погледнете китайците ... още качили се не качили се на Луната и те участвуват в конспирацията. Идиоти безподобни очакващи технологично предимство от " останките на извънземните ". Дръжки извънземни ... горе има останки от онази другата и древната България с която имаме само общо с името най - вероятно. Какво се сърдим на съдбата ... всеки път като ни натиснат ние реагираме с бягство към парите сякаш можем да избягаме от предначертаното от Вечността. Битката е тук и ако не я водиш днес тук, там след веригата на смъртта ще я водиш пак тук и тук отново и отново докато я
цитирай
7. doctora - доктора
08.03.2015 02:12
разбереш. Друго доказателство за скритото назад във времето несъществуващо са виждащите и техния свят. Какво са те и какво е техния свят на шамани, магьосници, екстрасенси, демони и дяволи ? Те и техния свят са частично отключени 97 % съзнание включително при високите класове като Иисус, Буда , Дон Хуан, Дънов, Боян Мага, Мохамед / никога не забравяйте, че по - голямата част от българите са мюсулмани по вяра и не става въпрос за българите в България, които говорят на турски и се мислят за турци ... смях за съжаление през сълзи в залата /, Кришна и т.н. и т.н. Казвам частично защото на никой от изброените по - горе глупоста не им е чужда и тя е отразена в думите и делата им. Да ме прости Господ за думите, но не ги съдя тези велики хора, просто за да се освободим от Хищника рогат ще ни трябва цялата мъдрост на този бял свят, а тази мъдрост идва след осъзнаването на Пъзела, а той Пъзела е истината нелинейна и велика ... Хищника е бойна програма с инхибиторно предназначение главно върху човека, но тя обхваща и цялата биосфера ... но най - вече човека. Тази бойна програма е можела да изгори и е изгаряла всяко човешко същество / инквизицията е само блед шепот на възможностите на тази направена от онези хора назад във времето програма / което се е докоснало до истината за Отца. Тази бойна програма е тук и сега и случаите на спонтанните човешки самозапалвания са блед отглас на грешки в нея, защото в момента няма хора заплашващи тази програма. Това, че с Учителя си " развяваме кончетата " и говорим за нея свободно и пълноценно е свързано с фактът, че ние виждаме Отца не от гледна точка на виждането, а от гледна точка на разума и за това не сме дали фира през моите 8 години и неговите над 70 години осъзнаване на обективната истина. Така реши Вечността, но следващата стъпка на Вечността, а именно освобождаването на човека е друга песен. Освобождаването на човека е свързано изцяло с трудовете на Учителя или поне на някой друг човек като него напред във времето който изгради на
цитирай
8. doctora - доктора
08.03.2015 02:58
ново теоретичнопрактическите построения на ОБЩАТА ТЕОРИЯ НА БАЗОВАТА СЪЩНОСТ НА ВЕЧНОСТТА .. Дори по друг начин да ги формулира този човек пак трябва със сърцето си да защити ИСТИНАТА ЗА НАПЪЛНО ЗАБРАВЕНОТО, А НАПЪЛНО ЗАБРАВЕНОТО Е СЪЩНОСТТА НА ВЕЧНОСТТА ИЗГРАДЕНА ОТ НЕОТДЕЛИМО ЕДИНСТВО ОТ МАТЕРИЯ/ДВИЖЕНИЕ/ПРОСТРАНСТВО. Много ми е интересно да погледна напред във времето и да видя Решението на Вечността по отношение на съзнанието и осъзнаването на човека на нейната същност, но не е възможно. Може много да се фантазира на тази тема но само Вечността знае кога дадено нещо ще се случи. Може докато сме живи с Учителя нашите думи и построения нищо да не постигнат, а може и в един миг нещата да се развият в геометрична прогресия. Разбира се скокообразните революционни варианти никога не са носели нищо добро, но дори и това е в ръцете на Вечността. Идват интересни времена ... времена на различаване и установяване на ННП и расата от човеци, която я носи ... расата на 666, демонизирана от Хищника нарочно за да не се докоснат хората до нея и нейната реалност, но ако Отца/Майката е решил дадено нещо да се случи то то ще се случи на всяка цена. Виждащите не са панацея и не те са лечението на болестта на човека и това са го и доказали на практика. Това, че развиваш частично възможностите на гравитационното зрение или тъй нареченото трето око не означава, че си хванал господ за шлифера. В действителност информираността ти нараства до небето, но хаоса от информираност не означава истинска информираност и започва говоренето на общи приказки и глупости. До като вълната истински не достигне вятъра никога няма да имаме истинска информираност и познание. Разбирането и прилагането на практика на ОТБСВ не е най - лесното нещо на този бал свят при условието, че инертността на човека се е впила в неговото съзнание, но пък тези усилия си заслужават и ще ви се отблагодарят. Защото разбирането на ОТБСВ означава отговор на въпросите на които СНП не може и да иска да ви отговори. Камбаната бие.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3314219
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930